Автор Тема: Як можна зупинити безумство Путіна?  (Прочитано 5400 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Arizon

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Як можна зупинити безумство Путіна?
« : Листопада 11, 2014, 10:04:30 10:04 »
Як можна зупинити безумство Путіна? Чи вже усі засоби цілком вичерпані?

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Re: Як можна зупинити безумство Путіна?
« Reply #1 : Листопада 11, 2014, 10:06:11 10:06 »
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #2 : Листопада 11, 2014, 10:08:15 10:08 »

Только утилизация.
No money No honey

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #3 : Листопада 11, 2014, 11:06:31 11:06 »
Ніяк. У нього в організмі вже відбулися незворотні процеси.

Offline demos

• Sr. Member
  • Я єсть народ...
« Reply #4 : Листопада 11, 2014, 11:29:00 11:29 »
Всіма доступними методами. Головне не дати світові проспати його агресивні дії, як це було з Грузією. Тому я підтримую акцію поляків (а тепер вже і нашу) http://ukrpravda.net/index.php?topic=25207.0 . Це дуже потрібно, постійно подразнювати світових політиків через їх небайдужих громадян, по-всякому з ними солідаризуватись і помагати в правильному ключі розуміти нашу боротьбу.

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #5 : Листопада 11, 2014, 12:29:27 12:29 »
Рік минув, а тут все байки про якесь безумство Путіна.
То, може, пора й ОБСЄ якийсь діагноз поставити?
А як добре придивитись, то й правлячу верхівку Америки, Близького Сходу та Європи не завадить піддати психіатричній експертизі. Бо, може бути, що й її не обминули заразні укуси Путіна.

А китайців він покусав, схоже, ще на стадії латентного носійства.

Переклад цієї "реклами" Євро=2012 доставляє не менше, ніж відеоряд

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #6 : Листопада 11, 2014, 12:37:13 12:37 »
Рік минув, а тут все байки про якесь безумство Путіна.
То, може, пора й ОБСЄ якийсь діагноз поставити?
А як добре придивитись, то й правлячу верхівку Америки, Близького Сходу та Європи не завадить піддати психіатричній експертизі. Бо, може бути, що й її не обминули заразні укуси Путіна.

А китайців він покусав, схоже, ще на стадії латентного носійства.

Переклад цієї "реклами" Євро=2012 доставляє не менше, ніж відеоряд

А где с переводом ознакомиться?
No money No honey

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #7 : Листопада 11, 2014, 12:49:50 12:49 »

Натиснути при перегляді кнопку youtube і вже на сайті під відео в коментарях є переклади, два варіанти.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #8 : Листопада 11, 2014, 01:02:21 13:02 »

Натиснути при перегляді кнопку youtube і вже на сайті під відео в коментарях є переклади, два варіанти.

М-да-а. Очень странная вещь. Даже не знаю что сказать и как отреагировать. :smilie11:
No money No honey

Offline Sudar

• Hero Member
« Reply #9 : Листопада 11, 2014, 01:05:11 13:05 »

:smiley24:
Вихід один.
Україна повинна мати  потужну армію і авіацію.
Тоді Х*ло нам буде по барабану.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #10 : Листопада 11, 2014, 01:13:55 13:13 »
Ну это само собой, что нужна сильная профессиональная армия, современное оружие. Для этого должно быть сильное государство с развитой экономикой, достаточное финансирование армии. На данном этапе у бедной страны его нет  :smilie2:
Prosperity is based on people and ideas

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #11 : Листопада 11, 2014, 01:19:31 13:19 »

М-да-а. Очень странная вещь. Даже не знаю что сказать и как отреагировать. :smilie11:

Видимо китайцы что-то знали уже тогда... И ждут теперь только своего часа, чтобы оказаться в победителях ценою крови других народов.

А вообще, говорят, в Кремле сейчас идет ожесточенная борьба между "ястребами" и "голубями"

http://www.echo.msk.ru/programs/personalno/1434048-echo/
Prosperity is based on people and ideas

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #12 : Листопада 11, 2014, 02:18:15 14:18 »

Чесно кажучи, нічого дивного і нового: українців знову вибрано гарматним м'ясом. Причому для вбивства відразу двох зайців: зачистка нашої території (нові претенденти на цю територію давно б'ють копитом) і переформатування світового порядку. І найголовніше, не скажеш, що нас не попереджали.

