Такие же безмозглые дауны, как и ватники, только в вышиванках. Типо: "все должны разговаривать исключительно на украинском, петь колядки, и молиться на портрет Т.Г.Шевченко в красном углу хаты, а вси кто не скаче - той москаль".
Причем в подавляющем большинстве СВОИХ детей они от АТО выкупают у военкоматов за взятки, чтобы не дай Боже, це ж моя дытына, а не "абстрактный хохол", который должен быть под Донецком и воевать за Украину. Насмотрелся на таких на ЗУ.
Не менее неприятные личности, чем вата. Хоть и сограждане
Ну, і навіщо це?
На Вастокє всі, як один пішли захищати Україну?
Лише погані западяни із портретом Шевченка в кутку викупляють своїх синів від армії...
Нет, не пошли. Но они при этом хоть не орут, как именно горячо они любят Украину, а там я насмотрелся именно на "патриотов", которые сперва ходят орут под ВЧ - надо воевать, разъ...м Даунбасс, а потом платят за то, чтобы конкретно его сыночка перевели во Львов при санчасти ведра таскать.
Ви знаєте, при всій повазі, ви пишете дурню.
Так, западяни - патріоти, при будь-яких труднощах вони не кликали до себе на допомогу іншу країну, а боролись за свою державність. Тому мають право.
На відміну від Сходу, де самі кликали росію і хуйла, а тепер в більшості або повтікали або пішли в сєпарати.
При тому наші хлопці, попадаючи на Схід, відчувають величезну ворожість місцевого населення і ставлення до них, як до окупантів. Погодьтесь, це дуууже відбиває мотивацію воювати.
П.С. Але більше не хочу дискутувати, не на часі це. Жаль лише, що ви, розумна на мою думку людина, так думаєте.