Автор Тема: Ярош  (Прочитано 25307 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Vols

• Hero Member
Re: Ярош
« Reply #210 : Листопада 08, 2014, 07:25:05 19:25 »
Інформація від Єгорія цікава, хоч все  не читав, бо "утомітєльно", але роблю висновок, що в новій раді буде немало "котів у мішку".  :smilie2:
Іншими словами "агентів впливу" різних розвідок, бо багато хто вибір робив чисто інтуїтивно, за "зовом сєрдца".
У мене теж питання були по  Бляхеру-Березі ще до виборів, які я тут намагався озвучити, але чомусь всі їх дружно "пропустили" і ніхто не міг прокоментувати правда це, чи брехня. Можливо, щоб не привертати зайвої уваги.
 Але я вважаю до всіх підхід має бути однаковим - якщо ти йдеш у владу маєш  готовим до прискіпливого вивчення.
От від Яроша хотілось почути як він жив і утримував сім"ю на 807грн. доходів за рік, які вказані в декларації.
При цьому заслуг членів ПС, які героїчно воюють на фронті, ніхто не применшує, це зовсім інше, і не є індульгенцією для керівництва.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
« Reply #211 : Листопада 08, 2014, 07:31:04 19:31 »
При цьому заслуг членів ПС, які героїчно воюють на фронті, ніхто не применшує, це зовсім інше, і не є індульгенцією для керівництва.
+100600
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #212 : Листопада 08, 2014, 07:34:28 19:34 »
до речі, ще одне згадав. менти на трасах систематично накривають машини з правосеками, які вивозять з АТО десятками одиниць автоматичну зброю, гранатомети, гранати, міни, купи патронів. запоріжжя, хмельницький і т.д. лише правосеки, більше ніхто.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #213 : Листопада 08, 2014, 07:41:43 19:41 »
Велика кількість супчиків, які заявляли про свою підтримку ПС, регулярно запускали на СУПі подібні мислевіруси:

- всі генерали зрадники,
- нас зливають,
- дезертири молодці, правильно зробили, що дезертирували,
- Порох нас злив,
- дайош трєтій Майдан!
- наші солдати гинуть в Донецькому аеропорту, може не варто за нього боротись...

додам: це вкидується пересічним прихильникам ПС - керівництвом ПС.
« Останнє редагування: Листопада 08, 2014, 08:00:27 20:00 від Єгорій »

Offline Ocean

• Hero Member
« Reply #214 : Листопада 08, 2014, 07:56:37 19:56 »
Флеш-моб з червоними колготками і чорними чобітками вдався – навіть далекій від політики людині любо-дорого дивитися, передають  Патріоти  України. “У дівчат УП сьогодні флеш-п’ятниця. Вдарими по 7 листопада візиткою Яроша)))”, – написали  дівчата на сторінці в Facedook.

Offline Семааашко

• Full Member
« Reply #215 : Листопада 08, 2014, 08:29:50 20:29 »
Судя по этой ветке, Ярош - конкретная угроза шоколаде. Как адепты о возбудились)))))))))0

Offline leonpod

• Hero Member
« Reply #216 : Листопада 08, 2014, 08:35:07 20:35 »
Колготки з чобітками - гарно, принадно!
А щодо пана Яроша - не знаю. Тільки скажу, що його хлопці з ПС ще до Грушевського мені сподобались (ночами, на містку). Це - наші самураї!!!
А  пану Ярошу скажу: Ваші хлопці - найкращі!
Були б вони такими без Вас? - ТОЧНО ні!
...бо я трохи знаю Ваші "вводні" в січні...

:upa :upa :upa :upa :upa :Prapor2:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #217 : Листопада 08, 2014, 08:47:05 20:47 »
Судя по этой ветке, Ярош - конкретная угроза шоколаде. Как адепты о возбудились)))))))))0
Україні. повалення "хунти" рашка вже не упустить

Offline Семааашко

• Full Member
« Reply #218 : Листопада 08, 2014, 08:53:34 20:53 »
Україні. повалення "хунти" рашка вже не упустить

пока шоколадная "хунта" подмахивает хуйлу аж бегом.
 7-й гуманиарный конвой ни о чем не говорит, не? а на 77-м дойдет?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #219 : Листопада 08, 2014, 08:55:10 20:55 »
ти з кордону пишеш, воєн? стримуєш конвої?

