Автор Тема: Яценюк придумал новый налог  (Прочитано 13749 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
Re: Яценюк придумал новый налог
« Reply #120 : Грудня 07, 2014, 07:13:01 19:13 »
Уже хрен знает сколько лет говорится о переносе основы налогообложения с бизнеса на физлиц. С той же аргументацией как и в этой ветке. Мало того это сделает невыгодным вывод денег из оборота на личное потребление.
Но воз и ныне там

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #121 : Грудня 07, 2014, 07:17:30 19:17 »
эти пидарасы вместо того, чтобы ослабить налоговое давление на бизнес и физлиц, наоборот его увеличивают.

при этом собираются убирать социалку и повышать цены на коммуналку.

людям не дают никаких шансов заработать, но хотят драть шкуру с них еще больше.

Так усе ж за планом:

Цитувати
.....Постепенно и конфедерация, и выборность сойдет на нет. Рабочий сценарий после поражения Советского Союза один и тот же, что в России – Украине – Белоруссии, что в Югославии. Главное в этом сценарии – не дать славянам консолидироваться, успеть взрастить микрогосударства с наполеончиками и постепенно выявить их противоречия между собой. Нужно откатить по территории России к 15-16 векам, и мир вздохнет облегченно. Украину, кстати, тоже нужно будет поделить, она почти готова к этому.

Корр. – А как же запасы отравляющих веществ и смута, которую Вы предсказываете?

Н.А. – Смуты не будет. Все ресурсы нынешней России уже просчитаны, кто будет есть от какой части пирога – тот и позаботится о безопасности планеты. Если Британия заходит на северный шельф – она и будет утилизировать ядерный полигон Новую Землю, Китай будет утилизировать Забайкалье. Про алюминиевые мощности я уже рассказывал. Есть еще не разделенные сферы, но это вопрос времени. От остатков российского населения требуются только квалифицированные трудяги на ресурсодобывающих предприятиях и неквалифицированные призывники – при утилизации боевых отравляющих или радиоактивных веществ.

Корр. – Техногенные катастрофы и теракты – это тоже часть этого сценария?

Н.А. – Считать, что кто-то взрывает что-то специально – это глупость. Налицо вполне ожидаемая некомпетентность персонала предприятий и незаинтересованность в решении таких проблем у спецслужб. Хотя, с другой стороны, это ясное предложение тем русским, кто поумней – уезжайте за рубеж и культурно ассимилируйте своих детей в других странах как можно скорее. Европа этого даже хочет, кстати, потому, что славяне – плохо управляемый, но довольно изобретательный и хорошо работающий народ. Даже по названию в западноевропейских языках «славяне» – это рабы. Если этих белых трудяг завести в Европу побольше и хорошенько замесить на фабриках и в борделях, так можно приостановить заселение Европы турками и африканцами.

http://insiderblogs.info/proekt-utilizacia-rossii/

відомий громадський діяч Йосиф Зісельс розповів, що його організація моніторить прояви антисемітизму в країнах Європи. В Україні за минулий рік зареєстровано три випадки, у Франції — 1500, у інших країнах Євросоюзу такі прояви обчислюються сотнями

Тобто, все по Жириновському, слово в слово: нам сюда, а вам туда, в борделі, але Nikи хай поки залишаються. :smilie3:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #122 : Грудня 07, 2014, 07:19:18 19:19 »
Кстати, уменьшить соцвзнос и оздоровить пенсионный можно только глобальной реформой всей системы соцобеспечения.
Вкратце  - все спецдоплаты к пенсии должны быть вынесены за пределы пенсионного фонда.
Если какаято отрасль (или министерство) хочет повысить пенсии своим пенсионерам они должны создать свой, специализированый соцфонд в который пойдут взносы исключительно работников данного направления
Если госслужащие будут получателями пенсии в размере 90% оклада то и соцвзнос с госслужащих должен быть больше. И тд и тп

