Автор Тема: Мені незрозуміло, які такі "реформи" нам тяжко потрібні?  (Прочитано 4272 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svo1973

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
У нас в принципі побудована досить нормальна держава. Як з точки зору соціального захисту, так і з точки зору умов ведення бізнесу. Якісь такі "реформи" в плані реорганізації, зміни законодавства нам не потрібні. Все що нам потрібно - це працююча прокуратура та чистка суддівського корпусу. Всі проблеми там. А писать-переписувать законодавство - це танці з бубнами.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
монетизация социала
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline svo1973

• Ветеран форума
Пропоную зробити виборними посади прокурорів та суддів. Вибори - кожні два роки.

Offline svo1973

• Ветеран форума
монетизация социала

А що доброго в монетизації соціалу?

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
монетизация социала

А що доброго в монетизації соціалу?

да хоть льготы на проезд возьми. как развивать общественный транспорт, если 60% потока - льготники.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
да государство шикарное .. только нежизнеспособное.

а так ниче .. все классно.
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline svo1973

• Ветеран форума
Я так бачу, що "реформи" бачать в першу чергу як руйнування нинішньої системи соціального захисту. А що доброго в цьому? Що це дасть?

Offline svo1973

• Ветеран форума
да государство шикарное .. только нежизнеспособное.

а так ниче .. все классно.

Чим нежиттєздатне? Воно витримало режим Яника, зараз війну витримує.

Offline Радник

• Sr. Member
Пропоную зробити виборними посади прокурорів та суддів. Вибори - кожні два роки.
Пропоную судити прокурорів та суддів судом присяжних кожні два роки. Виправдають - хай працює далі, ні в тюрму від 10 років і більше.

Offline svo1973

• Ветеран форума
Я просто спостерігаю, що нас цими "реформами" намагаються спрямувати кудись у кущі, щоб наші погляди не були спрямовані туди, де основні проблеми.

Offline Skynet

• Hero Member
  • Стать: Жіноча

Наш народ вам навибирає...

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Пропоную судити прокурорів та суддів судом присяжних кожні два роки. Виправдають - хай працює далі, ні в тюрму від 10 років і більше.
:smiley24:
Батя, мы стараемся ...

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Я так бачу, що "реформи" бачать в першу чергу як руйнування нинішньої системи соціального захисту. А що доброго в цьому? Що це дасть?

а эта система работает??

есть бесплаьная медицина??? покажите"!!!

а то народ как то подзаипался уже дважды оплачивать бесплатную медицину - первый раз из налогуов которые по уровню как в бенилюксах всяких .. а второй раз когда приходи в больницу а там нихера нет и платиш за ту же медицину по второму кругу но уже конкретно из кармана..

а так да .. шикарный социальный захыст ... закачаешся

Offline svo1973

• Ветеран форума

Так, навибирає. Але через два роки - знову вибори, і буде загроза, що новий прокурор посадить попереднього.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

Чим нежиттєздатне? Воно витримало режим Яника, зараз війну витримує.

не витримує.

уберите костыли от МВФ и прочая и мы тупо завалимся...

хотя полномасштабной войны нет.. есть региональное противостояние

Offline Skynet

• Hero Member

Так, навибирає. Але через два роки - знову вибори, і буде загроза, що новий прокурор посадить попереднього.

Не буде такої загрози. Вони один одного не садять.

Offline svo1973

• Ветеран форума
а эта система работает??

есть бесплаьная медицина??? покажите"!!!

а то народ как то подзаипался уже дважды оплачивать бесплатную медицину - первый раз из налогуов которые по уровню как в бенилюксах всяких .. а второй раз когда приходи в больницу а там нихера нет и платиш за ту же медицину по второму кругу но уже конкретно из кармана..

а так да .. шикарный социальный захыст ... закачаешся

Ну от треба глянути що відбувається в медицині і легалізувати те, що відбувається. Як у Києві в часи Омелі глянули, де стежки по яким люди ходять, і поклали плитку в тих місцях. Там не відбувається зараз нічого поганого, воно просто не легалізоване. Треба просто легалізувати.

