Автор Тема: Прокинусь завтра,  (Прочитано 2011 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline термаміл

• Hero Member
Прокинусь завтра,
« : Грудня 24, 2014, 10:03:34 10:03 »
вигляну в вікно - а за вікном шведський соціалізм.
 Так буває?
Ви що думаєте приїде до вас Яресько і збудує нову Україну, приїде до Вас Керрі і поборе корупцію? Прийдуть частини НАТО і прогонять Хуйла?
А ви втупитесь в монітор і будете пити каву?
Так не буває. Хочете щось змінити - працюйте, обмежте себе в чомусь. Огляніться кругом. Шось же змінюється, не так швидко, як хотілося б, але ж..... Може не вистачає саме Вашої якоїсь позитивної дії.
Пів року тому плакали, що впаде Україна, бо Хуйло от-от дійде до Києва, от-от російські танки будуть на кордоні з Польщею.
Сьогодні плачете, що от-от впаде Україна, бо ввели новий податок і не підняли Вам зарплату.
Україна не впаде точно, і з голоду ми не вмремо, і не замерзнемо....
Ми вистоїмо.
Але для цього потрібна Ваша, особисто Ваша якась дія.
От.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Прокинусь завтра,
« Reply #1 : Грудня 24, 2014, 10:04:10 10:04 »
 :smiley24:

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
« Reply #2 : Грудня 24, 2014, 10:15:05 10:15 »

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #3 : Грудня 24, 2014, 10:16:11 10:16 »
Підтримую
... і хай Росія згине як держава

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #4 : Грудня 24, 2014, 10:19:26 10:19 »
візьми і зроби (с)   :bq

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #5 : Грудня 24, 2014, 10:22:10 10:22 »

От.
Ще місяць тому, я гаряче підтримувала б вас. А тепер...
Ми в своєму районному центрі спіймали нашого мера на величезній корупції, практично вкрав гроші на ЖКГ, містечко залишилось без опалення, батареї в квартирах льодяні.
Наші активісти подали в прокуратуру, мера вивели "під білі рученьки" в кайданках. Потім помістили під домашній арешт, наші майданівці стерегли його під будинком, щоб не втік.
Весь цей час мер нам в обличчя насміхався, говорив, що ми ще будемо йому виплачувати матераільну компенсацію за моральну втрату.
І таки його випустили, зараз він ходить на роботу, як ні в чому не бувало. Обвинувачення зняті, "за відсутністю доказів", хоч а в його кабінеті знайшли гарну суму грошей, а в будинку ще більшу.
А знаєте чому? У нього близький родич у Верховному суді України.
Наші активісти подали знову в прокуратуру, і куди лише могли. Натомість відкрили справу на найактивнішого чоловіка, звинувачення абсурдні, але довести щось дууже важко.
І так, мер-злодій подав на матеріальне відшкодування...
Після цього, хто б що не говорив, я впевнена - риба гниє з голови, тому і починати боротись з корупцією та всім іншим потрібно з верхів.
А все інше - слова тих людей, які не пробували боротись з нашою корумпованою системою.
Спробуйте спершу...

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #6 : Грудня 24, 2014, 10:30:25 10:30 »
Давно вже працюємо в цьому напрямку зі своїми друзями/родичами. В результаті більшість допомагає волонтерам (здебільшого матеріально, але інколи і власною участю). Друзі намагаються не давати хабарі навіть на дрібному рівні. Особисто я в цьому році за порушення ПДД (аварійної ситуації не створював  :shuffle:) був оштрафований 2 рази і обидва рази з ДАІшниками не домовлявся - просто сплатив штраф. Енергозбереження - тут мотив більше економічний, але все одно є заходи: заміна вікон, утеплення зовнішніх стін, встановлення лампочок-економок. Тесть остаточно відмовився від ідеї провести в будинок газ.
Девіз - вода камінь точить. Головне щоби кожний в це включився, і додавав власну краплю щодня.