Offline invariant

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Конотоп<->Вінниця
    • Шарага.орг
« Reply #123 : Грудня 07, 2014, 07:20:17 19:20 »
Со своей колькольни, прямо сейчас.
Ну вот пришлось закупить вчера материалов на крышу, шифера там и пр. ништяков, сумма оказалась в районе 12000. Безналом оплатить оказалось никак невозможно - хвалёная "Дельта" ограничила суммой в 500 грн. в день не только снятие налички, но и безналичные расчёты тоже. Как вытягивали 8000, уже описывал в ветке про "нашу корову" (таки вытянули).
Под вопросом сама "планка" - эти 12 с копейками тысяч составляют всего 4 озвученных чуть ранее среднестатистических з/п. Такой фигни даже при Брежневе не было - у покупающего телик (цветной, ламповый, тяжёлый) за 650 р. никогда не спрашивали, откуда у него взялись такие деньжищи, при зарплате в 110, а в селе так и вовсе в 60.
Понятное дело, что столь зверский закон работать не будет. Продавцы разобьют на несколько счетов, например. Без издержек, конечно, не обойдётся, но они всяко будут меньше 30% и пройдут мимо госкассы.
Ещё, учитывая, что значительная часть заработков платится втёмную, доказательство их легальности - очередная взяткоёмкая тема; но опять же, до этого просто не дойдёт.
(Оффтоп. Исходя из вышеизложенного, недолго и балашовцем стать.  :smilie1: )
« Останнє редагування: Грудня 07, 2014, 07:22:59 19:22 від invariant »
Если, возвратясь ночью домой, ты по ошибке выпил вместо воды проявитель, выпей и закрепитель, иначе дело не будет доведено до конца. (К. Прутков-инженер, мысль No 21)

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #124 : Грудня 07, 2014, 07:38:16 19:38 »
(click to show/hide)
У бізнеса вивільняться кошти, це да. А ось де братимуть гроші фізичні особи як не з зарплат не ясно. При тому що загальна сума податків залишається незмінна зарплати мусять зрости. Принаймі десь вдвоє. Наскільки це реалістично? Думаю не дуже.

Тобто або різати податки і соціалку, або наразитися на реальний голодний бунт. Хіба що МВФ виручить

А где ж физ.лица должны брать деньги, как не с доходов? Общая сумма налогов первое время уменьшится - есть же компании, которые платят "белые" зарплаты и официальная часть "серых" зарплата. Но НДФЛ - это же только часть доходов бюджета. Плюс высвободившиеся средства будут находиться в безналичном банковском обороте и частично вернутся в бюджет в виде НДС, Единого налога, Налога на прибыль. Кроме того, резко сократится теневой оборот денег в конвертационных центрах, что снизит коррупцию и уменьшит социальное расслоение.

А с ростом экономики вырастут и зарплаты, поскольку вырастет потребность в рабочей силе и экономическая активность самозанятого населения. Частично падение налоговых сборов можно компенсировать снижением издержек на их администрирование, и снижением других административных затрат (сокращение чиновников и т.д.) поскольку схема налогообложения становится более прозрачной, частично - за счет других налогов, частично - за счет кредитов международных структур.

Конечно, такая реформа ударила бы по физическим лицам, но отсутствие реформ все равно бьет по тем же физлицам и кредиты все равно берутся, только тратятся впустую. Самое главное, что была бы сломана система, которая делает 50% украинцев правонарушителями, а это очень важный момент. Вспомните вчерашнюю тему про готовность людей к реформам.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #125 : Грудня 07, 2014, 07:56:10 19:56 »
то може скасувати оподаткування прибутків, а все ж ввести податок з роздрібного продажу?

Це регресивний податок. Постраждають самі бідні. Які не можуть відкладати грошей

в кожному товару у магазині сидить пдв, яке є податком на споживання та відрізняється від податку з кінцевого продажу фактично лише забюрократизованим адміністрування. .
20% податок з продажу, який би автоматично перераховувався при кожній купівлі, задовільнив би потреби країни...
фактично, йшлося б про зменшення розміру, а не про необхідність введення нового податку...
пдв, нажаль, годує лише купку наближених до верхівки...

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #126 : Грудня 07, 2014, 09:14:35 21:14 »
Мені здається що дві пропозиції власне можна скомбінувати. По суті пропозиція Юрія це як на практиці спростити адміністрування.

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #127 : Грудня 07, 2014, 09:47:53 21:47 »
Ой,та не введуть вони поки що такого податку.
Народ і так вже на межі, побояться, що терпіння закінчиться.

