Автор Тема: Я хочу вернуть модератора Дрейк  (Прочитано 36646 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Astronaut

• Гість
Re: Я хочу вернуть модератора Дрейк
« Reply #330 : Грудня 02, 2014, 03:22:20 15:22 »
Чупа, я тобі вже місяць говорю, що нам потрібен третій модератор. На разі жодного немає.

Кандидатури є?
Давайте начнем с желающих. Предлагался Аскольд и Старина. Но Старина не желает. Аскольд уехал.

• Гість
« Reply #331 : Грудня 02, 2014, 03:25:26 15:25 »
Ну Аскольд и так модератор, но он один не сможет выделять столько личной энергии, как этот делала Дрейк.

Offline vetala

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • HW
« Reply #332 : Грудня 02, 2014, 03:25:53 15:25 »
Чуп, а ти форум коли-небудь думаєш розвивати, чи ну його таво?

В мене були дуже великі та цікаві плани, особливо коли зібралися Аскольд, Єгорій, ти підтягнувся, та entp, і Дрейк.

Але потім ота дитяча сварка між Єгорієм і ентпом все перепоганила, і я зрозумів, якщо дорослі дядьки можуть так себе поводити, то каші не звариш.

Так це ж не означає що це більше нікому не потрібно. Давай хоча б незначні зручні покращення зробимо на форумі.  :smilie8: А тим часом можеш викласти грандіозні плани, ми їх обговоримо.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #333 : Грудня 02, 2014, 03:26:33 15:26 »
Кандидатури є?

Так ото ж... :(

Кому не запропонуй - мабуть усі відмовляться...

Он, той/та/те ж PamTam - він/вона/воно в нас абсолютний рекордсмен по перебуванню на форумі - меньше ніж за рік набрати більше 100 діб (!  :suicide2:\) суммарного часу сидіння на форумі - це треба мати "час та натхнення"! А запропонуй стати модератором - скоріше всього відмовиться...

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #334 : Грудня 02, 2014, 03:28:01 15:28 »
Кандидатури є?

Так ото ж... :(

Кому не запропонуй - мабуть усі відмовляться...

Он, той/та/те ж PamTam - він/вона/воно в нас абсолютний рекордсмен по перебуванню на форумі - меньше ніж за рік набрати більше 100 діб (!  :suicide2:\) суммарного часу сидіння на форумі - це треба мати "час та натхнення"! А запропонуй стати модератором - скоріше всього відмовиться...

воно відмовиться по причині відсутності дипломатичного хисту.

Offline vetala

• Hero Member
  • HW
« Reply #335 : Грудня 02, 2014, 03:28:25 15:28 »
Ну Аскольд и так модератор, но он один не сможет выделять столько личной энергии, как этот делала Дрейк.

А можемо взяти наприклад чоловік 10 бажаючих, і роздати їм всім права але права не повні, тільки ті що дозволять переносити в смітник темки, клеїти, видаляти мусор, і закривати теми?

Ці речі звісно потрібно робити, наводити порядок. І не обов'язково щоб це робила одна і та ж людина.

Банхаммер буде виключна ситуація.

Чупс

• Гість
« Reply #336 : Грудня 02, 2014, 03:28:50 15:28 »
Так це ж не означає що це більше нікому не потрібно. Давай хоча б незначні зручні покращення зробимо на форумі.  :smilie8: А тим часом можеш викласти грандіозні плани, ми їх обговоримо.

Ну там було важливо те, що усі кого я назвав - або програмери, або адміни, усі знають юнікс, можуть розібратися з форумним движком і взагалі цікаві люди.

Багато цікавих ідей висувають і звичайні користувачі, але то на рівні "от хочу себе ковёр-самолёт, админ, сделай!"

Чупс

• Гість
« Reply #337 : Грудня 02, 2014, 03:33:09 15:33 »
А можемо взяти наприклад чоловік 10 бажаючих, і роздати їм всім права але права не повні, тільки ті що дозволять переносити в смітник темки, клеїти, видаляти мусор, і закривати теми?

Ці речі звісно потрібно робити, наводити порядок. І не обов'язково щоб це робила одна і та ж людина.

Припустимо. Але форум має мати якесь забарвлення, чи не так? А то буде так - наберемо людей, один з "всьопропальщиков", інший "лижешоколаднудупу". І що воно буде? Той ту тему знесе, цей іншу, буде такий собі вінігрет.

Банхаммер буде виключна ситуація.

