0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
схоже це на території терористів
Але, як там пишуть, вони БАЧИЛИ у кого стріляли. Це, до речі, не перший випадок з волонтерамиhttp://fakty.ictv.ua/ru/index/read-news/id/1528554
Цитата: DeadHead від Грудня 28, 2014, 09:15:04 21:15схоже це на території терористівСегодня ночью между г. Константиновка и г .ДзержинскНі, це наша контрольована теріторія. До речі, це могли бути і не диверсанти, а звичайні бандити.
Цитата: ofenrohr від Грудня 28, 2014, 09:30:56 21:30Цитата: DeadHead від Грудня 28, 2014, 09:15:04 21:15схоже це на території терористівСегодня ночью между г. Константиновка и г .ДзержинскНі, це наша контрольована теріторія. До речі, це могли бути і не диверсанти, а звичайні бандити.Звичайні російські бандити? Тому що пишуть саме про російських чи то бандитів - чи то диверсантів.
Там багато зброї, тому можуть бути й просто бандити з великої дороги. Пам"ятаєте як банківський брноьовик розстряли з гранатометів у Полтавській області?
Я думаю, потрібно негайно ввести комендантську годину на всю темну пору доби у всіх граничних районах (областях).А далі як в статутах вартової та патрульно-постової служби.
Цитата: com від Грудня 28, 2014, 11:47:29 23:47Я думаю, потрібно негайно ввести комендантську годину на всю темну пору доби у всіх граничних районах (областях).А далі як в статутах вартової та патрульно-постової служби. На бандюков и ополченцев... сие не распростроняется.
АТО