Автор Тема: Каталани - не шотландці... :(  (Прочитано 3748 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
Re: Каталани - не шотландці... :(
« Reply #60 : Листопада 10, 2014, 10:43:23 22:43 »
cheshuntt я в курсі y estoy habla castellano. Я про те що пересічний  каталанець на загал не бачить жодного сенсу в існуванні Іспанії. На відміну від тої ж Кастільї і Леон

Це зараз вони не бачать , а прийдуть соціалісти до влади , або яка- небудь  срана ізкієрда уніда , так вони зразу заспівають " єдина країна " . От оцей елемент політичного  лугандонізму мене в каталанцях найбільш дратує . Я цілком поважаю каталанських націоналістів і поважаю право каталонської нації на самовизначення , але в тих каталонців немає блядських зірок на прапорах .
Щодо існування Іспанії , то тут є такий парадоксально- дебільний аспект .Ватні каталонці все що по- за межами Каталунії вважають Іспанією , але в той же час ватні Гайєгос вважають Іспанією все що по-за межами Галісії , а ще більш упороті баски з ЕТА мілітар вважають Іспанією і Галісію і Каталунію , і навіть їм в супермаркет підклали бонбу , у 89 .
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
Re: Каталани - не шотландці... :(
« Reply #61 : Листопада 11, 2014, 11:52:36 11:52 »
Если Каталания отделится от Испании, то новая страна окажется вне ЕС, НАТО и Шенгена. Причем понятно, что Испания (да и только она - [номинальный] сепаратизм болит у многих) заветирует вступление в эти структуры - она уже, кажись, это обещала. Понятно, также, что заветирует, фактически, навсегда. В таком видении ситуации остается только пожелать удачи каталонцам на путях экономического процветания, т.к. на что-то иное им расчитывать не придется.

Некоторые каталонцы и сами хотят отделения от ЕС. Вот такие наклеечки есть в Барселоне на столбах.

греки теж хочуть. і ненавидять німців, які їх годують і утримують на свої гроші. це не від великого розуму
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер