0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
- Если он не уйдет я уйду
а вы зачем это сделали?
Имеется предложениеЗа открытие веток типа- А ухожу- Если он не уйдет я уйду- Модеры досталия уйдуи подобныхпожизненный бан без обсуждений и обжалований
Цитата: natusya від Листопада 07, 2014, 10:40:56 22:40а вы зачем это сделали? Что сделал?Я подобных веток не открывал и не собираюсьПросто считаю такой косвенный шантаж пагубным для атмосферы на форуме"Уходя уходи"
- Если он не уйдет я уйду- Модеры досталия уйду
За открытие веток типа- А ухожуСогласен. Я так и делаю.
взагалі ніколи не розумів позерства з подібними гілками. якщо хочеш піти, то пиздуй собі тихенько і не морочи людям голову.це якась патологія, вважати, що комусь цікаво, чи йдеш ти чи ні.
Цитата: Блакитний Апельсин від Листопада 07, 2014, 11:16:56 23:16взагалі ніколи не розумів позерства з подібними гілками. якщо хочеш піти, то пиздуй собі тихенько і не морочи людям голову.це якась патологія, вважати, що комусь цікаво, чи йдеш ти чи ні.Если выебнуться - то может и паталогия. Просто за (бывает) годы общения люди обзоводятся контактами, которые им дороги и которые стоят предупреждения. К тому же предотвращает появление веток "а куда делся ник Х"
Цитата: ВУКЕР від Листопада 07, 2014, 11:25:37 23:25Цитата: Блакитний Апельсин від Листопада 07, 2014, 11:16:56 23:16взагалі ніколи не розумів позерства з подібними гілками. якщо хочеш піти, то пиздуй собі тихенько і не морочи людям голову.це якась патологія, вважати, що комусь цікаво, чи йдеш ти чи ні.Если выебнуться - то может и паталогия. Просто за (бывает) годы общения люди обзоводятся контактами, которые им дороги и которые стоят предупреждения. К тому же предотвращает появление веток "а куда делся ник Х" та похуй на їхні мотиви. це дебілізм в чистому вигляді.
третій день не розумію що за шизофренія тут поглинула частину дописувачів.Дрейк, Кат і т.д ідіть в приват і там продовжуйте з*ясування стосунків. 90 відсоткам тутешного люду це не те що не цікаво а вже набридло!
Схоже я до фіга пропустив
Цитата: div від Листопада 07, 2014, 10:39:17 22:39Имеется предложениеЗа открытие веток типа- А ухожу- Если он не уйдет я уйду- Модеры досталия уйдуи подобныхпожизненный бан без обсуждений и обжалованийНе простіше такі гілки зносити в смітник, і не паритись?
Цитата: div від Листопада 07, 2014, 10:39:17 22:39Имеется предложениеЗа открытие веток типа- А ухожу- Если он не уйдет я уйду- Модеры досталия уйдуи подобныхпожизненный бан без обсуждений и обжалованийНу бан можно и не пожизненный, а вот самое страшное - немедленное удаление такой ветки после бана