Автор Тема: Так а что там с веерными отключениями по стране?  (Прочитано 3125 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
сколько еще это будет продолжаться?

когда уже люди наконец осознают необходимость закупки электроэнергии у братской России? :smiley24:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
только братья могут нам помочь. они всегда подставляли нам свое плечо в трудные минуты. и сейчас помогут :smiley24:

:smiley14:

Astronaut

• Гість
когда уже люди наконец осознают необходимость закупки электроэнергии у братской России? :smiley24:
Угу пусть министр и премьер нам расскажут. Но только в деталях. Или журналисты только про дачи умеют писать?  :smilie7:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Угу пусть министр и премьер нам расскажут. Но только в деталях. Или журналисты только про дачи умеют писать?  :smilie7:
журнализды вообще все поголовно пидарасы.
МинСтець нужно поручить их всех взять на учет и выдавать лицензии на право заниматься журналистикой.
слишком они распоясались :smiley23:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
кстати, я вот узнал, что на днях г.Купянск (райцентр, восточная часть Харьк.обл., межующаяся с РФ) отключали от элекричества по 12 часов подряд днем.

так вот. хочу заметить, как чел много шарящийся по периферии и пиздящий с местными аборигенами, Купянск - это наиболее ватный регион Харьковщины. я бы сказал даже мегаВаттный :gigi:

там до сих пор на столбах можно встретить рос.аквафреш и местные нормально на это смотрят.

и эти отключения такого города на такие сроки - это пиздец как аполитично. это просто тупой саботаж.

Offline Евгений

• Hero Member
не будет веерного. будет или свет или полная тьма, а веерное - не наш метод.

Чупс

• Гість
Сёдня инета не было. Звоню - что за хрень?

- На нашем оборудовании нет электричества, ждите до 16.00

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
не будет веерного. будет или свет или полная тьма, а веерное - не наш метод.
у тебя проблемы с пониманием? Купянский р-н УЖЕ отключали по 12 часов в день!!!

Offline dreamer

• Hero Member
Суки из энергоатома сливают... Теперь на южке блок на ремонт до весны ставят... :smilie2: Вешать и топить больота!!!!
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline MakYury

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
вимикають на 1.5-2години 1-2 рази на день... не бачу проблеми...

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
а по 12 часов с 8 до 20? :gigi:

Offline Irris

• Ветеран форума

это на постоянной основе или один/пару раз было?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
Я злий - вчора надурили - обіцяли в 10 вимкнути - я по швидкому в постіль - а світло є ((

Offline convex

• Ветеран форума

А я бачу. Бо не попереджають, коли. Чому нема виставленого хоча б на тиждень розкладу по районах
міста? Щоб видно було, де начальство живе  :gigi:

Offline MakYury

• Hero Member

А я бачу. Бо не попереджають, коли. Чому нема виставленого хоча б на тиждень розкладу по районах

в нас живе начальство і вимикають стабільно ;)
вимивають +- в той саме час...
якщо це плата за енергетичну незалежність, то чого б і ні?

Offline convex

• Ветеран форума

Так пишу ж чому. Для чого я маю вгадувати, коли вимкнуть? Чи це вони по наїтію, коли душа забажає?

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

это на постоянной основе или один/пару раз было?
ну уже несколько дней. точно не знаю. с начала этой недели кароч

Во всех областях Украины ввели графики отключений электричества. На Харьковщине второй день подряд на несколько часов без света остаются некоторые города и районы области. Сегодня снова обесточили часть трамвайных и троллейбусных линий

2 декабря 2014

http://www.objectiv.tv/021214/106666.html

Offline Старина Z

• Ветеран форума

Братская Россия говорит, что готова поставлять электроэнергию только на условиях, что Крыму будут поставлять электроэнергию без ограничений.
А тем временем не пропускает 500 вагонов с оплаченным углем.

Вон в Махачкале от избытка электроэнергии уже здание ФСБ загорелось - слишком высокая плотность тока оказалась  :smiley16:

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *
только братья могут нам помочь. они всегда подставляли нам свое плечо в трудные минуты. и сейчас помогут :smiley24:

Бывалый и Бугага - брехуны!

