Автор Тема: Ярош  (Прочитано 25332 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
Re: Ярош
« Reply #270 : Листопада 09, 2014, 12:54:10 00:54 »
:fp2

апельсин, не розчаровуй мене. мене сьогодні в цій гілці вже називали "кацапчіком"...

це ти не розчаровуй мене. мочити ПС може тільки хуйло.
бля, тільки не зараз.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
« Reply #271 : Листопада 09, 2014, 12:56:18 00:56 »
а мочити пороха за МВС, до якого він взагалі ніяким боком - удєл нев'їбенних Героїв? і саме ЗАРАЗ?
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #272 : Листопада 09, 2014, 01:03:24 01:03 »

апельсин, не розчаровуй мене. мене сьогодні в цій гілці вже називали "кацапчіком"...

бля, тільки не зараз.
ПС это загадочно- романтический миф времен Майдана.  Тягнибок кстати мог бы разложить, что это за личности, но похоже сам заигрался с Беней и уже приходится просто молчать. " Фюрер"  :smiley23:
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

• Ветеран форума
« Reply #273 : Листопада 09, 2014, 01:05:45 01:05 »
мені здавалося, що Президент має три складові: МЗС, МВС і Прокуратуру. я в чомусь неправий?

• Ветеран форума
« Reply #274 : Листопада 09, 2014, 01:07:20 01:07 »

бля, тільки не зараз.
ПС это загадочно- романтический миф времен Майдана.  Тягнибок кстати мог бы разложить, что это за личности, но похоже сам заигрался с Беней и уже приходится просто молчать. " Фюрер"  :smiley23:

рома, ти й досі вважаш, що Майдан - це хуйня? співчуваю...

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #275 : Листопада 09, 2014, 01:10:17 01:10 »
мені здавалося, що Президент має три складові: МЗС, МВС і Прокуратуру. я в чомусь неправий?
вносить МЗС, МО, СБУ і прокуратуру. а призначає їх ВР. МВС = прем'єр і рада.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

• Ветеран форума
« Reply #276 : Листопада 09, 2014, 01:16:06 01:16 »
вносить МЗС, МО, СБУ і прокуратуру. а призначає їх ВР. МВС = прем'єр і рада.

ну?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #277 : Листопада 09, 2014, 01:24:19 01:24 »
шо ну? МВС - прем'єр і рада. а винен клятий порох, проти якого треба "йти на київ" у "повній амуниції" і "вирішити питання з владою".

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #278 : Листопада 09, 2014, 01:25:07 01:25 »

бля, тільки не зараз.

рома, ти й досі вважаш, що Майдан - це хуйня? співчуваю...
С чего это ты взял?  Я результатом не доволен. Ну а кто доволен?
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #279 : Листопада 09, 2014, 01:37:19 01:37 »
Я можу ввести декілька батальйонів в Київ і вирішити питання з владою, - Ярош

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош приїхав до Львова на величезному джипі із номерами "ПТН-ПНХ" та, як він сам зізнався, з гранатою в кишені.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #280 : Листопада 09, 2014, 10:01:36 10:01 »
цікаво, чи джип зі зниклого автопарку янука, чи виміняний на щось з автопарку? а за гранату у Львові - саджати треба. бо так багато хто почне ходити з гранатами

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #281 : Листопада 09, 2014, 05:16:13 17:16 »
 А от мене терзає питання: як так сталось, що на одному й тому ж окрузі Дніпропетровської області одночасно перемогли супер-пупер-націоналістичний "фашист" Ярош і "антифашистський" Опоблок Льовочкіна, "непримиренного ворога" наших дніпропетровських "патріотів"? :shuffle:

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #282 : Листопада 09, 2014, 05:36:06 17:36 »
цікаво, чи джип зі зниклого автопарку янука, чи виміняний на щось з автопарку? а за гранату у Львові - саджати треба. бо так багато хто почне ходити з гранатами
а Ви хотіли, щоб Ярош їздив на велосипеді? Скільки бажаючих убити його. Тільки на броньованій!

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #283 : Листопада 09, 2014, 05:38:31 17:38 »
а за гранату у Львові - саджати треба. бо так багато хто почне ходити з гранатами
ну так..щось подібне, с походом зі зброєю у владні кабінети робив "герой" Музичко. То було попередження таким як Ярош.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #284 : Листопада 09, 2014, 06:15:52 18:15 »
легальний карабін Музичка - це адмінка і 51 грн штрафу. а граната на кишені - це ст 263 кримінального кодексу України (позбавлення волі на строк від трьох до семи років)

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #285 : Листопада 09, 2014, 06:34:00 18:34 »
легальний карабін Музичка - це адмінка і 51 грн штрафу. а граната на кишені - це ст 263 кримінального кодексу України (позбавлення волі на строк від трьох до семи років)
тобто ви за те, щоб зараз 1000 музичок зайшли з легальними карабінами у владні кабінети? Але проти того, щоб 1000 "ярошів"  ходило з гранатою в кишені. Ваша думка зрозуміла.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #286 : Листопада 09, 2014, 06:40:43 18:40 »
якщо у вас є мозок, чому ви ним не користуєтеся? не будьте вишиватою, вивчайте матчастину хоч трохи. дізнайтеся, чим відрізняється адміністративне правопорушення від кримінального злочину - з точки зору небезпеки для суспільства і т.д.

