Автор Тема: Хто там жалівся на наших даїшників?  (Прочитано 3183 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Хто там жалівся на наших даїшників?
« Reply #30 : Грудня 19, 2014, 11:56:06 11:56 »
тоді в турму

За що? Підкреслюю, ніякої шкоди нікому не нанесено.  Держава просто випуска папірець. А за життя не в шлюбі теж в тюрму? А то держава і цей вид діяльності регулює.

за порушення закону

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #31 : Грудня 19, 2014, 11:56:45 11:56 »
Пособие по безработице у него есть.
И в Германии на него очень даже можно прожить.
В Німеччині повно людей взагалі без офіційних доходів.

тоді в турму

И не только за езду без прав.
За неофициальные доходы - тоже в тюрьму!

Хлопці , так у вас всі сидітимуть. Ось мене реально вставляє що ні один дописувач не сказав що може держава лізе туди куди лізти не мусить. Типа правильно це ментовське, суддівське, прокурорське і депутатське кодло бабло знімає  :super:

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #32 : Грудня 19, 2014, 11:58:24 11:58 »
тоді в турму

За що? Підкреслюю, ніякої шкоди нікому не нанесено.  Держава просто випуска папірець. А за життя не в шлюбі теж в тюрму? А то держава і цей вид діяльності регулює.

за порушення закону

Та я вже зрозумів що до законів питань нема. Прийняли депутати будь-яку хєрню - треба виконувати.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #33 : Грудня 19, 2014, 11:59:17 11:59 »

Чому повинен???

тому інакше його багатство НА ХУЙ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНЕ

Безумовно це його гроші, зароблені його працею.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #34 : Грудня 19, 2014, 11:59:19 11:59 »
А за життя не в шлюбі теж в тюрму?

в деяких ісламських країнах можлива навіть страта...

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #35 : Грудня 19, 2014, 12:00:48 12:00 »
А за життя не в шлюбі теж в тюрму?

в деяких ісламських країнах можлива навіть страта...

Теж розумний і тoлковий закон?

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #36 : Грудня 19, 2014, 12:03:39 12:03 »
До речі а чому за отримання  прав водія всі платять однаково? Хай мільйонери платять згідно дохода! І ще одна хороша ідея - хай в магазинах ціни будуть згідно доходів. Бідній бабусі холодильник десь за сотку і паскуда-мільярдер хай хоча б мільйон відслюнявить.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #37 : Грудня 19, 2014, 12:05:20 12:05 »
Та я вже зрозумів що до законів питань нема. Прийняли депутати будь-яку хєрню - треба виконувати.

я щось не зрозумів
ми ЩО обговорюємо?
розмір штрафу який ти вважаає неадекватиним чи те що за їзду без прав взагалі не треба карати?
це ЗОВСІМ різні теми....

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #38 : Грудня 19, 2014, 12:07:04 12:07 »
До речі а чому за отримання  прав водія всі платять однаково? Хай мільйонери платять згідно дохода! І ще одна хороша ідея - хай в магазинах ціни будуть згідно доходів. Бідній бабусі холодильник десь за сотку і паскуда-мільярдер хай хоча б мільйон відслюнявить.

а тобі НЕВІДОМО що існують магазини для багатих і магазини для бідних?
і багатий НІКОЛИ не піде в магазин для бідних бо для нього то ГАНЬБА?

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #39 : Грудня 19, 2014, 12:11:27 12:11 »
Я особисто кажу про те що практично всі ці штрафи ідуть на утримання карально-репресивного апарата. Це хліб поліцейських, суддівських, прокурорських і прочих правоохоронців.

І про те як просто задурити манюпасам мізки. Коли ДАІшник просто бере хабар на дорозі всі розуміють що це побори, але варто оформити це у вигляді гігантських, нічим не виправданих, штрафів і типа "централізованим фондом" манюпас вже й задоволений. Типа все чинно-культурно.

Думаєш коли в Німеччині поліцейскі знімали оцей штраф в пів-мільйона вони не знали що це їх зарплата?

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #40 : Грудня 19, 2014, 12:13:19 12:13 »

Нє не відомо, особливо про ганьбу. Я знаю пристойну кількість заможних людей які скупаються у Вол-Марті.

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #41 : Грудня 19, 2014, 12:31:00 12:31 »
Цитувати
Головна мета покарань за порушення правил - це попередження, а не констатація каліцтва та смертей.
А шлюб то добровільна угода між двома людьми, приклад невдалий.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #42 : Грудня 19, 2014, 12:34:46 12:34 »
Головна мета покарань вже давно наповнення бюджета. Очевидна річ по-моєму.

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #43 : Грудня 19, 2014, 12:40:43 12:40 »
Головна мета покарань вже давно наповнення бюджета. Очевидна річ по-моєму.
І це також має місце, але частково. Повторюю, не порушуйте, і не будете платити цей податок.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #44 : Грудня 19, 2014, 12:45:20 12:45 »
Ну да, закон про п`ять колосків теж був простий. Не кради колгоспне і не сядеш.  А те що весь цей гігантський апарат займається дотриманням виконання репресивних законів і кожного дня хоче їсти і пити манюпаса обходити не мусить.

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #45 : Грудня 19, 2014, 01:06:35 13:06 »
Ну да, закон про п`ять колосків теж був простий. Не кради колгоспне і не сядеш.  А те що весь цей гігантський апарат займається дотриманням виконання репресивних законів і кожного дня хоче їсти і пити манюпаса обходити не мусить.

Про репресивний аппарат, його зменшення і ефективність роботи, то інша тема. Але контроль за виконанням правил дорожнього руху має бути. Інакше буде повний капець на дорогах.
Безбашенних воділ вистачає і не тільки на джипах, а і на жигулях. :smilie8:

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #46 : Грудня 19, 2014, 06:08:23 18:08 »
При постійних рецедивах - можливо і потрібні жорсткі заходи. Але що тут обговорюємо? За те що мужик без прав їхав пів-ляма рубати? Це серйозно? По-перше по комп`ютеру все і так видно, по друге - теж мені злочин. Ну попрохайте що б здав і зробіть попередження. Ясна справа на бабло облизнулися.

І фокус в чому, що з кожним отаким законом влада поліції над посполитими зростає. Їх кількість збільшується бо закон же треба в життя втілювати. А зарплати вони хочуть хороші, і пенсії і до пенсії. Якже їм відмовиш? Вони ж "життям ризикують"!
« Останнє редагування: Грудня 19, 2014, 06:19:26 18:19 від outsider »

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #47 : Грудня 19, 2014, 06:19:56 18:19 »
Цитувати
Ну попрохайте що б здав і зробіть попередження.
:smilie1:Ви берете конкретний випадок з конкретною людиною. Який, мабуть вмів водити і знав правила. (А можливо й не дуже, бо там було написано, що неодноразово платив штрафи за порушення).
Але на одного такого знайдеться десять інших мудаків, які не навчившись нормально керувати авто і не вивчивши правила будуть ганяти, підставляючи оточуючих під небезпеку. А чо, якщо максимум - це попередження, нафіга напрягатись?  Наша суперечка стає безглуздою, бо деякі речі є очевидними.
Стосовно суми, тут да, можливо занадто, але мабуть там такий закон, бо інакше можна судитись. Демократія...

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #48 : Грудня 19, 2014, 06:23:23 18:23 »
В новости наверное тысяч добавили. Что за бред - штраф полмиллиона евро?  Но одобрямс в ветке доставил. С такими людьми ,  ЧК и растрелы повторить - легко. 
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #49 : Грудня 19, 2014, 06:29:26 18:29 »
Так, ми повторюємося. Я ж не в принципі проти законів. Але думаю будь-хто хто якось забував права на роботі в гаманці мене зрозуміє.
Як воно б в ідеалі - просто називаєш даїшнику прізвище і ім`я і він по компютеру на місці перевіря особу водія. Має право на водіння - ніяких штафів. просто дружнє попередження і прохання на далі бути уважніше.

Постійних рецедивістів не так вже й багато. Тих можна і посуворіше. Особливо на третій-четвертий раз.
« Останнє редагування: Грудня 19, 2014, 06:32:19 18:32 від outsider »

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #50 : Грудня 19, 2014, 06:50:20 18:50 »
Так, ми повторюємося. Я ж не в принципі проти законів. Але думаю будь-хто хто якось забував права на роботі в гаманці мене зрозуміє.
Як воно б в ідеалі - просто називаєш даїшнику прізвище і ім`я і він по компютеру на місці перевіря особу водія. Має право на водіння - ніяких штафів. просто дружнє попередження і прохання на далі бути уважніше.

Постійних рецедивістів не так вже й багато. Тих можна і посуворіше. Особливо на третій-четвертий раз.
Ну, так це ж інша ситуація. Забув права, але вони є і людина за кермом адекватна - то це нормально. Може скоро так і буде, але треба технічне забезпечення відповідне.
Але мова не тільки про рецидивістів. Є досить велика частка і "пофігістів", яких якщо не дрючити, будуть класти на правила залюбки.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #51 : Грудня 19, 2014, 06:53:34 18:53 »
Судячи з дописів пан аутсайдер хоче щоб було як у нас в Україні - є гроші, порушуй правила, дави кого хочеш.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #52 : Грудня 19, 2014, 06:55:18 18:55 »

Нє не відомо, особливо про ганьбу. Я знаю пристойну кількість заможних людей які скупаються у Вол-Марті.

тоді ти живеш на БИДЛОзаході і не маєш уявлення про світ ШЛЯХЕТНИХ людей

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #53 : Грудня 19, 2014, 06:57:26 18:57 »
В новости наверное тысяч добавили. Что за бред - штраф полмиллиона евро?  Но одобрямс в ветке доставил. С такими людьми ,  ЧК и растрелы повторить - легко.

це не БРЄД
у людини зарплата кілька лямів в рік
для нього 500 000 шо для тебе 100 гривень

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #54 : Грудня 19, 2014, 06:58:33 18:58 »

та він не ЗАБУВ у нього їх НЕМАЄ

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #55 : Грудня 19, 2014, 06:59:36 18:59 »

А шо за магазины для богатых? Если в супермаркете есть черная икра, то это для богатых магазин? А зачем они тогда и килькой в томате торгуют?
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #56 : Грудня 20, 2014, 01:14:11 13:14 »
Судячи з дописів пан аутсайдер хоче щоб було як у нас в Україні - є гроші, порушуй правила, дави кого хочеш.

Ідіотський висновок колего. Пан аутсайдер каже що сустема штрафів не мусить бути годівничкою для карально-репресивних органів. І це дуже недалекоглядно радіти чужим штрафам в пів-мільйона.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #57 : Грудня 20, 2014, 01:15:49 13:15 »

Я не уявляю собі шляхетну людину яка б підтримала такі бидлоштрафи.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #58 : Грудня 20, 2014, 01:41:58 13:41 »

А шо за магазины для богатых? Если в супермаркете есть черная икра, то это для богатых магазин? А зачем они тогда и килькой в томате торгуют?

Небольшой оффтопик. Был свидетелем на этой неделе, как в "Ашане" на Петровке (Киев) покупатель хотел взять банку черной икры. Это была настоящая чайная церемония - продавец в рыбном отделе хваталась то за банку (положенную в пластиковый контейнер), то за телефонную трубку, долго с менеджером выясняла процедуру продажи, в конце-концов покупателя попросили сначала оплатить.

Видимо, уже были прецеденты, когда разгрызали контейнер и банку прямо в магазине, не дойдя до кассы.  :smilie5:

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #59 : Грудня 20, 2014, 02:29:17 14:29 »
Подумав, може ви не всі хлопці-дівчата уявляєте собі практику застосуваня цих законів. Додам фактури. При зупинці у кожного поліцейського є негайний доступ до твоєї декларації про доходи (якщо ти громадянин ЄС, з іноземцями - складніше). Так ось, це перше на що він дивиться. Пристойний дохід - зразу застосовується вся сила закона. Голодранець - іди собі убоге і не заважай серйозним людям справою займатися.