0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Зачотний хлопець Саакашвілі, але мене завжди цікавило, як так сталося, що він опинився мяко кажучи в ауті.Як так могло статися, що країна яку він змінив відвернулася від нього. І чи не може повторитися така ж історія в Україні. Коли після всіх втрат і маленького поступу вперед у нас з"явиться свій Іванішвілі і поведе нас в обійми Хуйла?
Мені теж так здається. Просто ті два типи хочуть і нашим - і вашим, але під наглядом х...ла.
Цитата: Feral Cat від Грудня 24, 2014, 04:18:24 16:18Мені теж так здається. Просто ті два типи хочуть і нашим - і вашим, але під наглядом х...ла.У них нема вибору. Ні у Луки, ні у Назарбая. Нагнуть Штати всіх. Якщо вже Кастро нагнули, то цих поциків - лише питання декількох місяців.
Рауль Кастро окемо підкреслив що ніяких поступок з боку Куби не було.
Цитата: outsider від Грудня 27, 2014, 06:08:09 18:08Рауль Кастро окемо підкреслив що ніяких поступок з боку Куби не було.Та невже? А як же відновлення роботи американських банків на острові?А як же видача віз американцям?
Це американці зняли ембарго. Кубинці ніколи не заперечували. У них одна умова - в любому спільному підприємстві Куба має принаймі 51% власності.
Цитата: outsider від Грудня 27, 2014, 06:14:54 18:14Це американці зняли ембарго. Кубинці ніколи не заперечували. У них одна умова - в любому спільному підприємстві Куба має принаймі 51% власності.Скільки Раулю років? Отож. З ним все закінчеться.Куба має всі ознаки щоб стати наступним штатом США.
Не ясно, поки у Рауля на руках велика перемога а Штати втратили важіль тиску.