так народу ж легше буде якщо у багатого грошей відберуть

Offline Nalogovik

• Sr. Member
« Reply #128 : Грудня 08, 2014, 01:31:19 01:31 »
Доброго ранку) А от на мій погляд, Налоговіка ) все абсолютно зрозуміло. Немає в тебе підтвердження про твої доходи, будь добр 30%, а як є, то питань нема, купляй свій Мерс чи там Іраd  :smilie7:
Таким чином поборемо і корупції і зарплати в "конвертах" а хто проти той.., той або корупціонер, або зарплата в конвертах  :smilie1:
Хм. Ще-ж у нас є багато Директорів, Голів і т.д. різних ТОВ, ВАТ, ЗАТ, і т.д. на хвірму купив і катається. Тут теж потрібно попрацювати Яценюку  :smilie7:
С друзьями надо делиться, а врагов разделять и отделывать.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
« Reply #129 : Грудня 08, 2014, 01:36:33 01:36 »
Доброго ранку) А от на мій погляд, Налоговіка ) все абсолютно зрозуміло. Немає в тебе підтвердження про твої доходи, будь добр 30%, а як є, то питань нема, купляй свій Мерс чи там Іраd  :smilie7:

Властьимущих это нововведение никак не коснется, найдут способ обойти.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #130 : Грудня 08, 2014, 01:47:27 01:47 »
А от на мій погляд, виробника доданої вартості, це пєздєтс що це я ще й мушу витрачати свій час і доводити щось налоговику. Який не слабко жирує на мої гроші... Спростити податковий кодекс і замінити налоговиків електронною програмою.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #131 : Грудня 08, 2014, 01:51:25 01:51 »
От так і бачу тупу жирну податківську морду, яка ніколи важче хуя нічого в руках не тримала, з пред`явами що "щось погано у вас з доказами" - заповнюйте хворму #^$&%$*&%%&$, там всього 305021 поле. Всі обов`язкові.
« Останнє редагування: Грудня 08, 2014, 01:56:34 01:56 від outsider »

Offline Nalogovik

• Sr. Member
« Reply #132 : Грудня 08, 2014, 02:12:11 02:12 »
А от на мій погляд, виробника доданої вартості, це пєздєтс що це я ще й мушу витрачати свій час і доводити щось налоговику. Який не слабко жирує на мої гроші... Спростити податковий кодекс і замінити налоговиків електронною програмою.
Та куди вже більше спростити, з 2015 до мільона можна не бути платником ПДВе. Гуляйте бля на 200 грн в місяць на другій групі єдиного  :smilie9:
Електронною давно замінили, звіти всі в електронці, ну це якщо Ви дійсно Виробник доданої вартості то маєте знати! А як Ви "слегка" не все показуєте в своїй звітності, але дозволяєте собі купити щось дороге то будтье ласкаві відчитайтеся де взялися гроші !!!

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #133 : Грудня 08, 2014, 02:18:40 02:18 »
Єдиний це по суті стовп на якому все і тримається. Реформа між іншим від сатрапа Кучми, яку кожен "демократ" рветься скасувати.

Ось тепер з іншого боку зайшли. Заповнюй форми на видатки.

Звіти і обробляти мусить виключно програма.

Offline Nalogovik

• Sr. Member
« Reply #134 : Грудня 08, 2014, 02:57:53 02:57 »
Єдиний це по суті стовп на якому все і тримається. Реформа між іншим від сатрапа Кучми, яку кожен "демократ" рветься скасувати.

Я знаходжуся з іншої сторони "барикады" і чудово знаю, хто, як, і куди платить податки і де живе і на чому їздить. Вже я висловлював тут свою думку по цьому питанню, і я її не змінив, платити податки повині ВСІ!
    І повірьте податки йдуть не в карман податківця.
    А от щоб зажравшийся податківець, прокурор, суддя чи голова районної ради, це до прикладу, не зміг купити щось дороге не підтверджуючи "де с..ка бабло ти взяв" для цього і потрібна перевірка. Довідка про доходи згідно звіту 1-ДФ чи ЄДР  :smilie3: 1-2 дні. І всі питання зняті. Накопичення в банку? Аналогічно, звідки взяв, що куди продав. Знайшов скарб блть де заява в МВД і отримані 20% від знайденого. Отримав спадок? Теж через нотаріуса оформлено і в 1ДФ подано. В електронному вигляді ) Проценти, рояльті, жінка заробила це все теж елементарно перевіряється якщо доходи задекларовані.
А ні, 30% і гуляйте далі. Взагалі не бачу тут проблеми.

