Автор Тема: А ви знаєте, що купляти ЖД квітки можна через приват?  (Прочитано 2008 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Тільки принтер потрібен, начебто.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Раньше всегда заказывал на е-квитке, а потом на Букинг УЗ, поскольку у привата была очень высокая комиссия.

Offline svit

• Ветеран форума
Ну зараз пишуть що комісія - нуль, тому й запостив.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Я перепробувала всі можливі сервіси і зупинилась на booking.uz.gov.ua - там дуже зручний інтерфейс, легко вибирати місце і проблем з поверненням теж не було. Платити можна будь-якою карточкою, нема цих приватівських смс-ок.

Але прінтер треба

Offline svit

• Ветеран форума
Я перепробувала всі можливі сервіси і зупинилась на booking.uz.gov.ua - там дуже зручний інтерфейс, легко вибирати місце і проблем з поверненням теж не було. Платити можна будь-якою карточкою, нема цих приватівських смс-ок.

Але прінтер треба

Раніше усі сервіси вимагали роздруковки якогось папірця, який треба було потім обмінювати у касі. І була комісія. А приват здається перший хто не вимагає того папірця, а відразу друкуєш квиток зі штрих-кодом, та й комісії зараз нема, як вони пишуть. Дуже зручно. Але погано що принтер потрібен все одно, от у мене його нема.

Offline surgeon

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Запоріжжя
Купляв неодноразово. Крайній раз (в жовтні) вже було так, що оте роздруковане навіть міняти не потрібно в касі. Пішов з папірцем і заліз в вагон.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member

Але прінтер треба

Раніше усі сервіси вимагали роздруковки якогось папірця, який треба було потім обмінювати у касі. І була комісія. А приват здається перший хто не вимагає того папірця, а відразу друкуєш квиток зі штрих-кодом, та й комісії зараз нема, як вони пишуть. Дуже зручно. Але погано що принтер потрібен все одно, от у мене його нема.

Я на днях їхала, якийсь дядечко хотів просто показати штрих-код, а провідниця розкричалась "неположено", погнала його в касу...

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Я раз у проводницы спросил - прочитает ли сканер билет на смартфоне. Сказали что да. Но лучше иметь с собой распечатанный билет.

Offline surgeon

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Запоріжжя
Я раз у проводницы спросил - прочитает ли сканер билет на смартфоне. Сказали что да. Но лучше иметь с собой распечатанный билет.
В том-то и дело, я пошел по привічке в кассу, мне сказали идти в вагон без всякого обмена.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member

Наскільки я знаю, в Інтерсіті, де провідники проходять зі сканерами, достатньо і штрихкода, а у простих поїздах, де сканер, якщо і є, то один на поїзд, провідники збирають ці папірці, а потім вранці повертають. Принаймні всю осінь так було, я дуже багато їздила. Радує, що простої роздруківки зараз вистачає у більшості поїздів.

Offline Nik02121971

• Hero Member
вже два місяці

я так у відрядження їзджу
дуже зручно
з дому купив надрукував і все

саме смішне, що зі сканером тільки раз перевіряли квиток у Харкові на Харків-Львів

всі інші просто читають і все

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
вже два місяці

я так у відрядження їзджу
дуже зручно
з дому купив надрукував і все

саме смішне, що зі сканером тільки раз перевіряли квиток у Харкові на Харків-Львів

всі інші просто читають і все

Мені дуже подобається, бо можеш сам вибирати місце, не треба йти псувати нерви в касу. Єдине - трохи марудно звітувати за відрядження, бо бухгалтерія вимагає виписку з банку, до корпоративних карток ми якось ще не доросли...

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Мені дуже подобається, бо можеш сам вибирати місце, не треба йти псувати нерви в касу. Єдине - трохи марудно звітувати за відрядження, бо бухгалтерія вимагає виписку з банку, до корпоративних карток ми якось ще не доросли...

Выписка из банка лучше чем бумажный билет, поскольку в цене на билете не указана комиссия 7 грн. за обработку платежа.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для BlackCat

в нас не вимагають
достатньо білету

Offline myth

• Full Member
Вже роки півтора як в приват24 купляю квитки. Зараз взагалі лафа, навіть в касу не треба йти, код на паперовий квиток міняти. Роздрукував та й все, нехай щастить

Offline H2O

• Hero Member
Нафига покупать через П24 если выходит дороже, чем просто на booking.uz.gov.ua той же приветовской картой оплатить те же билеты?