Автор Тема: Ярош  (Прочитано 25430 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
Re: Ярош
« Reply #150 : Листопада 08, 2014, 02:22:55 14:22 »
Тобто на вашу думку серед піквіків жодних патріотів нема, окрім випадков забіглих туди супчикив?
Буду знати.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Eney

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #151 : Листопада 08, 2014, 02:23:04 14:23 »
до речі, про появлення "ксерокопії паспорта"

Слухи и сплетни :laugh:

"Общественным активистам удалось раздобыть ксерокопию..."

21 октября 2014 г

вкид про паспорт відбувся одразу після того, як Київський апеляційний адміністративний суд від 21 жовтня 2014 року у справі №875/343/14 ПОМИЛКОВО (що було констатовано ВАСУ) відмовив тому климашенку у прийнятті позову до ригівської ЦВК щодо скасування реєстрації бляхера-бєрьози :smilie1:
Кроме тебя, Климашенка и обосравшегося олигарха еще от кого-то претензии к Березе есть? Вашу заинтересованную сторону мы заслушали, давай нейтральных персонажей.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
« Reply #152 : Листопада 08, 2014, 02:25:02 14:25 »
Эней, продолжишь в том же духе и будут сутки бана за оскорбление.
Вы общего языка не найдете, брось ты это дело. Или по крайней мере значительно спокойнее.
Спасибо.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #153 : Листопада 08, 2014, 02:26:00 14:26 »
Тобто на вашу думку серед піквіків жодних патріотів нема, окрім випадков забіглих туди супчикив?
Буду знати.

ні. моє переконання щодо цього пана склалося через декілька факторів. абсолютно все вказує на те, що людина - бригадна. ще й з російського форуму. просто перечитайте гілку з другої сторінки, побачите аргументацію і поведінку цієї людини.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #154 : Листопада 08, 2014, 02:27:03 14:27 »
Буду знати.
Що ти від нього хочеш, коли хлопак навіть не господар своїм словам. Пише, що  тим, хто "відписується на руськом" не відповідає, а сам он що витворяє... Аж курява стоїть.  :ap

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #155 : Листопада 08, 2014, 02:30:51 14:30 »
Кроме тебя, Климашенка и обосравшегося олигарха еще от кого-то претензии к Березе есть? Вашу заинтересованную сторону мы заслушали, давай нейтральных персонажей.
Низкий культурный уровень и характерный язык

Несмотря на кажущуюся пестроту участников бригады, большинство из них обладает примерно одним (весьма невысоким) культурным уровнем.

Планомерный увод острых дискуссий в сторону

Заключается этот трюк в том, что кто-то из членов бригады вбрасывает заведомо ложный тезис, заставляя противника рыскать в поисках источников, опровергающих эту ложь.

до речі, як тут модератор опинився? бригадний скористався моєю підказкою, яку я давав раніше?

Привлечение администрации

Если все перечисленные методы работы с оппонентом исчерпаны, в арсенале бригады существует крайняя мера - привлечение администрации сайта. А чаще всего, бригадники просто массированно пишут однообразные коллективные жалобы на своих оппонентов в редакцию, администратору сайта, либо в электронные "жалобные книги", требуя убрать те или иные не нравящиеся им постинги или целые дискуссии, призывая закрыть доступ на форумы неугодным лицам. "Бригадные" жалобы на разных форумах совпадают дословно.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
« Reply #156 : Листопада 08, 2014, 02:31:04 14:31 »
Буду знати.

ні. моє переконання щодо цього пана склалося через декілька факторів. абсолютно все вказує на те, що людина - бригадна. ще й з російського форуму. просто перечитайте гілку з другої сторінки, побачите аргументацію і поведінку цієї людини.
Я не буду переконувати, але воно хибне.
Еней на российському форумі багато років мав дуже нашу позицію :) Та й живе він у неньці.
Просто у вас радикально різні точку зору.
Але це моя думка :)
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #157 : Листопада 08, 2014, 02:35:02 14:35 »
ну, я оперую документальними фактами, які були подані до суду і розглядаються судом, як належні. а тепер подивіться на нього. лише срач, фейки і неаргументовані "спростування" документальних фактів. ну може і не бригадний, а просто засліплений фанатик (типу як бюто-секта). вони дуже схоже діють

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #158 : Листопада 08, 2014, 02:35:54 14:35 »
Буду знати.