Offline Семааашко

• Full Member
« Reply #220 : Листопада 08, 2014, 08:57:21 20:57 »

А ты?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #221 : Листопада 08, 2014, 08:59:17 20:59 »

Offline Семааашко

• Full Member
« Reply #222 : Листопада 08, 2014, 09:00:15 21:00 »

Offline Ocean

• Hero Member
« Reply #223 : Листопада 08, 2014, 09:01:55 21:01 »
з таким "аргументом", на форумі варто говорити, тільки про те, чим особисто займаєшься? тоді треба переходити на спеціалізовані форуми...

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #224 : Листопада 08, 2014, 09:07:12 21:07 »
1. Повернути скаргу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 213 Климашенка Костянтина Генріховича без розгяду.

2. Копію цієї постанови надіслати кандидату у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 213 Климашенку К.Г.

3. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова Центральної виборчої комісії   М. ОХЕНДОВСЬКИЙ
Програма ТСН-Тиждень готує репортаж про вимогу отримати хабар з боку голови ЦВК Михайла Охендовського за "правильний" підрахунок голосів у ряді проблемних виборчих округів.  :super:

Більше читайте тут: http://tsn.ua/vybory-v-rady2014/tsn-tizhden-pokazhe-yak-golova-cvk-ohendovskiy-vimagav-habar-za-pravilniy-rezultat-na-viborah-390666.html

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #225 : Листопада 08, 2014, 09:59:17 21:59 »
Міліція затримала бійців Правого сектору, які везли з зони АТО арсенал зброї

Автомобілі було затримано із використанням вогнепальної зброї у зв'язку з відмовою водіїв зупинитися. Правоохоронці здійснили постріли по колесах автомобілів".

Як кажуть в міліції, при огляді першого автомобіля виявлено 8 автоматів, 49 магазинів АК, 2 гранатомети, кулемет, 3 снайперські гвинтівки, 2 пістолети, мисливську гвинтівку, кілька десятків гранат.

Бійців Правого сектору затримали з арсеналом зброї.

В автомобілі крім 4 зареєстрованих мисливських рушниць була наступна зброя і боєприпаси, вивезені із зони АТО: автомати АКС - 74 - 4 шт .; гранатомет РПГ -24 "Атлень" - 1 шт .; підствольний гранатомет ГП -25 - 1 шт.; гранати Ф-1 - 4 шт .; РГД - 5 - 6 шт .; РГО - 2 шт .; ВГО - 25 (до підствольного гранатомету) - 8 шт .; саморобний вибуховий пристрій на основі ВОГ-17 і УЗРПМ - 2 шт .; сигнальні міни - 6 шт .; підривники - УЗРГМ - 7 шт .; РГМ - 2 шт .; електродетонатори - 10 шт .; пістолет травматичний "Шмайсер" - 1 шт .; патрони до стрілецької зброї калібру 7,62 мм - 279 шт. ; калібру 5,45 мм - 150 шт. ", - наголошується в повідомленні.
У всіх п'яти громадян були виявлені посвідчення організації Правий сектор за номерами КМ -143, КМ-141, КМ-137, КМ - 118, КМ - 252.

і це лише ті, кого впіймали :smilie8:

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #226 : Листопада 08, 2014, 10:01:51 22:01 »
Цитувати

Є конкретні пропозиції, як зупинити ті конвої? Чи так, аби шось сказати?
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #227 : Листопада 08, 2014, 10:02:53 22:02 »
ваєннає палаженіє, канєшна ж! на ваєнниє рєльси! (с)

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #228 : Листопада 08, 2014, 10:06:44 22:06 »

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #229 : Листопада 08, 2014, 10:15:29 22:15 »
Цитувати

Є конкретні пропозиції, як зупинити ті конвої? Чи так, аби шось сказати?
психологічною зброєю - червоними колготками і чорними чобітками

Offline Skynet

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #230 : Листопада 08, 2014, 10:23:37 22:23 »
Єгорій, ти тут серйозну роботу розгорнув по дискредитації ПС. :weep:
А в нас тут багато правосєків :upa

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #231 : Листопада 08, 2014, 10:23:38 22:23 »
до речі, це не сюди вивезена правосеками зброя йде?