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #287 : Листопада 09, 2014, 07:49:32 19:49 »
якщо у вас є мозок, чому ви ним не користуєтеся? не будьте вишиватою, вивчайте матчастину хоч трохи. дізнайтеся, чим відрізняється адміністративне правопорушення від кримінального злочину - з точки зору небезпеки для суспільства і т.д.
круг сомкнулся))) ответить нечего. Ну я так и думал.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #288 : Листопада 09, 2014, 07:56:51 19:56 »
не потрібно нести тут маячню, намагаючись створити альтернативну реальність. вивчай матчастину. КУпАП vs ККУ

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #289 : Листопада 09, 2014, 08:07:46 20:07 »
не потрібно нести тут маячню, намагаючись створити альтернативну реальність. вивчай матчастину. КУпАП vs ККУ
маячня - это одной рукой защищать Музычка, а другой гнобить Яроша. Я специально довел ситуацию до абсурда, предложив вам оценить ситуацию, когда 1000 музычек ворвутся в прокуратуру, вооруженные зарегистрированным оружием. Это будет хаос, выгодный хуйлу. И как только мы доходим до этого момента, сразу слышится: " а чего это его убили".  А вопрос: так герой он или паникер-провокатор, остается без ответа. Если человек нарушает закон, пофиг какое там нарушение, административное или криминальное, он уже не герой, а правонарушитель. Тем более в той ситуации, когда хуйло расшатывал страну на гражданскую войну.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #290 : Листопада 09, 2014, 08:35:24 20:35 »
тільки представник охлосу може заявити "пофіг какоє нарушеніє". за червоне світло не саджають на 7 років до в'язниці, а за вбивство не виписують штраф 51 грн. так що спроба пересмикування - невдала
« Останнє редагування: Листопада 09, 2014, 08:40:37 20:40 від Єгорій »

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #291 : Листопада 09, 2014, 09:18:44 21:18 »
тільки представник охлосу може заявити "пофіг какоє нарушеніє". за червоне світло не саджають на 7 років до в'язниці, а за вбивство не виписують штраф 51 грн. так що спроба пересмикування - невдала
тільки той хто любить пересмикування і маніпуляцію, може одного порушника називати "героєм", а на іншого робити наклеп зрадника.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #292 : Листопада 09, 2014, 09:20:47 21:20 »
на іншого робити наклеп зрадника.
українська - то не ваше, шановний патріоте. не мучте себе, спілкуйтеся язиком :smiley15:

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #293 : Листопада 09, 2014, 09:23:31 21:23 »
на іншого робити наклеп зрадника.
українська - то не ваше, шановний патріоте. не мучте себе, спілкуйтеся язиком :smiley15:
а по герою музичко є шо сказати, чи таки він злочинець? я розумію що питання незручне

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #294 : Листопада 09, 2014, 09:28:05 21:28 »
музичко заслуговував на штраф 51 грн за порушення правил транспортування зброї і, можливо, адмінку за дрібне хуліганство (смикання за краватку прокурорішку). замість цього його вбили.

ярош з гранатою - це чистий і суспільно небезпечний кримінал, від 3 до 7 років зони. так само як і його правосеки з повними машинами автоматичної зброї і гранатометів. правосеки, яких хуй зна де від зони АТО зупинили на трасі менти кількома пострілами по колесах.
« Останнє редагування: Листопада 09, 2014, 09:29:58 21:29 від Єгорій »

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #295 : Листопада 09, 2014, 09:30:57 21:30 »
музичко заслуговував на штраф 51 грн за порушення правил транспортування зброї і, можливо, адмінку за дрібне хуліганство (смикання за краватку прокурорішку). замість цього його вбили.

ярош з гранатою - це чистий і суспільно небезпечний кримінал, від 3 до 7 років зони. так само як і його правосеки з повними машинами автоматичної зброї і гранатометів. правосеки, яких хуй зна де від зони АТО зупинили на трасі менти стріляниною по колесах.
до купи їх змішувати не треба, музічко також був првосєк. Шось ви зовсім з логікою не дружите

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #296 : Листопада 09, 2014, 09:33:13 21:33 »
якщо Музичко зараз був би живий і попалився на вивезенні з АТО купи зброї в мирну Україну - я писав би і про нього так само. але Музичка давно вбили акакієвці, а правосеки - чи то готують військовий переворот і розвал держави, чи то продають зброю російським диверсантам.

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #297 : Листопада 23, 2014, 10:18:14 10:18 »

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #298 : Листопада 23, 2014, 10:23:25 10:23 »

Offline Eney

• Ветеран форума
« Reply #299 : Листопада 23, 2014, 10:41:32 10:41 »

Без каски и бронежилета.  :smilie1: Егорий будет зело сердиться.