Автор Тема: Четвертой волны мобилизации пока не будет, - СНБО  (Прочитано 3277 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
Re: Четвертой волны мобилизации пока не будет, - СНБО
« Reply #30 : Листопада 10, 2014, 02:29:56 14:29 »
але не треба для вояків намагатися створити рай на землі. від цього лише шкода.

Вы, наверное, так шутите. Рай на передовой и под обстрелами - это какой-то совершенно новый, уникальный оборот речи.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #31 : Листопада 10, 2014, 02:32:03 14:32 »
В поход, видимо, не ходили все таки ))
якщо ви не ходили - то не приписуйте це всім. ви ж не знаєте мене. в усіх складних життєвих ситуаціях я обходжуся необхідним мінімумом. і при цьому від мене не смердить. і броник та все інше я сам собі купив на випадок оборони Києва. щоби не нити, який я неібацца доброволець - "одягніть-взуйте мене і я піду героїчно повоюю, слава Україні".

Ну, я как раз за свою студенческую молодость весь Крым облазила и много еще чего. И отлично помню, сколько весит рюкзак рядового туриста, идущего в поход на 2 недели - летом и не воевать.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #32 : Листопада 10, 2014, 02:36:58 14:36 »
Єгорій, як Ви вважаєте, чи потрібна зараз додаткова мобілізація? Цікавить Ваша думка.
мобілізація - гадаю, що ні. в цьому я покладаюся на тих людей у владі, які мають допуски до таємниць і в курсі планів ворога. просто так мобілізувати купу народу - це зараз розкіш. а от збори і навчання потрібно проводити на постійній основі, ІМХО.

Спасибо. Поживем - увидим. Конечно, не хотелось бы, чтобы дело дошло до испытания: хватит или не хватит.
По сборам - 100% нужно, если только они не превратятся в фарс и попойку, а реально будут использоваться для тренировки.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #33 : Листопада 10, 2014, 02:37:49 14:37 »
И отлично помню, сколько весит рюкзак рядового туриста, идущего в поход на 2 недели - летом и не воевать.
ну то краще він візьме 3-4 трусів і мило, чи нехай бере 20 трусів, щоби їх викидати після використання? про що ми сперечаємось взагалі?
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #34 : Листопада 10, 2014, 02:39:28 14:39 »
але не треба для вояків намагатися створити рай на землі. від цього лише шкода.

Вы, наверное, так шутите. Рай на передовой и под обстрелами - это какой-то совершенно новый, уникальный оборот речи.
я маю на увазі не постачати їм труси, шкарпетки, зубні щітки, носові хустини тощо. і не верескотіти про "салдатікітамбізвади", як було у випадку 32бп, де через ці верески "волонтерів" загинула купа народу.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #35 : Листопада 10, 2014, 02:45:54 14:45 »
я маю на увазі не постачати їм труси, шкарпетки, зубні щітки, носові хустини тощо. і не верескотіти про "салдатікітамбізвади", як було у випадку 32бп, де через ці верески "волонтерів" загинула купа народу.

Тогда и формулировать нужно внятнее. А не писать фактически "нефиг чистыми трусами создавать солдатам рай на земле".
К слову, волонтерская помощь - это еще и большая моральная поддержка. Солдат должен знать, что о нем помнят, переживают, его поддерживают - не только его родные, но и другие люди в тылу. И каждая посылка - это напоминание об этом. И не так важно - с тепловизором она или с шоколадом (который наряду с салом, к слову, - очень даже "стратегически важный" продукт в условиях холодов, это подтвердит любой, стоявший в армии на посту зимней ночью. Если есть кусочек сала или кусок шоколада, стоять можно).

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #36 : Листопада 10, 2014, 02:47:28 14:47 »

Тогда и формулировать нужно внятнее.

я сформулював в контексті попередніх дописів, щоб не повторювати одне і те саме

пи.си. зубочистки також не треба поставляти, і парфюмерію
« Останнє редагування: Листопада 10, 2014, 02:53:31 14:53 від Єгорій »

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #37 : Листопада 10, 2014, 03:02:55 15:02 »
пи.си. зубочистки також не треба поставляти, і парфюмерію

Ой, хорошо, что предупредили. Пойду упаковку KENZO из передачи выложу...