Я взагалі проти банхамерів, ну не моє це, я не бачу спілкування, обміну думками та інформаціює через призму "зараз я тебе сука забаню!".

Offline vetala

• Hero Member
  • HW
« Reply #338 : Грудня 02, 2014, 03:33:14 15:33 »

Ну там було важливо те, що усі кого я назвав - або програмери, або адміни, усі знають юнікс, можуть розібратися з форумним движком і взагалі цікаві люди.

Багато цікавих ідей висувають і звичайні користувачі, але то на рівні "от хочу себе ковёр-самолёт, админ, сделай!"
А ти доступ ще кому даси чи це потрібно з тобою знайомство мати ще з часів ФУПу?

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #339 : Грудня 02, 2014, 03:34:18 15:34 »
До речі - питання про "Смітник". А чи не можна просто цей таск якось автоматизувати? Наприклад, в заголовку кожної теми буде кнопка "У смітник?", яка буде діяти за принципом "голосувалки" - якщо скажімо 20-30 юзерів (конкретне число можна обгворити) її натиснуть (натискання має бути одноразовим, як голос у голосуванні), то гілка автоматом йде у "Смітник"

• Гість
« Reply #340 : Грудня 02, 2014, 03:35:31 15:35 »
А ти доступ ще кому даси чи це потрібно з тобою знайомство мати ще з часів ФУПу?

Нє, ну бажано мати  :shuffle:

Я Аскольда та Дрейк знаю понад 10 років...

Але то таке, якщо ти даш чєстноє піонєрскоє що ти не з фсб, якщо є знання, ідеї - то чому б й ні.

Я б взагалі хотів провести IPO форуму  :shuffle:

Чупс

• Гість
« Reply #341 : Грудня 02, 2014, 03:37:19 15:37 »
І от тут у мене виникла думка...  :smilie11:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #342 : Грудня 02, 2014, 03:39:00 15:39 »

Але то таке, якщо ти даш чєстноє піонєрскоє що ти не з фсб, якщо є знання, ідеї - то чому б й ні.

Я б взагалі хотів провести IPO форуму :shuffle:

Сейчас - не лучший момент

Чупс

• Гість
« Reply #343 : Грудня 02, 2014, 03:40:16 15:40 »

Война, кризис, экономическая ситуация, звёзды, проблемы на самом форуме? ...

Offline Skynet

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #344 : Грудня 02, 2014, 03:41:08 15:41 »
Чупа, я тобі вже місяць говорю, що нам потрібен третій модератор. На разі жодного немає.

Кандидатури є?

1. Старина Z
2. svo1973

Offline vetala

• Hero Member
  • HW
« Reply #345 : Грудня 02, 2014, 03:44:59 15:44 »

Я б взагалі хотів провести IPO форуму  :shuffle:
Я хочу нормальне цитування, даси доступ - поставлю той плагін. А взагалі хочу ще показування прапорців для ІП адрес. Можу і сервер оптимізувати, але мій пінгвін проти. Можу ще зтанцювати.
Але тре щось робити, Чупа. І до цього повинні залучитись з форуму хто може що-небудь робити.
І тре це діло відповідно організувати.

Offline vetala

• Hero Member
  • HW
« Reply #346 : Грудня 02, 2014, 03:45:22 15:45 »
І от тут у мене виникла думка...  :smilie11:

Ану розкажи  :smilie5:

Чупс

• Гість
« Reply #347 : Грудня 02, 2014, 04:10:58 16:10 »
Ану розкажи  :smilie5:

Та все досить банально. Якась рада модераторів чи щось таке.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #348 : Грудня 02, 2014, 04:13:45 16:13 »

"Верховна Рада" "Рада старейшин" ?

А ідея непогана....  :smiley24:

Offline Евгений

• Hero Member
« Reply #349 : Грудня 02, 2014, 04:16:00 16:16 »
Какая там рада старейшин? бред.
Я уже предлагал - квота на посты с платой за превышение... вмиг тролли сдрыснут

Astronaut

• Гість
« Reply #350 : Грудня 02, 2014, 04:26:18 16:26 »
А квота на комментарии? Будь смелее  :smilie7:

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #351 : Грудня 02, 2014, 04:29:32 16:29 »
Я проводил эксперимент, социальный. Меня многие об этом просили, и меня, вобщем, вынудили.

Я обещал, что по итогам эксперимента мы будем что-то решать. Никаких улучшений в информационном плане я ну абсолютно не вижу. Поэтому, думаю, нужно вернуть статус кво. Кто не согласен - извините. Но Дрейк как раз обеспечивала тот профиль форума, который я и планировал.

