Автор Тема: От не розунію я цього “дня тиші“. Чи може я щось проґавив?  (Прочитано 672 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Семеро наших загинули лише сьогодні!!!  :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Бойовики шість разів порушили режим тиші, вогонь у відповідь не відкривався - штаб АТО

Заяви ватажків самопроголошених республік щодо того, що сили АТО упродовж першої половини дня вели обстріли населених пунктів районі міста Горлівка, не відповідають дійсності.

Станом на 13:00 до штабу АТО надійшла інформація про 6 фактів порушення режиму "тиша" з боку бойовиків. Про це в соціальній мережі Facebook овідомляє прес-центр АТО.

"Обстріли позицій наших військ здійснювались з використанням мінометів, автоматичного гранатомету АГС, зенітної установки ЗУ-23-2 та стрілецького озброєння", - сказано в повідомленні.

"Українські воїни, усвідомлюючи важливість моменту, проявили мужність та витримку. Вогонь у відповідь не відкривався", - заявляють у штабі АТО.

"Заяви ватажків самопроголошених республік щодо того, що сили АТО упродовж першої половини дня вели обстріли населених пунктів районі міста Горлівка, не відповідають дійсності. Ці заяви покликані ввести в оману світову спільноту та відвернути увагу від злочинів, які здійснюються бойовиками на окупованих ними територіях", йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, за даними Донецької ОДА, у результаті обстрілу бойовиків на Донбасі сьогодні, 9 грудня загинуло семеро українських військових, ще семеро отримали поранення.

Раніше начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Муженко повідомив, що бойовики двічі порушили режим тиші на Донбасі.

Нагадаємо, 9 грудня на всіх позиціях сил антитерористичної операції на Донбасі введено в дію режим припинення вогню. 

http://tyzhden.ua/News/125407?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
« Останнє редагування: Грудня 09, 2014, 04:51:53 16:51 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline svo1973

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Мда... Дограється Порошенко...

Offline svo1973

• Ветеран форума
Такими темпами відправиться в Новоросію скоро президенствувати...

Offline svo1973

• Ветеран форума
Невже Порошенко досі не зрозумів принципів роботи та силу медіапростору? Достатньо сказати в медіапросторі "у нас перемир'я", а військовим "стріляйте коли захочете і ні в чому себе не обмежуйте". В результаті і перемир'я буде існувати та жити своїм життям, і наші військові матимуть змогу спокійно та без обмежень стріляти по всьому сепарському.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Имхо очередная игра в дипломатию. Мы предложили перемирие, боевики стреляют дальше. Сами себе злобные буратины.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Имхо очередная игра в дипломатию. Мы предложили перемирие, боевики стреляют дальше. Сами себе злобные буратины.

За цю дипломатію люди платять життями.  :smilie9:

Offline svo1973

• Ветеран форума

В дипломатію достатньо грати на публіку в медіапросторі. В реалі це робити не тільки не обов'язково, а навіть шкідливо. Більше того, під час перемир'я треба особливо щедро насипати снарядами, так щоб сепари задумалися, якщо під час перемир'я у них жопа від снарядів так розлітається,то що буде, коли перемир'я закінчиться? Так треба діяти!!!

Offline BlackCat

• Ветеран форума

За цю дипломатію люди платять життями.  :smilie9:

При наступательной операции жертв будет больше.

Offline svo1973

• Ветеран форума
Якщо сепари запитають, якщо перемир'я, хулі обстрілюєте? Відповідь - ну от таке у нас для вас перемир'я, вибачайте, кращого немає.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Мова не йде про наступальну операцію, а про те, щоб не давати можливості ворогові оговтатися, перегрупуватися і стріляти по наших. А саме це і відбувається щоразу.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
При чем здесь "оговтатися"? Х-ло шлет свежее мясо нескончаемым потоком. Один отряд разбили - из тыла подослали другой.

Offline Matvik

• Hero Member
При чем здесь "оговтатися"? Х-ло шлет свежее мясо нескончаемым потоком. Один отряд разбили - из тыла подослали другой.
Вічно слати не зможе. А нам спішити немає куди