Автор Тема: А чому нема санкцій до FIFA 2018? Чому проводились Формула 1 в Сочі?  (Прочитано 1053 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Margo

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Невже не було петицій з українського боку?
 Це ж на них швидше подіє.

Offline Margo

• Hero Member
http://www.novayagazeta.ru/news/1688835.html
Вони тут собі радіють, готуються, емблему вибирають.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
"Формула - 1" - частный бизнес, ему никто не имеет права диктовать условия.

По ЧМ-2018 совершенно согласна с сегодняшним тезисом Свирида Опанасовича, постоянно об этом тут говорю:

Цитувати
Но Хуйло надєжди нє тєряєт і вчора впритул занявся подготовкой до ЧМ-18. Дід вніматєльно почитав все, шо доступно по цій темі і каже, шо намальована цифра в 600 млрд рублів (ок. 15 млрд.долларів), як прогнозовані витрати на ЧМ, смішна і не має ніякого відношення до реалій. Згадаємо, шо лише зимова Олімпіада в одному Сочі обойшлася Хуйлу по скромним оценкам у 30 млрд. долл. А для футбольного мундіаля, який планують провести в 12 містах, планується з нуля побудувати шість сучасних стадіонів, а ще п'ять повністю реконструювати, шо коштуватиме майже стільки ж. А ще побудувати аеропорти, готелі, інші об'єкти інфраструктури. А дороги? Ну кому я розказую - ми ж добре пам'ятаємо, як готувалося в нас Євро-12. А єслі врахувати, шо половину дєнєг нада вкрасти і розпіліть, бо ето святоє.. В общем так, Вова, витягуй з кубишки 100 млрд долларов і не надійся, шо буде дешевше. Чемпіонат світу з футболу - це фінансовий капкан для Хуйла і дуже добре, що Росію не позбавляють пока від обізатєльств по його подготовке. Дід надіється, що безсердечні чиновники з ФІФА намалюють Хуйлу много других требуваній, які обойдуться в дополнітєльну копеєчку.

Ни в коем случае нельзя забирать ЧМ! Пусть радуются.

Offline PamTam

• Ветеран форума
"Формула - 1" - частный бизнес, ему никто не имеет права диктовать условия.

По ЧМ-2018 совершенно согласна с сегодняшним тезисом Свирида Опанасовича, постоянно об этом тут говорю:

Цитувати
Но Хуйло надєжди нє тєряєт і вчора впритул занявся подготовкой до ЧМ-18. Дід вніматєльно почитав все, шо доступно по цій темі і каже, шо намальована цифра в 600 млрд рублів (ок. 15 млрд.долларів), як прогнозовані витрати на ЧМ, смішна і не має ніякого відношення до реалій. Згадаємо, шо лише зимова Олімпіада в одному Сочі обойшлася Хуйлу по скромним оценкам у 30 млрд. долл. А для футбольного мундіаля, який планують провести в 12 містах, планується з нуля побудувати шість сучасних стадіонів, а ще п'ять повністю реконструювати, шо коштуватиме майже стільки ж. А ще побудувати аеропорти, готелі, інші об'єкти інфраструктури. А дороги? Ну кому я розказую - ми ж добре пам'ятаємо, як готувалося в нас Євро-12. А єслі врахувати, шо половину дєнєг нада вкрасти і розпіліть, бо ето святоє.. В общем так, Вова, витягуй з кубишки 100 млрд долларов і не надійся, шо буде дешевше. Чемпіонат світу з футболу - це фінансовий капкан для Хуйла і дуже добре, що Росію не позбавляють пока від обізатєльств по його подготовке. Дід надіється, що безсердечні чиновники з ФІФА намалюють Хуйлу много других требуваній, які обойдуться в дополнітєльну копеєчку.

Ни в коем случае нельзя забирать ЧМ! Пусть радуются.
не, надо забрать, но в 2017 году, чтобы успели зазря потратиться.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
Цитувати

Такое тоже возможно. Но, даже, если не заберут, до 100 млрд. баксов уйдут не на вооружение и опату наемников, а на три недели радости для россиян.

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
потому что блаттер старый поц и взяточник, которого никак не могут сковырнуть с поста преза  фифа
 потому что берни то же самое, еще и имеет все права на ф-1
государственные лидеры никак не могут повлиять на это дело
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

в 2016 перед початком відбіркового турніру

Offline наяа

• Hero Member
Марго, не хвилюйтесь..Всі вже про все подумали, підрахували і втюрили х...

Offline BlackCat

• Ветеран форума

В 2017 может быть слишком поздно. Та страна, которой передадут чемпионат, должна быть готова к такому событию, т.е. потратиться.
Возможен вариант что отберут и раньше, но это зависит от скорости прихода пушного зверя в экономку лаптей. Запаса прочности на 1-1,5 года может хватить.

Offline serginio

• Ветеран форума
В 2017 может быть слишком поздно. Та страна, которой передадут чемпионат, должна быть готова к такому событию, т.е. потратиться.

німеччина франція італія англія іспанія здатні провести чемпіонат без додаткових затрат
ВСЕ є

Offline Margo

• Hero Member
Так я знаю, хто вони такі. Берні просто огидний. Мабуть грошей вистачить і щоб відбудувати Донбас? А я не хочу, щоб вони раділи. Пам’ятаю хтос в укр правда написав: "готовий 5 років картоплю їсти аби тільки фашистів (українців) перебити". Цікаво де вони картоплю беруть? Продуктів у них не поменшало; хіба, що ціни підросли але всі терплять. Треба ж щось робити, щоб їх все-таки дістати. Захід також лицемірний. Берні тому є приклад, приватний це бізнес чи ні.

Offline Margo

• Hero Member
Марго, не хвилюйтесь..Всі вже про все подумали, підрахували і втюрили х...

Я не хвилююсь, просто огидно.

Offline PamTam

• Ветеран форума

Возможен вариант что отберут и раньше, но это зависит от скорости прихода пушного зверя в экономку лаптей. Запаса прочности на 1-1,5 года может хватить.
ай, для Германии, Великобритании, Италии, Испании подготовка к Чемпионату заключается в создании оргкомитета, распечатке рекламы и определении городов, в которых будут проходить игры. Все остальное у них уже есть. Дорог, стадионов, гостиниц и аэропортов им строить не надо. Если разделить на две страны - еще лучше. Года до самого чемпионата- выше крыши.

Offline monach

• Ветеран форума
Одна моя вимушена знайома, на зауваження, що Спортмастєр є рос. компанією і краще пошукати кросівки в іншому магазині відповіла "а шо тут таково? я тєбє больше скажу я єщьо і плітку вчєра россійскую купіла"

Потрібно самим спочатку зробити санкції московітам, щоб потім такі вимагати від інших
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline medved

• Ветеран форума
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Milena

• Hero Member
Як мед то й ложкою...
ФІФА не ООН, там на першому місці не політика, а великі гроші, тому не будьте наївними і не вимагайте неможливого.