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #7 : Грудня 24, 2014, 10:32:55 10:32 »

От.
Ми в своєму районному центрі спіймали нашого мера на величезній корупції, практично вкрав гроші на ЖКГ, містечко залишилось без опалення, батареї в квартирах льодяні.
Наші активісти подали в прокуратуру, мера вивели "під білі рученьки" в кайданках. Потім помістили під домашній арешт, наші майданівці стерегли його під будинком, щоб не втік.
Весь цей час мер нам в обличчя насміхався, говорив, що ми ще будемо йому виплачувати матераільну компенсацію за моральну втрату.
І таки його випустили, зараз він ходить на роботу, як ні в чому не бувало. Обвинувачення зняті, "за відсутністю доказів", хоч а в його кабінеті знайшли гарну суму грошей, а в будинку ще більшу.
Наші активісти подали знову в прокуратуру, і куди лише могли. Натомість відкрили справу на найактивнішого чоловіка, звинувачення абсурдні, але довести щось дууже важко.
Після цього, хто б що не говорив, я впевнена - риба гниє з голови, тому і починати боротись з корупцією та всім іншим потрібно з верхів.
А все інше - слова тих людей, які не пробували боротись з нашою корумпованою системою.
Спробуйте спершу...

Ви - великі молодці. Нехай він думає, що йому зійшло з рук. Не опускайте рук. Побачите, він своє отримає

Offline aleart

• Hero Member
« Reply #8 : Грудня 24, 2014, 10:47:26 10:47 »
Я живу в 50 км от зоны БД, работаю, плачу налоги, воспитываю детей, сижу без света, охереваю от цен. И каждый день прется вата оттуда, обсерают Украину, выгребают все деньги из банкоматов и радуются, что у них все есть и все бесплатно- свет, газ и пр. Наша ватка тут как тут, там хорошо, а "на Украине" - херово. Можно ведь  это все пусть не остановить, а  хотя бы уменьшить "счастье" "народных республик". Вон генерал-губернатор Кихтенко завыл, что продукцию оттуда не пускают в Украину. Нах снять такого губера можно?

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #9 : Грудня 24, 2014, 10:47:27 10:47 »
Мила Шавлія, ну ніхто ж не припускає навіть , що легко.
Я теж пробую. І теж мало що виходить.
 Замість викормишів Янука маємо викормишів Швайки.Але я сьогодні не одна  - нас принаймні п"ятеро.
Ну все не веселково.  Але фіг вони отримають  просто так.
Маю надію, що через півроку нас буде не п"ятеро, а восьмеро. І до мера вашого прийде не сто чоловік, а сто десять.
От всі зроблять н героїчний стрибок, а малесенькі чверть кроку.
От пройде сорок років.........і після таких чвертькроків наші внуки зроблять крок.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #10 : Грудня 24, 2014, 11:13:01 11:13 »
Термімал і Rost_I, дякую за слова підтримки... :smilie1:
Бажаю вам не втратити віру.

А дописувачу aleart щиро співчуваю, уявляю, як вам важко... :smilie2:
Думаю, в цьому і є найбільша помилка нашої влади - бажання догодити тим, хто зрадив країну і зневага до тих, хто її підтримує.
Терпіння вам.

Offline aleart

• Hero Member
« Reply #11 : Грудня 24, 2014, 11:20:44 11:20 »
Дякую, Шавлiя!

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #12 : Грудня 24, 2014, 12:58:23 12:58 »
Правильна тема. Досить скиглити - берімо до рук лопати.

ЗІ: вчора відмовив лаптям, які пропонували роботу з керівництвом з Лаптєстану.
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #13 : Грудня 24, 2014, 01:00:18 13:00 »
Спробуйте спершу...

а ви (не ви особисто звичайно) не могли його просто ВБИТИ (потихеньку)?

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #14 : Грудня 24, 2014, 02:34:08 14:34 »
Нащо нам шведський соціалізм?
Що то за мрія така?
В мене цілком приземлені бажання - спочатку чиновники перестають красти і лиш потім починається розмова про нові податки.
Справа в тім,що чиновництво та бюджет мають подібні закони розвитку та намагаються стати якнайбільшими. І цьому інший чиновник завжди знайде виправдання чи пояснення.
Тому, абстрактна розмова про "бюджету потрібні кошти" є абсолютно справедливою та абсолютно недоречною без змін у владі.

