0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Мова не про фанів,честь їм і хвала і не про команду,а про підараса,який коли міг щось зробити в Донецьку,сидів і дудів в гудок! Нахрен він потрібен у Львові,той поц!!!
Якщо Садовий продасть тому гандону рудому, то сам стане гандоном!
Цитата: liveinly від Листопада 04, 2014, 04:04:21 16:04Мова не про фанів,честь їм і хвала і не про команду,а про підараса,який коли міг щось зробити в Донецьку,сидів і дудів в гудок! Нахрен він потрібен у Львові,той поц!!!Оце і є проблема. Він мав би як мінімум сидіти на кічі із розтовченою пикою і відповідати на питання слідчих.Але в нашій о...єнно толерантній державі воно планує купувати стадіони!
Цитата: liveinly від Листопада 04, 2014, 03:50:58 15:50Якщо Садовий продасть тому гандону рудому, то сам стане гандоном!А Садовой хозяин стадиона? Львов-Арена принадлежит гос. концерну Спортивные Арены Украины, как и НСК Олимпийский.
Если стадион принадлежит Львову, т.е. коммунальная собственность, то не все так однозначно. Окупаемость стадиона сомнительна и имеют место постоянные расходы на обслуживание. За адекватную цену продать Ахметке столь ценный актив очень даже нужно.
Цитата: BlackCat від Листопада 04, 2014, 04:16:59 16:16Если стадион принадлежит Львову, т.е. коммунальная собственность, то не все так однозначно. Окупаемость стадиона сомнительна и имеют место постоянные расходы на обслуживание. За адекватную цену продать Ахметке столь ценный актив очень даже нужно. Я не проти продажу стадіона,я категорично проти підараса - ахметова!
Ну тікають то хоч в Україну і то добре.
Цитата: liveinly від Листопада 04, 2014, 04:18:50 16:18Цитата: BlackCat від Листопада 04, 2014, 04:16:59 16:16Если стадион принадлежит Львову, т.е. коммунальная собственность, то не все так однозначно. Окупаемость стадиона сомнительна и имеют место постоянные расходы на обслуживание. За адекватную цену продать Ахметке столь ценный актив очень даже нужно. Я не проти продажу стадіона,я категорично проти підараса - ахметова!Я тоже против. Но пусть лучше потратится на стадион, чем на поддержку терроризма.
я, львів'янин, і я категорично за
Цитата: vetala від Листопада 04, 2014, 03:48:00 15:48Ну тікають то хоч в Україну і то добре.А чого тут доброго? Шо данбасяне Львів заселяють?
Люди не вірте львівським дівкам вони ще в 1980 роках таке витворяли ))Але з них самі крутіші були Стрийські ;)Що це буде ....
Цитата: mepopucm від Листопада 04, 2014, 04:40:48 16:40Цитата: vetala від Листопада 04, 2014, 03:48:00 15:48Ну тікають то хоч в Україну і то добре.А чого тут доброго? Шо данбасяне Львів заселяють?Хлопці, ми ж єдина країна!