Тут от об'ємна стаття про перспективи Росії та КНР. В КНР РАДОСТНО ОЖИДАЮТ РАЗДЕЛА РОССИИ

Offline demos

• Sr. Member
  • Я єсть народ...
« Reply #13 : Листопада 11, 2014, 02:35:45 14:35 »
Цитувати
....

Чесно кажучи, нічого дивного і нового: українців знову вибрано гарматним м'ясом. Причому для вбивства відразу двох зайців: зачистка нашої території (нові претенденти на цю територію давно б'ють копитом) і переформатування світового порядку. І найголовніше, не скажеш, що нас не попереджали.

Тут от об'ємна стаття про перспективи Росії та КНР. В КНР РАДОСТНО ОЖИДАЮТ РАЗДЕЛА РОССИИ

Ну і?
Знаєш чим мисливець від дичини відрізняється?
Кожний сам вибирає...

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #14 : Листопада 11, 2014, 02:36:24 14:36 »
Довести його до самогубства. Чим ближче ми один до одного тим сильніше він страждатиме. Українці сплотились і це головна зброя проти Росії.

Offline Skynet

• Hero Member
« Reply #15 : Листопада 11, 2014, 02:40:37 14:40 »
Можна скинутись всім народом і найняти бригаду кіллерів, щоб його замочили.

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #16 : Листопада 11, 2014, 02:54:56 14:54 »
Цитувати
....

Ну і?
Кожний сам вибирає...

Таке враження, що маєш у розпорядженні систему ПРО, не гіршу від американської. :shuffle:
Свята простота.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #17 : Листопада 11, 2014, 02:59:29 14:59 »
До чого тут Путін ?

Offline Arizon

• Hero Member
« Reply #18 : Листопада 11, 2014, 03:14:58 15:14 »
 :smiley24:

Offline Sergius

• Ветеран форума
« Reply #19 : Листопада 11, 2014, 03:22:12 15:22 »
Ну это само собой, что нужна сильная профессиональная армия, современное оружие. Для этого должно быть сильное государство с развитой экономикой, достаточное финансирование армии. На данном этапе у бедной страны его нет  :smilie2:

У цiеi так званоi бiдноi краiни е багато чого немае в iнших  - е вода, виробляеться багато iжi, е населення яке швидко вчиться та оборонний комплекс, та е партiотизм

Offline Sergius

• Ветеран форума
« Reply #20 : Листопада 11, 2014, 03:23:46 15:23 »
Довести його до самогубства. Чим ближче ми один до одного тим сильніше він страждатиме. Українці сплотились і це головна зброя проти Росії.

потрiбно усе населення готувати до вiйни, як в Швейцарii
Потужна армiя резервiстiв стане прикладом для iнших пострадянських краiн

Offline demos

• Sr. Member
  • Я єсть народ...
« Reply #21 : Листопада 11, 2014, 03:29:40 15:29 »
Цитувати
....

Ну і?
Кожний сам вибирає...

Таке враження, що маєш у розпорядженні систему ПРО, не гіршу від американської. :shuffle:
Свята простота.

Ні, ми нічого не маємо, нічого не можемо, давайте просто почекаємо, коли дядьки на горі все «порєшають» і світова закуліса нам скаже, що робити.
Так я сприймаю Твої пости, але під лежачий камінь вода не тече, тому вибач я буду робити те, що вважаю за слушне для зміцнення моєї Батьківщини і закликати до цього інших. А «святу простоту» залишу на твоїй совісті.

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #22 : Листопада 11, 2014, 03:44:07 15:44 »
Ні, ми нічого не маємо, нічого не можемо, давайте просто почекаємо, коли дядьки на горі все «порєшають» і світова закуліса нам скаже, що робити.
Так я сприймаю Твої пости, але під лежачий камінь вода не тече, тому вибач я буду робити те, що вважаю за слушне для зміцнення моєї Батьківщини і закликати до цього інших. А «святу простоту» залишу на твоїй совісті.

Дядьки давно порєшали, і українці побігли у визначеному дядьками напрямі у визначений час. Правда, не так масово і не з таким завзяттям, як передбачалось. Але це вже деталі, які піддаються коригуванню. Головне ж було запустити процес.