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #15 : Грудня 24, 2014, 02:48:33 14:48 »
Що то за мрія така?
В мене цілком приземлені бажання - спочатку чиновники перестають красти і лиш потім починається розмова про нові податки.
Справа в тім,що чиновництво та бюджет мають подібні закони розвитку та намагаються стати якнайбільшими. І цьому інший чиновник завжди знайде виправдання чи пояснення.
Тому, абстрактна розмова про "бюджету потрібні кошти" є абсолютно справедливою та абсолютно недоречною без змін у владі.
Ну тоді так.
Просинаєтесь ви завтра вранці- а всі чиновники - чесні.
А ті, кого скоротили - мирно беруть лапаті  ідуть капаті і садіті скажімо цибулю.
А суддя, яка відпустила Садовника повісилася від сорому.
А Шавліїн Мер - віддав всі свої статки на АТО.
А Ахметов - заплатив борг України з власної кишені.
Так буває? Таке можк статися?
Коли читаємо історію , то просто бачимо результат: вийшли з пункту А - дійшли до пункту Б.
А внатурі - і зупинялися, і не туди звертали, і назад поверталися.
Скільки змінилося от власне для ВАС.
      - не хочете більше мовчати
      - не платите більше хабарі
      - знайшли своїх однодумців
      - повірили, що все можна змінити.
А пройшов всього-то рік.

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #16 : Грудня 24, 2014, 03:15:52 15:15 »
Змінюється, змінюється щось. Хоч і повільно. Є реальний приклад. Від фірми вимагали близько 10кілобаксів для вирішення земельного питання. Зараз обійшлось тільки платою за реальні послуги невеликою сумою в гривнах.
Може це з переляку, але треба не давати спуску і не бути байдужими і надалі.
Все в нас вийде, якщо будемо послідовними і твердими у діях. Але не все відразу.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline rZ0

• Hero Member
« Reply #17 : Грудня 24, 2014, 03:32:57 15:32 »
Змінюється, змінюється щось. Хоч і повільно. Є реальний приклад. Від фірми вимагали близько 10кілобаксів для вирішення земельного питання. Зараз обійшлось тільки платою за реальні послуги невеликою сумою в гривнах.
а що сталося з тими хто вимагав 10к баксів?

Offline rZ0

• Hero Member
« Reply #18 : Грудня 24, 2014, 03:35:40 15:35 »

корумповані суди це фундамент усих безчинств в Україні

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #19 : Грудня 24, 2014, 03:40:26 15:40 »
а що сталося з тими хто вимагав 10к баксів?
Він хитро вимагав, завуальовано під послуги за те за се. А практично все ми мали робити самі. Договірна ціна, так би мовити, не підкопаєшся.
Але потім його обламав один чиновник. Да! З нових, який прийшов після останніх виборів. Може працює на свій авторитет (от які ми всі недовірливі, привчили!). Але поки політ нормальний.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #20 : Грудня 24, 2014, 03:40:43 15:40 »
Отож починати день треба так:

Проснувся, поснідав.

Взяв автомат і два запасні рожки, сів в авто і заїхав за друзями, які зробили те ж саме.

О 10 ранку з матовпом озброєних друзів увійшли до районного суду. Прочитали вирок судді. Виконали вирок.

Потім поїхали до районного прокурора. Зачитали вирок прокуророві. Виконали вирок.

Наступного дня повторили в сусідньому районі.

А там і реформи пішли....  :gigi:
If you are going through hell, keep going.

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #21 : Грудня 24, 2014, 03:42:07 15:42 »

Проснувся, поснідав.

Взяв автомат і два запасні рожки, сів в авто і заїхав за друзями, які зробили те ж саме.

О 10 ранку з матовпом озброєних друзів увійшли до районного суду. Прочитали вирок судді. Виконали вирок.

Потім поїхали до районного прокурора. Зачитали вирок прокуророві. Виконали вирок.

Коли починаєте? чи Ви будете про це взахльоб постити на СУП )
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #22 : Грудня 24, 2014, 03:44:33 15:44 »

Проснувся, поснідав.

Коли починаєте? чи Ви будете про це взахльоб постити на СУП )

Я жартую. А жарт - це  натяк звідки треба починати.

Якщо у суспільстві всі переконані, що корупція вразула птактично всю превохоронну систему і держапарат, то і реформи треба починати звідти, а не із збільшення податків.

