Автор Тема: А хто такі вишиватники ?  (Прочитано 13678 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: А хто такі вишиватники ?
« Reply #90 : Листопада 24, 2014, 03:14:35 03:14 »
Так ідейні послідовники допи і гєпи називають людей в Украіні, які вперто не переходять на русскє йазиг і вважають Голодомор геноцидом.
If you are going through hell, keep going.

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
« Reply #91 : Листопада 24, 2014, 06:59:37 06:59 »
До теперишьньои ситуации йшли не роками - сториччями.
Хто сумниваеться - хай наведе приклад з радяньськои литератури, кино, ТБ великого Украинця - великого не тому, шо вин комунист, або в росиян чомусь навчився, або яимось им допомага - а просто тому, шо нащадок и носий якоись иншои, видминнои вид велиросськои культури. Нема такого, не було и вже не буде.
Якщо и зустричаеться в тий колись спильний культури украинець, то як фигура напивкомична, з особливим акцентом и поняттями, такий соби малорос, тобто маленький такий, не дорослий ще до великороса тип. И це, кажу, не роками - сториччями. Ну и що дивуватись, що комплекс меншовартости де в кого впаявся назавжди? и що их немало, як на мене - не менше третини загального населення украинських земель?
Ото и весь феномен "вишиватниченства". Його свидомо сториччями насаджували "велики брати". Диво дивне не то, що вин иснуе, а те, що Украина скинула його з себе, назавжди! За що ий и всим причетним - Слава!
 :upa
« Останнє редагування: Листопада 24, 2014, 07:04:41 07:04 від EZelenyk »
Sapere aude

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
« Reply #92 : Листопада 24, 2014, 07:05:42 07:05 »
Ось воно яке -

Sapere aude

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
« Reply #93 : Листопада 24, 2014, 08:17:06 08:17 »
Термин "вышиватник" настолько нелепый, что даже не оскорбительный (скорее смешной).
.

Ну як я казав вище , " вишиватнік " це новий " свідомий" , після "свідомого " з'явився "  якийсь взагалі дурнуватий " табулірований " . І різні хохлороси  морзе , типу " вована алчєвского"  і "тп йолка " , носилися з цим і просто каталися зі сміху .  :smilie11: я взагалі був в ступорі як і багато інших . ХЗ як на це реагувати ? Ображатись , сміятись ...?  :Sho_za:
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #94 : Листопада 24, 2014, 08:28:23 08:28 »
Термин "вышиватник" настолько нелепый, что даже не оскорбительный (скорее смешной).
.

Ну як я казав вище , " вишиватнік " це новий " свідомий" , після "свідомого " з'явився "  якийсь взагалі дурнуватий " табулірований " . І різні хохлороси  морзе , типу " вована алчєвского"  і "тп йолка " , носилися з цим і просто каталися зі сміху .  :smilie11: я взагалі був в ступорі як і багато інших . ХЗ як на це реагувати ? Ображатись , сміятись ...?  :Sho_za:

"Вышиватник" никак не клеится, потому, что ватник ассоциируется только с совком и Россией, поэтому в самом термине заложен абсурд.
И это могло произойти только потому, что те кто его вкинул, живут в другой матрице, и не почувствовали этой абсурдности, руководствуясь привычным выворачиванием наизнанку и отфутболиванием назад того что говорят о них.

Offline Старый Грек

• Hero Member
« Reply #95 : Листопада 24, 2014, 12:52:59 12:52 »
Такие же безмозглые дауны, как и ватники, только в вышиванках. Типо: "все должны разговаривать исключительно на украинском, петь колядки, и молиться на портрет Т.Г.Шевченко в красном углу хаты, а вси кто не скаче - той москаль".
Причем в подавляющем большинстве СВОИХ детей они от АТО выкупают у военкоматов за взятки, чтобы не дай Боже, це ж моя дытына, а не "абстрактный хохол", который должен быть под Донецком и воевать за Украину. Насмотрелся на таких на ЗУ.
Не менее неприятные личности, чем вата. Хоть и сограждане

Раз вата і напіввата так синіє від "вишиватників", то це - достойні люди.

Концепт "вишиватника" може бути близьким тільки тому, хто "скрепя сердце" погодився на Україну як державне утворення, бо Хуйляндія виглядає вже зовсім неперспективно, але не погоджується визнати українську культуру і мову повноцінною настільки, щоб стати осердям майбутньої України. У Києві вони - "антивишиватники", а в Даунбасі кричали б "Рассія".
Що занадто, то не здраво - вот принцип тех, кому не нравятся вышиватники, а не то, что вы тут насочиняли

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #96 : Листопада 24, 2014, 01:10:55 13:10 »
Терміни "ватник" і "вишиватник" - російського походження. Я вважаю, що їх використання українцями є небажаним.

Offline Александр 1-й

• Hero Member
  • Харьков. Украинский город ;)
« Reply #97 : Листопада 24, 2014, 01:26:48 13:26 »
Терміни "ватник" і "вишиватник" - російського походження. Я вважаю, що їх використання українцями є небажаним.
Я бы сказал, что этот термин - некая дань вежливости, да и точности. Назвать вышивату - "рагулем" - неэтично, хоть это слово и украинского происхождения  :lol:. Да и не всякая вышивата - рагуль. Назвать "нацюком" - затаскано, да и тоже зачастую не верно. Поэтому и "вышивата". Вполне себе нормальный и не сверхобидный термин для ЧРЕЗМЕРНЫХ любителей украины/украинства/нации/языка, и.т.д. Выше было сказано - шо занадто - то не здраво.
Бай зе вей, сам я этим термином в диспутах не пользуюсь, поскольку все же считаю его некорректным, но происхождение и употребление (т.е. случаи когда он ОБОСНОВАННО употребляется) - вполне себе понимаю.
« Останнє редагування: Листопада 24, 2014, 01:31:01 13:31 від Александр 1-й »

Offline Convers.n

• Jr. Member
  • **
« Reply #98 : Листопада 26, 2014, 11:17:26 11:17 »
Я бы сказал, что этот термин - некая дань вежливости, да и точности. Назвать вышивату - "рагулем" - неэтично, хоть это слово и украинского происхождения  :lol:. Да и не всякая вышивата - рагуль. Назвать "нацюком" - затаскано, да и тоже зачастую не верно. Поэтому и "вышивата". Вполне себе нормальный и не сверхобидный термин для ЧРЕЗМЕРНЫХ любителей украины/украинства/нации/языка, и.т.д. Выше было сказано - шо занадто - то не здраво.
Бай зе вей, сам я этим термином в диспутах не пользуюсь, поскольку все же считаю его некорректным, но происхождение и употребление (т.е. случаи когда он ОБОСНОВАННО употребляется) - вполне себе понимаю.

*..любителей украины..*   Що це за йухня?? Чому Україна з маленької?   :punish:

Offline Александр 1-й

• Hero Member
  • Харьков. Украинский город ;)
« Reply #99 : Листопада 26, 2014, 02:26:27 14:26 »
писал ночью, в темноте, спать хотел. Не придирайтесь. Всегда пишу Украина с большой буквы. По теме то есть что сказать, или будем к маленькой букве докалываться?
А вообще мне эта тема слегка поднадоела. ИМХО все высказали свое видение вопроса, о чем еще говорить?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #100 : Березня 08, 2016, 05:52:15 17:52 »

Вишиватник - це російськомовний у вишиванці  :smiley24: :smiley24: :smiley24:  :smilie5: :smilie5:

http://gazeta.ua/articles/sogodennya/_vishivatnik-ce-rosijskomovnij-u-vishivanci-bloger/680466
If you are going through hell, keep going.