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #38 : Листопада 10, 2014, 03:04:55 15:04 »
вам смішно, а "волонтери" довели рух до маразму. вбивчого маразму (32бп). а також до деморалізації бійців і дискредитації держави.

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #39 : Листопада 10, 2014, 03:18:02 15:18 »
Та влада не може забезпечити і наявних бійців обмундируванням та всім необхідним.
все у всіх є. якої якості - питання друге, але ніхто там босий на снігу не стоїть!

пора запретить всяким дианам макаровым ездить по блокпостам и деморализировать бойцов... представляю, приезжает такая диана макарова - как вы тут, бедненькие, замерзли небось... вас тут бросили, вам тут холодно, нужно уходить, сражаться бесполезно.. вдруг погибнет кто.. прячтесь, бегите!... и опус в ФБ на тему "салдатикигероинавойнебезводы!!!1" :smilie9:

"волонтери забезпечують армію" - це той самий маразм, що і "добровольчі батальйони виграли війну" чи "все тримається на ДБ"

проблеми є, вони серйозні, але "влада не може забезпечити" - це вкид із хуйлостану

:smiley24:
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #40 : Листопада 10, 2014, 03:34:00 15:34 »
Не, мужики, мне вашего диванно-боевого антиволонтерского запала не понять.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #41 : Листопада 10, 2014, 03:46:55 15:46 »

Да тут просто акценты несколько смещены.
Нельзя ставить вопрос в плоскости "только волонтеры обеспечивают армию" или "только служба тыла обеспечивает армию". Они друг друга дополняют.

А моральное разложение в армии все же идет не от волонтеров. Может, конечно, есть какие-то исключения. Все-таки рыба гниет с головы. Пьянство, отсутствие дисциплины, воровство - за этим должны следить вовсе не волонтеры, а офицерский состав.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #42 : Листопада 10, 2014, 03:50:17 15:50 »

тому що немає ніякого АНТИволонтерського запалу

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #43 : Листопада 10, 2014, 03:58:29 15:58 »
нема грошей?
передвиборчі кампанії непогано оплачувалися партіями влади... ринок люкс-авто на підйомі...

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #44 : Листопада 10, 2014, 04:01:59 16:01 »

тому що немає ніякого АНТИволонтерського запалу
+100500.

волонтери - це приціли, каски, прилади нічного бачення, броніки, celox тощо.
"волонтьори" - це зубочистки, бритви, зубні щітки, труси, носки і кросівки, "васслівают_і_ніценят"

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #45 : Листопада 10, 2014, 05:01:13 17:01 »
Єгорій я бачу конкретний ідіот.В армії не був ,в походи не ходив.Дрочун одинак який проводить вільний час  у інтернеті
Комуно здохни

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #46 : Листопада 10, 2014, 05:09:59 17:09 »
Єгорій я бачу конкретний ідіот.В армії не був ,в походи не ходив.Дрочун одинак який проводить вільний час  у інтернеті
Я вас зараз не забаню лише тому, що бачу ваш нік перший раз. Але якщо ви  проігноруєте модераторіал і продовжите у цьому ж захопливому стилі, я вам випишу навіть не добу, а дві.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #47 : Листопада 10, 2014, 05:15:36 17:15 »
К слову, Егорий, прежде чем так рьяно на чем-то настаивать, хорошо бы этот вопрос внимательно изучить. По "Целоксу", о котором Вы пишете уже не первый раз, есть немало вопросов, и есть мнение, что волонтеры как раз напрасно угрохали на него такие большие деньги. Во всяком случае, в Кировограде проконсультировались с хирургами и уже давненько закупают не его, а отечественные гомостатические губки, которые примерно в 9 раз  дешевле, а учитывая, что их нужно где-то в 3-4 раза больше, то дешевле где-то в 3-4 раза.

