0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
обживайся, хвуп - на куй
тут буде реально круто, я знаю про цей двіжок все і маю план, як зробити з форума потужну лялю головне лише щоб адмін не тупив, бо я замахався вже нав'язуватись
бо ти нічим не ризикуєш, а я вже написав на десятку магадану
Мене чогось не напрягав.
Цитата: Єгорій від Квітня 07, 2014, 03:25:20 03:25бо ти нічим не ризикуєш, а я вже написав на десятку магадануА проксі для чого, чесночок там всякий.
Firefox побачив СУП лише після перезапуску, отаке гівно а не броузер. Мої вибачення, адмін, якщо я наїхав не по ділу на іншому форумі.
та ну блін, ми що будемо сидіти на українському форумі через проксі? ви притомні, паньство?
Цитата: Єгорій від Квітня 07, 2014, 03:32:05 03:32та ну блін, ми що будемо сидіти на українському форумі через проксі? ви притомні, паньство? Гадаю, сидіти на фупі через проксі - не така вже й погана ідея
Цитата: Єгорій від Квітня 07, 2014, 03:25:20 03:25бо ти нічим не ризикуєш, а я вже написав на десятку магадануА проксі для чого, цибулька там всяка.
Хєрасє шуточки...Адміне. А можна якось без оцих хі-хі відповісти - де зараз хоститься СУП?Якщо тебе не напрягає що в Росії, тобто під повним контролем ФСБ, то для багатьох це категорично неприйнятно.
Цитата: Маковій від Квітня 07, 2014, 03:38:27 03:38Хєрасє шуточки...Адміне. А можна якось без оцих хі-хі відповісти - де зараз хоститься СУП?Якщо тебе не напрягає що в Росії, тобто під повним контролем ФСБ, то для багатьох це категорично неприйнятно.Мене не напрягало.Ви погано думаєте про ФСБ. Якщо їм буде потрібна БД, вони її дістануть і в Голандії, я чогось так думаю.
Та ну невже незрозуміло з гілки, що переїхали?
Цитата: admin від Квітня 07, 2014, 03:39:35 03:39Цитата: Маковій від Квітня 07, 2014, 03:38:27 03:38Хєрасє шуточки...Адміне. А можна якось без оцих хі-хі відповісти - де зараз хоститься СУП?Якщо тебе не напрягає що в Росії, тобто під повним контролем ФСБ, то для багатьох це категорично неприйнятно.Мене не напрягало.Ви погано думаєте про ФСБ. Якщо їм буде потрібна БД, вони її дістануть і в Голандії, я чогось так думаю.Значить відповіді так і не буде?