Х...лі не ясно.  :Sho_za:

Offline o.tel.o

• Sr. Member
« Reply #23 : Грудня 24, 2014, 03:45:02 15:45 »
Чтоб увидеть, за окном Швецию, эмиграция что ли.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #24 : Грудня 24, 2014, 04:51:35 16:51 »
Що то за мрія така?
Ну тоді так.
Просинаєтесь ви завтра вранці- а всі чиновники - чесні.
А ті, кого скоротили - мирно беруть лапаті  ідуть капаті і садіті скажімо цибулю.
А суддя, яка відпустила Садовника повісилася від сорому.
А Шавліїн Мер - віддав всі свої статки на АТО.
А Ахметов - заплатив борг України з власної кишені.
Так буває? Таке можк статися?
Коли читаємо історію , то просто бачимо результат: вийшли з пункту А - дійшли до пункту Б.
А внатурі - і зупинялися, і не туди звертали, і назад поверталися.
Скільки змінилося от власне для ВАС.
      - не хочете більше мовчати
      - не платите більше хабарі
      - знайшли своїх однодумців
      - повірили, що все можна змінити.
А пройшов всього-то рік.

щиро кажучи, я не побачив жодного позитиву за останній рік у робот держапарату... тобто, всі мої питання ускладнилися та подорожчали... це суди, митниці, споживання...
шлях з пункту А до пункту Б цілком може бути і нецікавим нащадкам, але поки країна рухається у протилежний бік! від того, чого чекаю наприклад я...
нас дотиснуть західні друзі і таки будуть хоч якісь реформи... країна не вимре повністю і продовжить існувати... але пробачте, не можу це назвати позитивом, бо за рівнем суспільних відносин ми напевно лише рашу випереджаємо, але значно поступаємося прибалтам чи східним європейцям...
моє життя не є нескинченним і чесно не можу дивитися на ситуацію мірками історичних процесів, бо настільки повільний прогрес просто не сумісний з тривалістю життя...
там, де наші вищезгадані сусіди склалися у десятиліття, ми розтягуємо на століття...
тому, не можу підтримувати повільний прогрес, збільшення податків, відсутність реформ держапарату...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #25 : Грудня 24, 2014, 04:53:29 16:53 »
(click to show/hide)

щиро кажучи, я не побачив жодного позитиву за останній рік у робот держапарату... тобто, всі мої питання ускладнилися та подорожчали... це суди, митниці, споживання...
шлях з пункту А до пункту Б цілком може бути і нецікавим нащадкам, але поки країна рухається у протилежний бік! від того, чого чекаю наприклад я...
нас дотиснуть західні друзі і таки будуть хоч якісь реформи... країна не вимре повністю і продовжить існувати... але пробачте, не можу це назвати позитивом, бо за рівнем суспільних відносин ми напевно лише рашу випереджаємо, але значно поступаємося прибалтам чи східним європейцям...
моє життя не є нескинченним і чесно не можу дивитися на ситуацію мірками історичних процесів, бо настільки повільний прогрес просто не сумісний з тривалістю життя...
там, де наші вищезгадані сусіди склалися у десятиліття, ми розтягуємо на століття...
тому, не можу підтримувати повільний прогрес, збільшення податків, відсутність реформ держапарату...

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #26 : Грудня 24, 2014, 05:27:41 17:27 »
А  хто обіцяв, що саме  ви, а не ваші внуки житимуть в цивілізованій державі?
Шуткую.....
Все змінюється. Рік тому я й уявити собі не могла, що у Харкові стільки бандерівців, а Дніпропетровськ - це Україна, а Литвина і Кравчука знімуть з держзабезпечення, що будуть будувати укріплення на кордоні з рашкою, а СБУ перестане бути філіалом ФСБ, а більша половина населення стане підтримувати курс в НАТО.  Я пам"ятаю як було на Святвечір 24 грудня 2013 року. Є з чим порівняти.
А тепер за рік 24 грудня 2015 підіб"ємо підсумки

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #27 : Грудня 24, 2014, 09:59:10 21:59 »
ну, ми тут трохи балувані і хочеться більш очевидних змін, бо коли Сеня говорить про необхідність нових податків без скорочення держапарату (якому і керувати-то фактично нема чим), розумієш: кучма/овоч/бімба/кроль - форева!

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #28 : Грудня 24, 2014, 10:07:51 22:07 »
Мені сьогодні з пафосом продекларували слідуюче
Не вимагайте, щоб владці змінилися - змінюйтеся самі....
І далі по тексту.
Змінитеся ви - зміниться Україна.
 Все зміниться в один день , коли ви перестанете брехати
Як думаєте наскільки раціональною є така теза?

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #29 : Грудня 24, 2014, 10:22:19 22:22 »

От.
Спробуйте спершу...

Так пусть активисты выкинут его в мусорку для начала.
Не опускайте руки - от вас только этого и ждут. Вашу вежливость будут воспринимать как слабость.
Узурпаторы власти понимают только силу.