Вибачте, а чим відрізняються піквік від основного?
Люди прийшли з двох зовсім різних форумів.
Стандарти спілкування та стандарти модерациї на якиї дуже і дуже сильно відрізнялись.
Тому вирішили створити два окремих підфорума, що би людям які звикли до зовсім інших умов, було би комфортно і зручно спілкуватись.
Звичайно ніхто не боронить писати на любому з підфорумів, чи на обидвох відразу.
Але вони дещо відрізняються, хоча останнім часом багато що основний форму взяв від Піквіків.
Чи якісь стандарти і звички були перенесені з основного до Піквіків я не знаю, але в перші місяці вони для більшості ФУПчегів виглядали як інопланетяни.
Думаю що з часом буде відбуватись змішуванян і усереднення звичаїв та вподобань, і це добре, бо в Піквіків є багато цікавого і корисного.
Думаю що дещо корисного Піквікі знашли і у ФУПчегів, і можлво використали в себе.
Короче читайте обидва розділа і обирайте де вам цікавіше і комфортніше спілкватись.
В Піквікскому Клубі більше порядка але більш суворі і жорсткі стандарти. На ФУПі білше бардака, але і значно більше свободи для самовираження, і для того що би бути собою.