Давайте, отзывайтесь, отписывайтесь, это всё очень важно для всех для нас.

Відкликаюсь. Похуй

Offline Евгений

• Hero Member
« Reply #352 : Грудня 02, 2014, 04:36:38 16:36 »
квота - это насчет количества. а вот как быть с качеством?
когда чел. ограничен кол-вом он будет думать и о качестве.
но модератор нужен. (я про Дрейк)

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #353 : Грудня 02, 2014, 04:53:10 16:53 »

Война, кризис, экономическая ситуация, звёзды, проблемы на самом форуме? ...

Всё, кроме звёзд. Нет шальных денег сейчас, как при растущих рынках.
Ты же не хочешь продать форум за копейки Медведчуку?  :smilie10:

Кандидатури є?

1. Старина Z
2. svo1973

Меня вычеркиваем, уже 10 раз объяснял почему, нет смысла повторяться.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #354 : Грудня 02, 2014, 04:56:04 16:56 »

"Верховна Рада" "Рада старейшин" ?

А ідея непогана....  :smiley24:

А мне не очень нравится. Зачем строить сложные логические конструкции, там где всё можно организовать просто, без лишней иерархии. На примере Elsewhere мы увидели, что система и так может работать нормально.
Вас же в супермаркете не обслуживает совет кассиров.

Offline Чорна Сотня

• Hero Member
« Reply #355 : Грудня 02, 2014, 05:30:31 17:30 »
Та нехай вже тягне оте опудало, він же ж *хазяїн* форума а ми всі раби, шо не зрозуміло? :Ganba:
Нема Сили не від Бога.  Ісідор. Екзарх Грузії.

Чупс

• Гість
« Reply #356 : Грудня 02, 2014, 05:31:50 17:31 »
Та нехай вже тягне оте опудало, він же ж *хазяїн* форума а ми всі раби, шо не зрозуміло? :Ganba:

Я?? Ви раби? дурня якась.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #357 : Грудня 02, 2014, 06:14:11 18:14 »

Я?? Ви раби? дурня якась.
МЫ - НЕ РАБЫ, РАБЫ - НЕ МЫ.
Добавить к считалочке советской эпохи - РАБЫ НЕ МЫ.
Немые. :smiley14:

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #358 : Грудня 02, 2014, 07:55:36 19:55 »
(click to show/hide)
Вас же в супермаркете не обслуживает совет кассиров.

Я мав на увазі не заміняти модераторів "радою старейшин" - а виносити на ту "раду" лише питання радикальних змін на форумі та (можливо) питання вічних банів.  Поточні справи модератори мають робити самостійно, "рада" ж мала би скликатись в якихось екстремальних випадках.

Хоча простіше - не робити ніякої "ради", а ввести за правило вирішувати усі складні та "фундаментальні" для форума питання шляхом голосування - і закріпити це у "Правилах форуму". І щоб голосування було відкрито скажімо протягом тижня - бо не усі ходять кожен день і можуть проголосувати. Де-факто, щось подібне в нас було останнім часом (голосування про модераторство Дрейк)

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #359 : Грудня 02, 2014, 08:04:41 20:04 »

Я мав на увазі не заміняти модераторів "радою старейшин" - а виносити на ту "раду" лише питання радикальних змін на форумі та (можливо) питання вічних банів.  Поточні справи модератори мають робити самостійно, "рада" ж мала би скликатись в якихось екстремальних випадках.

Хоча простіше - не робити ніякої "ради", а ввести за правило вирішувати усі складні та "фундаментальні" для форума питання шляхом голосування - і закріпити це у "Правилах форуму". І щоб голосування було відкрито скажімо протягом тижня - бо не усі ходять кожен день і можуть проголосувати. Де-факто, щось подібне в нас було останнім часом (голосування про модераторство Дрейк)

А, извините, чуть не так понял.
Радикальные изменения - это прерогатива админа, а не модераторов. Он конечно, может посоветоваться и с модераторами, и с остальными форумчанами, и голосовалку устроить, а может ничего этого и не делать, а рубануть с плеча.
Поверьте, мы Чупса в рамки каких-то правил не вставим, натура не та, да и смысла нет.

А по вечным банам, как и по другим всегда можно подать апелляцию, главное, чтобы их рассматривали. Если модератор не меняет точку зрения по апелляции, а забаненный не согласен - есть тот же админ. Все довольно просто.