Пан має фантазію... 
Нє, я прагматик і матеріаліст. Мене заманити кудись важко...
Ну Ви я бачу відчайдушна

, в мене дружина така . Були раз у Києві , кажу їй , а давай підемо у Лавру . А вона питає , а це що таке ? Ну я їй розказав , мол так і так кляштор їхній з підвалами , нори там пориті різні . Інтєрєсно вообщєм .
Зайшли в такий павільон там черга за свічками , народу товчеться багато , ну ,думаю , це непогано , якось впевненіше себе почув. Потім дивимось стоїть якась бабка навколішки і щось триндить там " Господі помілуй " чи щось таке , навколо стоять дівчата малолітні років по 10 -11 , всі запнуті в хустки , деякі плачуть .

Вийшли на свіже повітря і пішли таким переходом якби під гірку .дойшли до каменю , де пише про всяких там священних старцІв і прєпрдобних , а далі там вхід . Почали спускатися , я свічки запалив ... Спускаємось і спускаємось і спускаємось , тут я і кажу : слухай , а може ну його в пєнь цю Лавру дивитись , в мене вже враженнь по самі помідори і без священний старців .
А дружина каже : я хочу подивитись . Що тут вдієш ? Зійшли . Коротше повний мрак . Дослівно як Svit змалював жах і пісєц , раби Божі кругом. В норах ящики лежать десь по метру довжиною , в ящиках щось загорнуте ( але це ще були квіточки ) . Там в одному ящику рука фараона була коричньового кольору , один в один як в Британському Музеї. Бабки божественні навкруги шниряють , спочатку перехрестиця , потім головою в то ящик бум , потім поцілує шкло на ящику , потім знову головою бум потім знову хреститися і так від ящика до ящика .
Коротше страху натерпівся , а дружині хоть би хни - ноль емоцій .