Offline Nalogovik

• Sr. Member
« Reply #48 : Листопада 10, 2014, 05:17:28 17:17 »
Четвертої хвилі дійсно прямо зараз не буде.
Але Перша розпочалася з березня, а як всім відомо   :pleasantry: мобілізація по закону максимум на 1 рік. Тобто або змінять закон - збільшать термін мобілізації, виплату середньомісячної, збереження робочого місця і т.д., або четверта хвиля і звільнення з ЗСУ призваних по першій хвилі. Де тільки знайти бажаючих в ту 4-ту хвилю. І по друге насправді більшість Патріотів пішла з першою хвилею. І далі по "затухающей", в третій, не хочу нікого образити, полунасильно пішли хлопці.
С друзьями надо делиться, а врагов разделять и отделывать.

Offline Nalogovik

• Sr. Member
« Reply #49 : Листопада 10, 2014, 05:24:31 17:24 »
Не люблю встрявати в безсмысленную полемику, Але.
Щодо хворми одягу. Якщо Ви служили то знаєте що таке армійська мода. Да-да військовослужбовці люблять красиво вдягнутися. Для не служивших це звучить смішно, але інші знають, що сапоги гармошкою, вшитий кітель, підтяжки, подшива стоєчкою і т.д. :smilie8:
І тому якщо хтось бачить НАТОвський бушлат, а у нього "Дубок" то зрозуміло що заздрість. А Якщо перед цим останній раз ходив в шинелі, а офіцери в бушлатах. Навіть зараз "Нє, Я, офіцер, і не буду в солдатській шапці ходиди!" В спір хто краще волонтери чи ЗСУ вступати і не планував. Однокласник під Волоновахою, на питання "Може щось потрібно?" -  "Видала і армія те що потрібно, ходимо в волонтерському"  :bn
С друзьями надо делиться, а врагов разделять и отделывать.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #50 : Листопада 10, 2014, 05:30:31 17:30 »
К слову, Егорий, прежде чем так рьяно на чем-то настаивать, хорошо бы этот вопрос внимательно изучить. По "Целоксу", о котором Вы пишете уже не первый раз, есть немало вопросов, и есть мнение, что волонтеры как раз напрасно угрохали на него такие большие деньги. Во всяком случае, в Кировограде проконсультировались с хирургами и уже давненько закупают не его, а отечественные гомостатические губки, которые примерно в 9 раз  дешевле, а учитывая, что их нужно где-то в 3-4 раза больше, то дешевле где-то в 3-4 раза.

справді? чудово, тоді у вас є прекрасна можливість почати збирати гроші на труси і шкарпетки "для наших героїв", яких "злили генерали-зрадники". головне не забувати про це написати на усіх майданчиках. CAPSом.

що, не бачите зв'язку між celox і трусами? ось такий самий зв'язок між волонтерством і "волоньтьорством" касьяно-макарових. між реальними потребами вояків і тим, що за ці потреби видається.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #51 : Листопада 10, 2014, 05:36:47 17:36 »
Ну, я уже изложила все, что думала по этому поводу, не вижу смысла продолжать.

Offline surgeon

• Hero Member
  • Запоріжжя
« Reply #52 : Листопада 10, 2014, 06:00:56 18:00 »
а знайти 10 хв на день і випрати свої трусєля бійцю вже за статутом забороняється?
Це де ж він має їх прати, на передовій?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #53 : Листопада 10, 2014, 06:10:05 18:10 »
ще один. на якій "передовій"? "передова" - це аеропорт і все. а на блокпостах - можна і прати собі труселя. замість бухати с сепарами, як робили "херої" з 32 бп.