Offline svo1973

• Ветеран форума
В медицині зараз:

- держава платить лікарям та іншим працівникам якийсь мінімальний рівень
- все решта хворі доплачують у вигляді подяки за добре зроблену роботу
- всі ліки за свій рахунок
- хто вже вкрай не може ліки за свій рахунок, лікарі зі своїх НЗ дають

Нормальна система, її треба тільки оформити. А може і не треба - бо при оформленні в працюючу систему почнуть лізти всякі сторонні любителі наживи. Дискусійне питання.

Offline svo1973

• Ветеран форума
Не буде такої загрози. Вони один одного не садять.

Народ у нас вже організований, мобілізований (може вже десь і занадто), без проблем може вибрати того, хто посадить попереднього.

Offline Eney

• Ветеран форума

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
В медицині зараз:

- держава платить лікарям та іншим працівникам якийсь мінімальний рівень
- все решта хворі доплачують у вигляді подяки за добре зроблену роботу
- всі ліки за свій рахунок
- хто вже вкрай не може ліки за свій рахунок, лікарі зі своїх НЗ дають

Нормальна система, її треба тільки оформити. А може і не треба - бо при оформленні в працюючу систему почнуть лізти всякі сторонні любителі наживи. Дискусійне питання.

медицина это только один из примеров

да - давайте все оформим в платную медицину и бесплатную для тех кто совсем неспособен .. но тогда и налоги снизьте!!

а еще та же хрень в образовании ...

с дорогами пистец ..

в экономике - коррупционный налог в цене уже давно выше законных налогов ..

а вы не видите что реформировать? это прикол??

Offline Skynet

• Hero Member

Offline svo1973

• Ветеран форума
У нас зараз медицина наполовину безкоштовна, наполовину коштовна. ІМХО для нас це найкращий варіант. Не хотілося б таке блядство, як у США, де медицина перетворилася на розжирівший трутень, який викачує соки у суспільства. Але і безкоштовна медицина - зло, люди повинні дбати про своє здоров'я, а то всякі алкаші не вилазять з лікарень за чужий рахунок фактично.

Offline borderlander

• Hero Member
У нас в принципі побудована досить нормальна держава. Як з точки зору соціального захисту, так і з точки зору умов ведення бізнесу. Якісь такі "реформи" в плані реорганізації, зміни законодавства нам не потрібні.
:lol: :Sho_za: :lol: :Sho_za: :lol: :Sho_za:

Offline svo1973

• Ветеран форума
У нас в принципі побудована досить нормальна держава. Як з точки зору соціального захисту, так і з точки зору умов ведення бізнесу. Якісь такі "реформи" в плані реорганізації, зміни законодавства нам не потрібні.

То ти просто ще не понюхав "реформ". Боюсь, що після деяких з них у нас буде ностальгія - а непогано ж було раніше  :gigi:

Offline svo1973

• Ветеран форума
Про що я хочу сказати. Нам потрібні реформи, які приведуть до чогось кращого, що є зараз. Але є велика загроза, що будуть реформи заради реформ.

Offline Irris

• Ветеран форума
мне кажется, общество и государство должно постоянно реформироваться и эволюционировать, даже если всем кажется, что построенное выглядит идеальным
а нам до идеала, как до планеты Манн)

Offline Irris

• Ветеран форума
Про що я хочу сказати. Нам потрібні реформи, які приведуть до чогось кращого, що є зараз. Але є велика загроза, що будуть реформи заради реформ.

ну это уже вопрос качества воплощения, а вообще отказываться от изменений потому, что возможен неудачный результат - это путь в "никуда", болото
« Останнє редагування: Грудня 06, 2014, 11:43:22 11:43 від Irris »

Offline borderlander

• Hero Member

То ти просто ще не понюхав "реформ". Боюсь, що після деяких з них у нас буде ностальгія - а непогано ж було раніше  :gigi:
Я точно знаю, що біда буде. Може й результату реформ не побачу - здохну по дорозі.

Але говорити, що в нас "досить нормальна держава побудована" - це вже на грані сюру. Просто нема предмету для обговорення. Ви бачите зовсім інший світ, ніж бачу я. Мабуть Ваша Україна десь в Лемурії чи на Альфа Центаврі.

Offline svo1973

• Ветеран форума

ну это уже вопрос качества воплощения, а вообще отказываться от изменений потому, что возможен неудачный результат - это путь в "некуда", болото

Щоб зробити щось краще, спочатку треба проаналізувати, що ми маємо. Просто у нас огульно все хається з того що є. А я не впевнений, що все що у нас є - погане.