Offline demos

• Sr. Member
  • Я єсть народ...
« Reply #23 : Листопада 11, 2014, 04:46:37 16:46 »

Дядьки давно порєшали, і українці побігли у визначеному дядьками напрямі у визначений час. Правда, не так масово і не з таким завзяттям, як передбачалось. Але це вже деталі, які піддаються коригуванню. Головне ж було запустити процес.

Маніпуляція і соціотехніки успішні до часу доки всі пасивно на це погоджуються.
А я не погоджуюсь на те, щоб за мене вирішували, тому я дію. Якщо таких як я набереться сто, тисяча, сто тисяч - нас не можна буде проігнорувати. В цьому суть.

Offline Lazy

• Hero Member
« Reply #24 : Листопада 11, 2014, 05:58:01 17:58 »
Вихід один.
Україна повинна мати  потужну армію і авіацію.
Тоді Х*ло нам буде по барабану.

Становитесь ежиками.

Offline Евгений

• Hero Member
« Reply #25 : Листопада 11, 2014, 06:56:47 18:56 »
Обращение Назорбаева слышали ?

"Я из своего большого опыта просто предчувствую, что ближайшие годы станут временами глобальных испытаний в мире и для нас тоже. Будет меняться архитектура мира. Достойно пройти через этот сложный этап смогут не все государства, этот рубеж перейдут только сильные, сплоченные народы и страны", - заявил Президент.
Назарбаев подчеркнул, что Казахстан, как часть мировой экономики - страна, которая находится в непосредственной близости к эпицентру геополитического напряжения - испытывает негативное влияние мировых процессов.

Где находится "эпицентр  геополитического напряжения", который  "в непосредственной" к Казахстану и из-за которого "ближайшие годы станут временами глобальных испытаний в мире и для нас" объяснять не надо ?
Так что... пристегните ремни, мировой поезд движется в ж... и у нас места если не в первом, так уж точно во втором ряду.
:(

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #26 : Листопада 11, 2014, 07:05:47 19:05 »

"Я из своего большого опыта просто предчувствую, что ближайшие годы станут временами глобальных испытаний в мире и для нас тоже. Будет меняться архитектура мира. Достойно пройти через этот сложный этап смогут не все государства, этот рубеж перейдут только сильные, сплоченные народы и страны", - заявил Президент.
Назарбаев подчеркнул, что Казахстан, как часть мировой экономики - страна, которая находится в непосредственной близости к эпицентру геополитического напряжения - испытывает негативное влияние мировых процессов.

Где находится "эпицентр  геополитического напряжения", который  "в непосредственной" к Казахстану и из-за которого "ближайшие годы станут временами глобальных испытаний в мире и для нас" объяснять не надо ?
Так что... пристегните ремни, мировой поезд движется в ж... и у нас места если не в первом, так уж точно во втором ряду.
Назарбай говорит так, что бы "дружище" Путин... не сильно обиделся. :moskali:

Offline Евгений

• Hero Member
« Reply #27 : Листопада 11, 2014, 07:09:06 19:09 »

Назарбай говорит так, что бы "дружище" Путин... не сильно обиделся. :moskali:
А чо на правду обижаться то... От же ж упырь этот Путин, и чего ему спокойно не живется.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #28 : Листопада 11, 2014, 07:11:17 19:11 »
А чо на правду обижаться то... От же ж упырь этот Путин, и чего ему спокойно не живется.
А че ему спокойно жить?
Где вы видали гебиста, который ни фига не делает, а лишь на кортах играет?
Или - как вариант - с собачкой любимой по лесу бегает... :moskali:

Offline dorosh

• Hero Member
« Reply #29 : Листопада 11, 2014, 07:53:03 19:53 »
Можна скинутись всім народом і найняти бригаду кіллерів, щоб його замочили.
во вы наивный человек, вы думаете, когда пуйло откинет копыта, все сразу наладится? Там такое начнется, что тушите свет. Убивает здесь наших не хуйло, убивают русские, когда вы уже, мать-перемать, поймете, что не в империи дело, не в руководителях, а в среднестатистической русской человеческой единице, которая ненавидит все украинское и которая готова пострадать и экономически, и физически, но чтобы не было Украины, не было украинцев как нации. Готовьтесь лучше к войне, которая неизбежно придет и ваш дом, вон многие уже собираются валить за бугор, мне валить некуда, сдохну тут, надеюсь хоть пяток русосвиней с собой прихвачу на тот свет, если повезет.