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Ета правакація!  :weep:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
Голова НЕК «Укренерго» К.Ущаповський, виступаючи, наголосив, що ситуація склалася вкрай тяжка. Спричинена вона дефіцитом вугілля на ТЕС України, руйнуванням електричних мереж та  транспортної інфраструктури внаслідок терористичних дій в Донецькій іЛуганській областях,   низькою водністю річок України, яка має найнижчий показник за останні 45 років,   а також зниженням середньодобової температури повітря понад норму (середньомісячна температура, відповідно до спостережень, -1,7 градуса, а в перші дні грудня – нижча -8 градусів). К. Ущаповський наголосив, що в цих умовах і підприємствам, і населенню необхідно зменшувати споживання з метою недопущення розбалансування роботи енергосистеми України.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Голова НЕК «Укренерго» К.Ущаповський, виступаючи, наголосив, що ситуація склалася вкрай тяжка. Спричинена вона дефіцитом вугілля на ТЕС України, руйнуванням електричних мереж та  транспортної інфраструктури внаслідок терористичних дій в Донецькій іЛуганській областях,   низькою водністю річок України, яка має найнижчий показник за останні 45 років,   а також зниженням середньодобової температури повітря понад норму (середньомісячна температура, відповідно до спостережень, -1,7 градуса, а в перші дні грудня – нижча -8 градусів). К. Ущаповський наголосив, що в цих умовах і підприємствам, і населенню необхідно зменшувати споживання з метою недопущення розбалансування роботи енергосистеми України.
еще немного поморозить лохов и народ будет умолять наших мелких пидарков покупать российско-дэнээровский уголек.

чего не сделаешь ради выполнения договорняка с Путиным о закупке угля из ДНР-ЛНР через посредников в РФ :smiley14:

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові

Типовий тупий бюрократ. Намолов 7 мішків вовни, і всі неповні. Розсердилась прямо, бо чітко видно його бажання розмити проблему й зняти з себе відповідальність. Відмазки типу - моя хата скраю й нічого не знаю - зараз не повинні взагалі прийматися до уваги. Бо, якщо хтось хоче щось зробити, то шукає можливості, а хто не хоче - шукає причини.

Offline Старина Z

• Ветеран форума

Типовий тупий бюрократ. Намолов 7 мішків вовни, і всі неповні. Розсердилась прямо, бо чітко видно його бажання розмити проблему й зняти з себе відповідальність. Відмазки типу - моя хата скраю й нічого не знаю - зараз не повинні взагалі прийматися до уваги. Бо, якщо хтось хоче щось зробити, то шукає можливості, а хто не хоче - шукає причини.

Тут все же немного мимо кассы. "Укрэнерго" - диспетчеры, которые поддерживают баланс по системе.
Цитувати
ДП "НЕК "Укренерго" – це технологічна ланка, що об’єднує виробників електроенергії – енергогенерувальні компанії атомних (АЕС), теплових (ТЕС) і гідроелектростанцій (ГЕС) та обласні енергопостачальні компанії, взаємодіє з енергосистемами суміжних країн, забезпечує експорт та імпорт електроенергії.

Непосредственно генерацией "Укрэнерго" не занимается. Так что стрелочник не виноват.
Подробнее о структуре и функциях "Укрэнерго" можно почитать здесь: http://www.ukrenergo.energy.gov.ua/ukrenergo/control/uk/publish/article?art_id=33868&cat_id=13963

Offline Старина Z

• Ветеран форума
Кстати, была недавно информация о том, что в Виннице предприятия протестуют против внезапных аварийных отключений, например, производители пищевой упаковки.

Промпредприятиям, кроме имеющих непрерывный цикл, сейчас имеет смысл рассмотреть возможность перехода на работу в ночные смены.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові

Непосредственно генерацией "Укрэнерго" не занимается. Так что стрелочник не виноват.
Подробнее о структуре и функциях "Укрэнерго" можно почитать здесь: http://www.ukrenergo.energy.gov.ua/ukrenergo/control/uk/publish/article?art_id=33868&cat_id=13963

Ну, може я й неправа, але для чого тоді керівник цієї ланки робить якісь заяви? Якщо він нічого не вирішує? Мабуть, повторює думки свого керівництва.
Особливо мене здивували слова про рівень річок. Хіба взимку ГЕС на щось впливають?
Та з річками окрема проблема, бо тут винна не тільки погода, а й невдале хазяйнування. Річки просто мілішають, бо замулюються, і ніхто цим не переймається.

Offline Cortex

• Hero Member

А можна пруф, що це дудаєвці, а не звичайні аллах-бабах?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Повністю згоден з Арестовичем. Якісь підкилимні договорняки Педро і Хуйла. Цікаво хто посередник?
If you are going through hell, keep going.

Offline borderlander

• Hero Member
Повністю згоден з Арестовичем. Якісь підкилимні договорняки Педро і Хуйла. Цікаво хто посередник?
:Sho_za:
Відкинемо на хвилинку розгляд фактів, які вказують на те, що Арестович пов"язаний з Корчинським та Дугіним.
Задаймося питанням, як Педро міг паралізувати українську енергетику? Враховуючи те, що економікою займається майже виключно кабмін та Яценюк.

Offline borderlander

• Hero Member

Так пишу ж чому. Для чого я маю вгадувати, коли вимкнуть? Чи це вони по наїтію, коли душа забажає?
Якщо частота падає нижче певного мінімуму, то спрацьовує автоматика. Тобто можливо ніхто рубильник і не перемикає.