0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитата: Skynet від Грудня 13, 2014, 03:46:22 15:46Ні, не треба з українським прізвищем, та й узагалі не треба при владі українців.Тільки кацапів. У нас же з ними війна, значить вони повинні бути в нас при владі.Так переможемо А я вважаю що ніхто не задає більшої шкоди всередині країні, ніж агресивні вишиватники, які своїми замшілими ідеями 19-століття, заснованими на етноцентризмі, відштовхують патріотично налаштованих професіоналів (іншого походження), відмовляючи їм у праві бути лояльним до країни.P.S. Суто щоби провести "синхронізацію часу" (з 19 століття у 21), нагадую що Україна зараз це не "етнографічна територія" на мапі, а сучасна країна. Тому українцем є будь яка людина яка відчуває свій зв’язок з країною і є її лояльним громадянином.
Ні, не треба з українським прізвищем, та й узагалі не треба при владі українців.Тільки кацапів. У нас же з ними війна, значить вони повинні бути в нас при владі.Так переможемо
Це я відштовхую професіоналів іншого походження? Та я тільки за професіоналів німців, прибалтів, американців, англійців та інших.Я проти КАЦАПІВ при владі, бо у нас з ними ВІЙНА.І не приписуйте мені якусь вами придуману х-ню.
ТС - расистка До того ж трохи того..... тупувата чи що (соррі ту сей). Оскільки відкрила цілу гілку, присвячену аналогіям з Ізраілем, але з самим предметом до якого вона апелює, попередньо ознайомитись не спромоглася.
Цитата: Skynet від Грудня 13, 2014, 05:50:33 17:50Це я відштовхую професіоналів іншого походження? Та я тільки за професіоналів німців, прибалтів, американців, англійців та інших.Я проти КАЦАПІВ при владі, бо у нас з ними ВІЙНА.І не приписуйте мені якусь вами придуману х-ню.Вы так и не объяснили - по какому критерию Вы Ложкина в "кацапы" записали?
В нього кацапське прізвище, немає абсолютно ніякої інформації про його батьків, що дуже підозріло, його називають російським бізнесменом і є підозри про його зв'язки з Януковичем.Цього вже достатньо, щоб гнати його від влади.Крім того, в мене чуйка на кацапів
ложкин, климкин, гиркин - кацапы? Не обижайте простых мирных кацапов такими сравнениями.
Цитата: Taratayka від Грудня 13, 2014, 05:55:25 17:55Цитата: Skynet від Грудня 13, 2014, 05:50:33 17:50Це я відштовхую професіоналів іншого походження? Та я тільки за професіоналів німців, прибалтів, американців, англійців та інших.Я проти КАЦАПІВ при владі, бо у нас з ними ВІЙНА.І не приписуйте мені якусь вами придуману х-ню.Вы так и не объяснили - по какому критерию Вы Ложкина в "кацапы" записали?В нього кацапське прізвище, немає абсолютно ніякої інформації про його батьків, що дуже підозріло, його називають російським бізнесменом і є підозри про його зв'язки з Януковичем.Цього вже достатньо, щоб гнати його від влади.Крім того, в мене чуйка на кацапів
Вы так и не объяснили - по какому критерию Вы Ложкина в "кацапы" записали?