Шановні? На мої скромні побажання переглянути правила форуму, мене колись закидували капцями, однак нагадую, що чіткого визначення в нас майже не існує:
"1.2 Неталановитий мат, що не є актом мистецтва, поезії чи самовираження, а лише виплеском тваринної експресії дописувача"
Що таке неталановитий мат? А якщо я вважаю, що дуже талановито і естетично відправляю надокучливого дописувача за місцем призначення, реалізуючи таким чином внутрішню поезію моєї душі? Чи не є це самовираженням?
Я підтримую автора цієї чудесної теми, але не можу відмовити собі в задоволенні смачно вилаятись при появі окремих створінь. Особливо коли ці створіння починають вправлятися у власній неперевершеній інтелектуальності і сипати копі-пастом із нерелавантних посилань або ж раціоналізувати "мєньшеє із двух зол"
Там еще есть:
1 Надмірні матюки та образи
1.1 Вульгарна лайка, матюки з переходом на особистість опонента, а особливо його родичів.
4. Постійний надокучливий флуд та троллінг. Перехід на особу опонента в дискуссії, з метою образити чи заболтати тему.
А по поводу нечетких определений:
7. В нестандартних, спірних та невизначених ситуаціях, модератор приймає рішення на власний розсуд.
В принципе, таких правил достаточно, чтобы банить за любые маты.
Но практика показывает, что если попытаться полностью искоренить мат, то людям нечего сказать
Поэтому грань дозволенного определяется, исходя из чувства меры модератора.