Голова СБУ доповів про затримання сьогодні в місті Києві шістьох членів особливо небезпечної диверсійної групи. Усі правопорушники затримані до скоєння злочину, який вони планували.

Одночасно із затриманням правопорушників, зі схованки вилучено арсенал зброї, зокрема, чотири АК, десять пістолетів та велику кількість набоїв до них.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #232 : Листопада 08, 2014, 10:27:28 22:27 »
я і сам раніше їм симпатизував, в часи майдану. потім з кожною їхньою заявою потрохи почало відпускати. а зараз я вбачаю у цьому русі пряму небезпеку для держави. але поки ще не можу зрозуміти, на кого вони працюють.

поки що очевидно одне: рух на маргінесі, суцільний популізм в інформпросторі і т.п. тому охлос їм і довіряє - бо вони ще ніяк себе не проявили в політиці і в загалі, окрім участі в обороні аеропорту. а гонору - на два президентські терміни... коротше, "на словах ти лєв толстой..." (с)

з нетерпінням чекаю на відкриття сессії ВР, буду слідкувати :smilie1: можливо я помиляюся в цих людях  :smiley25:
« Останнє редагування: Листопада 08, 2014, 10:34:33 22:34 від Єгорій »

Offline Ливси

• Hero Member
  • Цинизм - это неприятный способ говорить правду.
« Reply #233 : Листопада 08, 2014, 10:34:14 22:34 »
я і сам раніше їм симпатизував, в часи майдану. потім з кожною їхньою заявою потрохи почало відпускати. а зараз я вбачаю у цьому русі пряму небезпеку для держави. але поки ще не можу зрозуміти, на кого вони працюють.
А с кем схожи методы ведения ими дискуссий(какой политической силой)? Кто ещё призывает к майдану? :shuffle:
sine ira et studio

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #234 : Листопада 08, 2014, 10:36:00 22:36 »
секта бют. а вигідний "третіймойдан" - лише кацапам. їм такий подарунок долі навіть снитися не може...

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #235 : Листопада 08, 2014, 10:42:22 22:42 »
А с кем схожи методы ведения ими дискуссий(какой политической силой)? Кто ещё призывает к майдану? :shuffle:

Не там шукаєте. Ось:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #236 : Листопада 08, 2014, 10:42:52 22:42 »
ДМИТРО ЯРОШ: “ЯКЩО ПОЛІТИКИ ВІДДАДУТЬ РОСІЇ ЧАСТИНУ НАШОЇ ТЕРИТОРІЇ, “ПРАВИЙ СЕКТОР” ПОЧНЕ АКТИВНУ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ”.  :weep:

так і хочеться запитати: а що там КРИМ? :upa

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #237 : Листопада 08, 2014, 10:43:01 22:43 »
з нетерпінням чекаю на відкриття сессії ВР, буду слідкувати :smilie1: можливо я помиляюся в цих людях  :smiley25:
Але нетерплячий ви, однако. :eyes:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #238 : Листопада 08, 2014, 10:48:17 22:48 »
Milena, є таке :shuffle: тому поки що доводиться оперувати тими даними, які є на цей момент. дуже тішить, знаєте, коли правосєкі починають в якості аргументації своєї позиції наводити заяви кремляді-лаврова. або постанову на користь Бляхера-Берези від голови ЦВК - кондового рига, хабарника і фальсифікатора охендовського. :upa

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #239 : Листопада 08, 2014, 10:56:39 22:56 »
Взагалі то, "нарити" кучу компромату можна на кожного політика "нової" ВР. Абсолютно на кожного, і з БПП, і з НФ, не кажучи вже про юльків і радикалів.
Але на відміну від інших ПС, і зокрема Ярош, в даний момент на передовій. І їх бігморди (зовсім не дешеві) не висіли на кожному кілометрі шляхів країни.
Для мене це поки що найбільш вагомий аргумент на їх користь.
А запрацює ВР, так побачимо...

П.С. Єгор, при всій повазі, от мені цікаво. Наскільки я пам`ятаю, ви тут на СУПі дуже були розлючені вбивством Сашка Білого. А він хіба не з організації, яка на теперішній час входить в ПС?