Автор Тема: про єб**нів айтішних  (Прочитано 2956 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline буковинка

• Full Member
Re: про єб**нів айтішних
« Reply #30 : Листопада 11, 2014, 08:28:05 08:28 »

Хєр хто здає на АТО, хто міг відкосив, менше 5% військовозобов'язані, чверть на вибори поклала.
Час цю шоблу накривати податками, нехай виїжджають, повітря має стати чистішим. І хєр з ним що сам роботу втрачу.
Якийсь гімнюк прийшов у формі есесівця, думаю ніхто з того генетичного сміття і не обурився.
ну от я б не була така категорична на Вашому місці і всіх під одну грєбьонку б не гребла...
Знаю МОРЕ львівських айтішників, які постійно допомагають військовим, для цього спєцом шукають додаткову роботу і спрямовують увесь свій дохід від неї, самі ж дістають і відвозять потрібну амуніцію..
Ну а те, що хтось відірвався в Хеллоуін..ну, кожен розважається, як може.
З таким підходом можна любого в чомусь та й загнобити.

Offline foma

• Jr. Member
  • **
« Reply #31 : Листопада 11, 2014, 09:03:13 09:03 »
Эгей, ви що постановку від життя не можете відрізнити. Там є фото і з компанії де я працюю . З кожного поверху може одна/дві кімнати щось там зробили втративши один вечір. Чи ось наприклад з софтсерву три світлини. Ви взагалі уявляєте скільки людей там працює і який то відсоток. Це ж майже нічого. Наш тім наприклад під 5 відсотків перераховує волонтерам. Оце зараз коли багато кому в Україні вже не до допомоги ви ще айтішніків підріжте. ВВХ вам щиро подякує.
"The bees had declared a war; The sky wasn't big enough for them all."(c)

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #32 : Листопада 11, 2014, 09:15:03 09:15 »
Эгей, ви що постановку від життя не можете відрізнити. Там є фото і з компанії де я працюю . З кожного поверху може одна/дві кімнати щось там зробили втративши один вечір. Чи ось наприклад з софтсерву три світлини. Ви взагалі уявляєте скільки людей там працює і який то відсоток. Це ж майже нічого. Наш тім наприклад під 5 відсотків перераховує волонтерам. Оце зараз коли багато кому в Україні вже не до допомоги ви ще айтішніків підріжте. ВВХ вам щиро подякує.

Відсотки цих єб**нів і тих хто допомагає такі же як і на Донбасі сепаратів і українців. Переважній більшості пох.

• Гість
« Reply #33 : Листопада 11, 2014, 09:27:18 09:27 »
Пиздец недоумки.
Ещё и хвалятся этим.

DeadHead, а що таке "єб**нів" ? воно нікуди не вписується.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #34 : Листопада 11, 2014, 09:33:38 09:33 »
Пиздец недоумки.
Ещё и хвалятся этим.

DeadHead, а що таке "єб**нів" ? воно нікуди не вписується.

Та тут було, що тернопільський доброволець проситься з відпустки в ато бо в тернополі відсоток єбланів зашкалює, бухають, співають, в москву на заробітки. Так і є.

Offline Stan

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Же през шаблю маєм права!
« Reply #35 : Листопада 11, 2014, 09:41:16 09:41 »
5 моїх копійок :

Айтішники це такий же зріз суспільства як усі інші громадяни. Тому відсоток соціально активних та байдужих до суспільних подій там приблизно такий, як і в цілому по країні. Специфіка їхньої роботи передбачає більший відсоток прозахідно і проринково орієнтованих , але це не завжди автоматично проукраїнських. Я серед них таку вату дрімучу зустрічав, шо мамо рідна ... Тут скоріше можна говорити що проукраїнські настрої в багатьох з них (зі східних областей) є наслідком прозахідних і ринкових поглядів.

А щодо Хеллоувіна, то не переймайтеся. Як на мене, це "креатив" 21 річних "сеньйорів" і такого ж віку HRюш.
Підростуть, порозумнішають...

Offline ProstoMax

• Full Member
« Reply #36 : Листопада 11, 2014, 10:47:59 10:47 »
5 моїх копійок :

Айтішники це такий же зріз суспільства як усі інші громадяни. Тому відсоток соціально активних та байдужих до суспільних подій там приблизно такий, як і в цілому по країні. Специфіка їхньої роботи передбачає більший відсоток прозахідно і проринково орієнтованих , але це не завжди автоматично проукраїнських. Я серед них таку вату дрімучу зустрічав, шо мамо рідна ... Тут скоріше можна говорити що проукраїнські настрої в багатьох з них (зі східних областей) є наслідком прозахідних і ринкових поглядів.

+1
У моїй компанії було пару ватників та пішли згодом, або притихли.
При цьому ми самі ввели 1,5 відсоток, який перераховуємо на потреби тим волонтерам, до кого маємо довіру.
Плюс частина людей перераховує кошти додатково сама, і досить багато.

Цитувати
це "креатив" 21 річних "сеньйорів" і такого ж віку HRюш.
Ага... це мене дуже тішить - коли приходить 23-річний "сеньор" та просить 3К бо він талановитий ДжаваСкриптер, а в Циклумі йому пропонують навіть більше....
Але це реалії ринку, нажаль...

Рабів до раю не пускають...

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #37 : Листопада 11, 2014, 11:04:05 11:04 »
1.5% ось скільки єб**ни готові заплатити щоб мати індульгенцію на нацистський костюм

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #38 : Листопада 11, 2014, 11:05:47 11:05 »
Айтишники нормально денег переводят волонтерам, на самом деле.
Но это из тех, до кого уже дошло что война идет.

А это, конечно, не до всех, далеко не до всех.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #39 : Листопада 11, 2014, 11:13:59 11:13 »
5 моїх копійок :

+1
У моїй компанії було пару ватників та пішли згодом, або притихли.
При цьому ми самі ввели 1,5 відсоток, який перераховуємо на потреби тим волонтерам, до кого маємо довіру.
Плюс частина людей перераховує кошти додатково сама, і досить багато.

Цитувати
це "креатив" 21 річних "сеньйорів" і такого ж віку HRюш.
Ага... це мене дуже тішить - коли приходить 23-річний "сеньор" та просить 3К бо він талановитий ДжаваСкриптер, а в Циклумі йому пропонують навіть більше....
Але це реалії ринку, нажаль...

Програміст стає справжнім спеціалістом після п"яти років практики. До того в нього йде процес становлення. Навряд чи 23-річний має цей досвід. :smilie11:

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #40 : Листопада 11, 2014, 11:18:59 11:18 »
Охохо, тема про те чи бувають 23річні сіньйори і які вони бувають - це тема окремого масштабного срачу  :gigi:
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline ProstoMax

• Full Member
« Reply #41 : Листопада 11, 2014, 11:36:34 11:36 »
1.5% ось скільки єб**ни готові заплатити щоб мати індульгенцію на нацистський костюм

Ви неуважно прочитали те, що я написав... Окрім того, якщо ви вважаете що всі АйТі мають все кинути і піти в АТО, то то є ваша власна думка.
Але з огляду на ваш нік, зрозуміло що у вашій голові думок може і не існувати взагалі.
І хто вам сказав що в АйТі не платять податків?

П.С. І доречі я сам не схвалюю святкування Хелоувіна, і десь розділяю вашу думку про святкування у цей час, але вам треба охолонути та не рівняти всіх до тих фоток.
« Останнє редагування: Листопада 11, 2014, 11:54:48 11:54 від ProstoMax »
Рабів до раю не пускають...