Автор Тема: Нарешті на Заході починають розуміти що відбувається  (Прочитано 8221 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Ось чому коли постять на узькому, по висерах йопаної вати, не бува таких погроз.

до чого тут ПОГРОЗИ аут??
якщо БІЛЬШІСТЬ відвідувачів форуму не володіють вільно англійською мовою - писати на англійський є НЕПОВАГА до форумчан

Offline liveinly

• Ветеран форума
Ось чому коли постять на узькому, по висерах йопаної вати, не бува таких погроз.

до чого тут ПОГРОЗИ аут??
якщо БІЛЬШІСТЬ відвідувачів форуму не володіють вільно англійською мовою - писати на англійський є НЕПОВАГА до форумчан

А він нею пише хіба?Тупо копіює.Знає мову бо змушений був її вчити,в чужій країні без мови п...ць,а тепер тут сидить круглодобово і ви ... ться.
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline convex

• Ветеран форума
А якщо я взагалі сліпий, то мене має ображати, що хтось пише не шрифтом Брайля? Треба, як на головній УП (рос.), додавати до заголовків (англ.). Хто не хоче, хай не заходить. Чому я маю втрачати цікаву інформацію, бо когось дратують піндоські букви? А бан - то дурне  :smiley23:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
БІЛЬШІСТЬ відвідувачів цього форуму володіють вільно англійською мовою

Offline Bull3tt

• Hero Member

Offline polelis

• Ветеран форума
Грамотные какие, я тоже не могу без словаря читать "найпоширенейший" англ. и что ?
Кот, не могли бы вы своими словами привести краткое содержание материала, а для особо интересующихся дать ссылку ? Так, по моему, принято в культурном обществе ?
А блистать "вырезками из газет" - не камильфо :)

А що означає "...нє камільфо"
З якої це мови?
Чув це слово раніше пару разів
в "крутих" какцапів, але чомусь
думаю що це не їхнє..
Чи це є синонімом їхнього
"пізд-А-А-А-та"  ?
 :smilie11:

Offline Александр 1-й

• Hero Member
  • Харьков. Украинский город ;)
Насколько я понимаю - с хфранцузскои. Обозначает примерно то же самое, что и не кошерно (это тоже объяснять че, и на каком языке)?

Offline polelis

• Ветеран форума
Насколько я понимаю - с хфранцузскои. Обозначает примерно то же самое, что и не кошерно (это тоже объяснять че, и на каком языке)?

Дякую, Александр 1-й
Це ж треба!
Не погано знаю французьку ....
i не Здогадався ,  :smiley25:
Зрештою кацапи вже й на рiдного
Отца кажуть по-пiндосскi бєз акцента - Фазєр.
 :moskali: