Прем'єр Грузії попередив про погіршення відносин з Україною
КИЇВ. 21 грудня. УНН.
Прем’єр-міністр Грузії попереджає українське керівництво, що призначення на посади в уряді України представників уряду екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі, можуть нашкодити відносинам двох країн, а також невигідно позначитися “на іміджі” нинішньої української влади, передає УНН з посиланням на російську службу "Голосу Америки".
"Я не можу пояснити грузинському народу, чому в дружній нам український уряд може бути призначений розшукуваний по червоному циркуляру Інтерполу Зураб Адеішвілі (колишній міністр юстиції в уряді Саакашвілі), який був одним з головних представників злочинного режиму, коли було засуджено 300 тисяч людей. Або Ека Згуладзе, заступник Вано Мерабішвілі (глава МВС Грузії в 2005-2012 рр.), яка протягом багатьох років виправдовувала режим, який існував у Грузії ... Як можна, щоб Олександр Квіташвілі, який фактично зруйнував систему охорони здоров’я в Грузії, став міністром охорони здоров’я України”, - заявив Гарібашвілі журналістам.
ІМХО. Думаю, що дружній грузинський народ клав на ті циркуляри, бо при Саакашвілі Грузія почала відроджуватись!