Еней на российському форумі багато років мав дуже нашу позицію :) Та й живе він у неньці.
Отак я й докотився до бригадира від славнозвісних ПС :ap

Offline Lily_was_here

• Ветеран форума
  • uk_ua
« Reply #159 : Листопада 08, 2014, 02:36:45 14:36 »
гарячий патріот України з російського форуму? питань більше нема :smiley15: :upa
Ти патріотів по форумах визначаєш?
Ще по місцю проживання можна.
Морок минет и многие прозреют. (sic!)

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
« Reply #160 : Листопада 08, 2014, 02:36:53 14:36 »
Буду знати.

Скажи спасибо, что не юльок  :gigi:
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Skynet

• Hero Member
« Reply #161 : Листопада 08, 2014, 02:36:58 14:36 »
Єгорій, а ти прихильник якої політсили?

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #162 : Листопада 08, 2014, 02:38:14 14:38 »
ну, я оперую документальними фактами, які були подані до суду і розглядаються судом, як належні. а тепер подивіться на нього. лише срач, фейки і неаргументовані "спростування" документальних фактів. ну може і не бригадний, а просто засліплений фанатик (типу як бюто-секта). вони дуже схоже діють
"Факты" от заинтересованной стороны - это такие "факты".  :lol: Еще раз спрашиваю, есть что от незаангажированных персонажей?

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #163 : Листопада 08, 2014, 02:38:43 14:38 »

Скажи спасибо, что не юльок  :gigi:
Я б смог. Я способный. :) Пока остановимся на ПС.

Offline Lily_was_here

• Ветеран форума
  • uk_ua
« Reply #164 : Листопада 08, 2014, 02:39:21 14:39 »
Коли роздачу візиток плануєш?

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #165 : Листопада 08, 2014, 02:40:26 14:40 »
Коли роздачу візиток плануєш?
Десь після 14-того листопада. Поки макет, поки друк... Так, десь тоді.

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #166 : Листопада 08, 2014, 02:41:43 14:41 »
гарячий патріот України з російського форуму? питань більше нема :smiley15: :upa
Якби він взнав, що я нєгр, його б взагалі заціпило.

Offline Lily_was_here

• Ветеран форума
  • uk_ua
« Reply #167 : Листопада 08, 2014, 02:43:52 14:43 »
Посмотрела орден ПС, а там такоє...

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #168 : Листопада 08, 2014, 02:47:35 14:47 »
Посмотрела орден ПС, а там такоє...

Орден ім. Берези першого ступеню.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #169 : Листопада 08, 2014, 02:57:57 14:57 »
з цим все дуже просто насправді. варто лише ввімкнути логіку.

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #170 : Листопада 08, 2014, 02:59:42 14:59 »
з цим все дуже просто насправді. варто лише ввімкнути логіку.
:lol: Да что ж ты так-то подставляешься, товарищ с выключенной логикой.
Все, я ушел.  :cp:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #171 : Листопада 08, 2014, 03:00:31 15:00 »
належність доказів визначається не тим, хто їх подає. це типовий троллінг і вже мабуть сота спроба перевести тему. впізнається рука майстра, бригадний підхід :upa

а воно все істерить і істерить )

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #172 : Листопада 08, 2014, 03:04:19 15:04 »
бригадний, а чому героїчний ярош фоткається "на війні" на чудову камеру то в бронику без бронеплит, то взагалі в одній розгрузці? :smilie5:

навіть костік "семенченко" грішин, якого я не поважаю, до такого не докотився, бо реально воював якийсь час  :laugh:

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
« Reply #173 : Листопада 08, 2014, 03:07:12 15:07 »
О, уже Ярош и не воевал. Кто тут бригадный еще вопрос:)
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #174 : Листопада 08, 2014, 03:08:32 15:08 »
бригадний, а чому героїчний ярош фоткається "на війні" на чудову камеру то в бронику без бронеплит, то взагалі в одній розгрузці? :smilie5:

Что, кнопка "логика" поломалась, а кацапчег? 