Offline Александр 1-й

• Hero Member
  • Харьков. Украинский город ;)
« Reply #135 : Грудня 08, 2014, 05:30:56 05:30 »
Та куди вже більше спростити, з 2015 до мільона можна не бути платником ПДВе. Гуляйте бля на 200 грн в місяць на другій групі єдиного  :smilie9:
Електронною давно замінили, звіти всі в електронці, ну це якщо Ви дійсно Виробник доданої вартості то маєте знати! А як Ви "слегка" не все показуєте в своїй звітності, але дозволяєте собі купити щось дороге то будтье ласкаві відчитайтеся де взялися гроші !!!
А че вас, уважаемый Налоговик, это так возмущает? Засунули бы в жопу этот самый ПДВ как он есть. Вы же его только собирать умеете, а вот насчет возврата... опять возвращаемся к теме взяток ;)

Не, "своим" за взятки оно то понятно - святое дело вернуть, а я вот за 10 лет пару раз потыкался с этим возвратом, да и плюнул, теперь воспринимаю просто как дополнительный налог. Сколько мне держава за эти 10 лет грошей должна - даже не считаю, чтобы не расстраиваться. Уж сколько раз говорили - НДС самый коррупционный налог. На возвраты НДС "своим" государство тратит больше, чем этого НДС-а собирает. А воз и ныне там.

Только не надо европейские VAT тут в пример приводить - дескать в Европе так. В Европе бля НЕ ТАК! VAT возвращается АВТОМАТИЧЕСКИ при продаже товара за пределы ЕС по первому событию, даже понятия такого как "подать на возврат НДС" там нет. Поэтому, я вам скажу так - пока ВЫ меня е...те с тем, что вы должны МНЕ, я точно также будут пытаться поиметь вас при ПЕРВОЙ ЖЕ возможности.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #136 : Грудня 08, 2014, 07:09:56 07:09 »
цей законопроект, коментарі податківця це реальний профффффесіоналізм у дії!
хто підпадає під дію, хоча б теоретично?

"мафіозі":
постаті з минулого, які мають нетрудові заробітки з "нізвідки"...
вони вже давно ледь не всі модернізувалися та мають свій легальний бізнес, тобто при купівлі проводитимуться як звичайні бізнесмени...

"бізнесмени":
легальний бізнес, приховують прибутки чи обнал...
відкриють для себе лізінг та інші цілком законні схеми, які розповсюджені на заході, де ледь не усе купують на бізнес... ну, стане ще більше офіційно збиткового бізнесу, так кого це, окрім країни бентежить? знову нараховувати податки, спираючись на цифри обігу?... полюбому це дешевше, ніж сплачувати новий податок... і ще: купівля авто у кредит це покупка одноразовв, але виплати розтягнуті у часі... як тут?

"зарплати у конвертах":
а хто сказав, що ц цих працівників має бути щось дороге? авто, нове житло... давно вже не купує загал... а томи матимуть доступ до корпоративного автопарку і т.д...

"нечесні держслужбовці":
тут цікавіше за все!
200% штрафу з тіньових доходів? тюрма?
та ну - 30% лише з частини прибутків і дякуємо, що поповнили бюджет!!!!

тобто, цей закон приймається виключно в інтересах чиновництва!

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #137 : Грудня 08, 2014, 07:13:00 07:13 »
А че вас, уважаемый Налоговик, это так возмущает? Засунули бы в жопу этот самый ПДВ как он есть. Вы же его только собирать умеете, а вот насчет возврата... опять возвращаемся к теме взяток ;)

Не, "своим" за взятки оно то понятно - святое дело вернуть, а я вот за 10 лет пару раз потыкался с этим возвратом, да и плюнул, теперь воспринимаю просто как дополнительный налог. Сколько мне держава за эти 10 лет грошей должна - даже не считаю, чтобы не расстраиваться. Уж сколько раз говорили - НДС самый коррупционный налог. На возвраты НДС "своим" государство тратит больше, чем этого НДС-а собирает. А воз и ныне там.

Только не надо европейские VAT тут в пример приводить - дескать в Европе так. В Европе бля НЕ ТАК! VAT возвращается АВТОМАТИЧЕСКИ при продаже товара за пределы ЕС по первому событию, даже понятия такого как "подать на возврат НДС" там нет. Поэтому, я вам скажу так - пока ВЫ меня е...те с тем, что вы должны МНЕ, я точно также будут пытаться поиметь вас при ПЕРВОЙ ЖЕ возможности.

зараз вже ні...
пдв став настільки дебільним навіть у формі ват, що країни не бажають з ним розлучатися, одразу призначаючи перевірки тим, хто вимагає відшкодування, навіть у таких країнах, як Німеччина чи Польща...