тарадайка тут вже розпиналася про те як "наші герої" йдуть кудись по 30 кілометрів з рюкзаками - то ж, куди їм бідолашним ще труселя носити... а ДЕ ці постійні маршброски - вона не уточнює. забула, що зараз не друга світова.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #54 : Листопада 10, 2014, 06:35:52 18:35 »
Не люблю встрявати в безсмысленную полемику, Але.
Щодо хворми одягу. Якщо Ви служили то знаєте що таке армійська мода. Да-да військовослужбовці люблять красиво вдягнутися. Для не служивших це звучить смішно, але інші знають, що сапоги гармошкою, вшитий кітель, підтяжки, подшива стоєчкою і т.д. :smilie8:
І тому якщо хтось бачить НАТОвський бушлат, а у нього "Дубок" то зрозуміло що заздрість. А Якщо перед цим останній раз ходив в шинелі, а офіцери в бушлатах. Навіть зараз "Нє, Я, офіцер, і не буду в солдатській шапці ходиди!" В спір хто краще волонтери чи ЗСУ вступати і не планував. Однокласник під Волоновахою, на питання "Може щось потрібно?" -  "Видала і армія те що потрібно, ходимо в волонтерському"  :bn

це зрозуміло...
і більше того, фактично всі волонткрські закупівлі робляться виходячи з тих саме "модних" міркувань...
всі ті снайперки, оптика, прилади нічного бачення, броніки і т.і купуються з принципу "щоб було", тобто абсолютно без фахового висновку...
нескладно побачити кричущу різницю між нашими армійськими хотєлками та американським озброєнням, наприклад...

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #55 : Листопада 10, 2014, 06:41:18 18:41 »
і насочкі з платочкамі. щоб голосніше кричати: "бачите, держава зовсім не може забепечити армію!"

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #56 : Листопада 10, 2014, 06:51:52 18:51 »
і насочкі з платочкамі. щоб голосніше кричати: "бачите, держава зовсім не може забепечити армію!"

саме нефаховість та злодійство призводять до такого результату...
реальні потреби війська спотвоюються і проходячи крізь лінзу хотєлок значно зростають у вартості...
злодії зі свого боку намагаються ще підвищити вартість у тричі для того, аби було що красти...
таким чином потреби війська на папері зростають вдесятеро, як не більше...
звідси і "не можемо забезпечити"...

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #57 : Листопада 10, 2014, 06:53:48 18:53 »
ще один. на якій "передовій"? "передова" - це аеропорт і все. а на блокпостах - можна і прати собі труселя. замість бухати с сепарами, як робили "херої" з 32 бп.

тарадайка тут вже розпиналася про те як "наші герої" йдуть кудись по 30 кілометрів з рюкзаками - то ж, куди їм бідолашним ще труселя носити... а ДЕ ці постійні маршброски - вона не уточнює. забула, що зараз не друга світова.

Да Вы что? На карту АТО смотреть не пробовали? Вы вообще представляете, сколько частей у нас сейчас расположено в чистом поле и под постоянным, ежедневным обстрелом? Это и насчет передовой, и насчет "марш-бросков". При чем, тут маршброски? Я говорю о количестве необходимых вещей, которые нужны для размещения зимой в степи, да еще  и под обстрелами.
« Останнє редагування: Листопада 10, 2014, 07:01:46 19:01 від Taratayka »

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #58 : Листопада 10, 2014, 07:00:59 19:00 »

И "Целокс", и китайские радиостанции, которые массово закупались волонтерами, и которые, как впоследствии оказалось, элементарно прослушиваются такой же дешевой китайской байдой, - это как раз свидетельства того, что волонтеры далеко не всегда понимают, куда правильно и целесообразно тратить деньги. И теплые вещи, "носочки/платочки" - это как раз правильное применение их усилий. Солдат должен быть одет, накормлен, напоен и максимально защищен. Иначе все эти прицелы и тепловизоры - до лампочки, если солдат замерзший, больной, голодный и деморализованный. На адреналине протянешь пару недель, а потом - ничего хорошего.

Может, какие-то паникеры-волонтеры неправы, конечно, но перекладывать на волонтеров ответственность за паршивый боевой дух солдат - это идиотизм.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #59 : Листопада 10, 2014, 07:06:13 19:06 »
теплые вещи, "носочки/платочки" - это как раз правильное применение их усилий. Солдат должен быть одет, накормлен, напоен и максимально защищен

тоді вже "солдатік" було б доречніше