Будь ласка утримайтесь від переходу на особистості.
Ну а називати Єгорія москалем, вже надто товсто.

« Останнє редагування: Листопада 08, 2014, 03:34:05 15:34 від Askold »

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #175 : Листопада 08, 2014, 03:17:26 15:17 »
О, уже Ярош и не воевал. Кто тут бригадный еще вопрос:)

ви образи в мій бік не помічаєте свідомо чи як? я вже "кацапчік", а до того був "ботом кремля на зарплаті". при цьому я бригадного не називав таким, що прямо працює на ворога. я лише стверджую, що він - бригадний. тобто людина, яка дописує з певною визначеною метою. в час війни для українця "кацапчік" - це пряма образа. попередження ви йому вже давали. то зараз буде ще одне?

хто тут НЕ бригадний - для старожилів форуму не питання. мене знає багато людей, а деякі дуже давно. питання щодо героїчного яроша досить просте: чому людина "на війні" фоткається без броника? скільки у нього вже поранень через це?

бо як деякі вміють "воювати" - ми всі чудово знаємо

« Останнє редагування: Листопада 08, 2014, 03:19:26 15:19 від Єгорій »

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #176 : Листопада 08, 2014, 03:36:01 15:36 »

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #177 : Листопада 08, 2014, 03:38:17 15:38 »
Будь ласка утримайтесь від переходу на особистості.
Ну а називати Єгорія москалем, вже надто товсто.

ок, я зрозумів. Елс своїх не банить, так і запишемо

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #178 : Листопада 08, 2014, 03:42:51 15:42 »

Информационный шум

На немодерируемых форумах бригадой используется такой прием уничтожения острых политических дискуссий, неприятных властям, как размещение в огромных количествах бессмысленных текстов на посторонние темы, которые получили название "флуд"

Блатные приемы

Склоки, провокации, нецензурная брань - все это норма жизни веб-бригад. Своеобразны методики их работы с инакомыслящими дамами, пытающимися аргументированно спорить с текстами "бригадников".

Планомерный увод острых дискуссий в сторону

Члены бригады в совершенстве владеют нехитрыми воровскими приемами ("глянь, птичка летит"), необходимыми для отвлечения внимания "объекта" с целью последующего грабежа (в данном случае - уведения дискуссии в безбрежную даль). Непривыкшие к блатному миру "антиллехенты" поддаются на эти трюки, к великой радости всей бригады. Среди других участников дискуссий, кроме бригадников, подобное поведение практически не встречается.
[/quote]

Егорий, все вы описали, как раз ваши приемчики.
А к чему такой интерес по Березе? И зачем засырать интернет? База, собранная вами, я так понимаю серьезная, СБУ знаете где - вперед!
« Останнє редагування: Листопада 08, 2014, 03:44:29 15:44 від Palermo »

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #179 : Листопада 08, 2014, 03:45:16 15:45 »
Askold, +100500
А как же Береза, который еще не стал никем, но ты его уже смешал с дерьмом?  :lol:

Для чого дєрьмо змішувати з дєрьмом?!
А, що Бєрьоза - дєрьмо, як і Семенченко-Грішин, було видно від самого початку (шкода, що не всім).
Просто Єгорій довів це документально.
А Ярош... Ярош - марінетка. Це теж видно неозброєним оком. Але раніше у нього був складніший ляльководний ланцюг: Моссад-ФСБ-СБУ-Ярош. А тепер простіший: Моссад-Ярош. Недарма ж ПС розшифровують як Приятелі Сіону. :shuffle: