Автор Тема: Мутный тип Егор Соболев  (Прочитано 7974 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Re: Мутный тип Егор Соболев
« Reply #30 : Листопада 10, 2014, 02:15:09 14:15 »
Давайте ,,затюкаем'' Егора Соболева, и пускай наши интересы в парламенте представляют  Несторы - Звягильские - Медведчуки. Или олигархи. Выбор широкий.

Нет, давайте не будем относится критически к тем, кто нам симпатичен, верно? И Тимошенко не нужно «затюкивать», она же, по такой логике, лучше Звягильского, верно? Люди с подобной логикой убили революцию 2004 года, слепо веря Тимошенко. И ниче6му не научились, судя по всему.

А я вот всё думаю, на кого рассчитывают политики, когда просто тупо и нагло врут? Оказывается, у них большая армия потенциальных поклонников даже среди местных обитателей, которых я, по своей глупости, подозревал, что они умнее пенсионеров, голосовавших за красавца-премьера в 2004.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #31 : Листопада 10, 2014, 02:15:38 14:15 »
Давайте ,,затюкаем'' Егора Соболева, и пускай наши интересы в парламенте представляют  Несторы - Звягильские - Медведчуки. Или олигархи. Выбор широкий.
:smiley24:
:an

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #32 : Листопада 10, 2014, 02:17:47 14:17 »
То, что он пытается сделать вид, что он простачок, я вижу. Если так, то это не страшно. Гораздо хуже, если это спланировано. Мне не нравится его биография!
Аргументація на рівні! :smiley23: Тоді політична біографія Яценюка теж би мала вас надихати на "бдительность - всеобщую подозрительность."
Я спостерігаю за Соболєвим з часів Політклубу Портнікова (канал Тві) - там вони говорив ті самі речі, які зараз намагається реалізувати (люстрація), я спостерігала за тим, що він робив на Майдані - не герой-кіборг, але свою справу робив. Я чула його про головні засади створення коаліції - розумно і принципово.
А вам - мати свою думку не заборонено.   

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #33 : Листопада 10, 2014, 02:28:53 14:28 »
То, что он пытается сделать вид, что он простачок, я вижу. Если так, то это не страшно. Гораздо хуже, если это спланировано. Мне не нравится его биография!
Аргументація на рівні! :smiley23: Тоді політична біографія Яценюка теж би мала вас надихати на "бдительность - всеобщую подозрительность."
Я спостерігаю за Соболєвим з часів Політклубу Портнікова (канал Тві) - там вони говорив ті самі речі, які зараз намагається реалізувати (люстрація), я спостерігала за тим, що він робив на Майдані - не герой-кіборг, але свою справу робив. Я чула його про головні засади створення коаліції - розумно і принципово.
А вам - мати свою думку не заборонено.   
Та справа не в Соболеві, навіть. Просто нерозбірливість політиків з своїм оточенням вже задовбала. Скільки вже було таких випадків, коли за цілком пристойними людьми ховався всякий непотріб?
Бо люди орієнтуються на лідерів і тому, лідери відповідальні за тих людей, кого приводять з собою.

І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #34 : Листопада 10, 2014, 02:32:09 14:32 »

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #35 : Листопада 10, 2014, 02:52:28 14:52 »

затюкати ми його не затюкаємо навіть якби хотіли
а от РОЗІБРАТИСЯ...

ось доній наприклад
при ригах виграв мажоритарку і потім весь час залишався позафракційним
і ось в останній передачі шустера щось ТАКЕ поніс
з ЧОГО б це?

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #36 : Листопада 10, 2014, 08:07:18 20:07 »
Не знаю, але поки що про Єгора Соболєва нічого погано не чула.

О, Ви багато втратили! Тут можна прочитати і навіть подивитись:

В совет майдана вместе с лидерами оппозиции вошли два гомосексуалиста: Егор Соболев , Виталий Портников и Аваков

Правда, в авторів щось з арифметикою не вдаряє. :shuffle:

Ну а в те, що Портнікови, Соболєви, Шустери, Бляхери раптом після 2004-го посунули в Україну чисто з просвєтітєльскіх соображеній, можуть повірити хіба діти в дитсадочку. Як і в те, що "кришталево-чистий" Садовий поняття не мав, хто такі Соболєви, Грішини та Дерев'янки.

До речі, про Бляхера. Тут такі поклади!:

Все новости с тегом "Бляхер-береза"

Хочеться поговорити про три цікаві, абсолютно непатріотичні епізоди з минулого життя видатного псевдо-патріота та вогнеборця, які можуть трохи затьмарити уявлення про порядність та щирість Борі Бляхера. Хоча, як на думку автора, то на міцному тілі нашого вогнеборця, як то кажуть, й і клеймо ніде поставити, адже ( як писалося раніше : http://www.k-z.com.ua/ukrayna/31521-neliteraturnyj-detektiv-ili-podkovernye-igry-borislava-berezy-blyakhera,
http://www.k-z.com.ua/ukrayna/30606-dmitro-yarosh-napravo-tse-znachit-v-rosiyu
http://www.k-z.com.ua/ukrayna/30841-na-kogo-pratsyue-fejkovij-general-yarosh)
за період свого активного «маршу по головах», а саме так Бляхер звик заробляти собі й соціальні бали й грошики, йому вдалося побувати у шкурі менеджера у транснаціональній компанії в Ізраїлі, дезертира з лав військових сил Ізраїлю, книготорговця, що кинув на гроші половину книжкового ринку, видавця, друзякою КДБіста,товариша генпрокурора Піскуна,телеведучого, фінансиста, програміста,охоронця маєтку Пшонки та, нарешті, - речника «Правого сектору».

Виявляється, моє припущення про агента Моссаду не нове.
Ех, апєрєділі(с)  :weep:

Offline Tvladrat

• Hero Member
« Reply #37 : Листопада 10, 2014, 08:12:02 20:12 »
Вот этого мутного Деревянко именно Соболев в Раду и привёл.

Да ну? Деревянко и в прошлом созыве прошел, и в этот попал как самовыдвиженец, причем с большим количеством голосов (чуть ли не 70%). Это что касается только кто кого привел.

Offline Tvladrat

• Hero Member
« Reply #38 : Листопада 10, 2014, 08:13:41 20:13 »
Якраз Соболєв робив\робить. Один з небагатьох, хто реально витягував проекти про люстрації, не зважаючи на шалений опір. Хто, тицьніть пальцем, зробив\планує робити більше? Нікого? я так і подумав

Как раз его оппонент Деревянко и вытягивал. Что бы там у него не было раньше в истории.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #39 : Листопада 10, 2014, 08:26:44 20:26 »
Ты на каво батон крошишь, плесень юльковская? :bx:
Полегче, плиз. Модератор новенький, нервный.
Ад пуст. Все бесы здесь.