Offline o.tel.o

• Sr. Member
« Reply #138 : Грудня 08, 2014, 07:19:55 07:19 »
Первое Ваше предложение и есть описание проблемы, своровал, 30%, воруй дальше.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #139 : Грудня 08, 2014, 08:15:11 08:15 »
Або це інформаційна деза якась, або наші реформатори починать танцювати не з того кутка. Бо, якщо приймуть такий закон, то людина не зможе купити навіть комп"ютер без геморою на свою голову. Гарний комп"ютер інколи й від 2 тисяч доларів може коштувати.
Окрім того, чому це держава має підозрювати всіх підряд своїх громадян у володінні брудними грошима? Це якась ненормальна ситуація.
А для того, щоб казна поповнювалась грошима, то таки да, потрібно в першу чергу проводити економічні реформи, а не шукати гроші по кишенях громадян.

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #140 : Грудня 08, 2014, 08:27:07 08:27 »
Первое Ваше предложение и есть описание проблемы, своровал, 30%, воруй дальше.

Я чому обов'язково вкрав. Може заробітчанин за кордоном запрацював.
А проблема це коли залишити все як є - нелегальні прибутки не обкладати податками.

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #141 : Грудня 08, 2014, 08:28:58 08:28 »

"нечесні держслужбовці":
тут цікавіше за все!
200% штрафу з тіньових доходів? тюрма?
та ну - 30% лише з частини прибутків і дякуємо, що поповнили бюджет!!!!

тобто, цей закон приймається виключно в інтересах чиновництва!

ну так щоб 200% взяти або в тюрму посадити це треба довести ч-з суд.
а 30% відсотків сплачуються добровільно :gigi:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #142 : Грудня 08, 2014, 08:30:25 08:30 »
А я вот вспоминаю 2005 год, Юлию Владимировну и программу "Контрабанда-Стоп". Тогда силовыми действиями остановили контрабанду и на рынке возник дефицит даже не отдельных товаров, а целых товарных групп. Оказалось, что законодательство составлено таким образом, что легальный ввоз проблематичен.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #143 : Грудня 08, 2014, 08:36:33 08:36 »

Властьимущих это нововведение никак не коснется, найдут способ обойти.

а ПРОСТИХ людей це не може торкнутися ВЗАГАЛІ бо в них таких доходів немає

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #144 : Грудня 08, 2014, 01:56:29 13:56 »

Я знаходжуся з іншої сторони "барикады" і чудово знаю, хто, як, і куди платить податки і де живе і на чому їздить. Вже я висловлював тут свою думку по цьому питанню, і я її не змінив, платити податки повині ВСІ!

Це вибачай означа що кожен селянин який наприклад з`їздив в Латвію "на буряки" мусить привозити папірця від Латвійського уряда або відстьобувати чиновникам . Син підкинув батькам до пенсії. Цим ворюгам тепер  теж в податкову пояснювальну писати що б знали скоти як у власних дітей гроші без держави брати. І це просто пара прикладів. Ви там зовсім від реального життя відірвалися ...

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #145 : Грудня 08, 2014, 02:11:07 14:11 »
все не читав. вже розібралися з тим, що податок 30% на 12 тис грн - це пиздьож?
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #146 : Грудня 08, 2014, 02:13:13 14:13 »
Та взагалі, кричать про реформи, а всі їх реформи зводяться лише до того, щоб ще стягнути у людини.

Почніть з реальної боротьби з корупцією, порівняйте доходи і витрати держчиновників. У нас зараз на дорогих машинах "розсєкают" в основному "нещасні держслужбовці" та їх коханки. І найкращі будинки у "бідних" суддів, прокурорів, та податківців.

Не з тієї сторони шукаєте, шановні урядовці!

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #147 : Грудня 08, 2014, 02:22:48 14:22 »

Це вибачай означа що кожен селянин який наприклад з`їздив в Латвію "на буряки" мусить привозити папірця від Латвійського уряда або відстьобувати чиновникам . Син підкинув батькам до пенсії. Цим ворюгам тепер  теж в податкову пояснювальну писати що б знали скоти як у власних дітей гроші без держави брати. І це просто пара прикладів. Ви там зовсім від реального життя відірвалися ...

Аут, кури таможенные правила провоза нала

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #148 : Грудня 08, 2014, 04:08:01 16:08 »

А що їх курити. Чітко ж сказано - треба доводити походження грошей.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #149 : Грудня 08, 2014, 04:16:57 16:16 »

А що їх курити. Чітко ж сказано - треба доводити походження грошей.

таможенная декларация о ввозе входит в число документов о "происхождении", я недавно счет открывал