Автор Тема: Жорстокий срач скрізь  (Прочитано 5991 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Жорстокий срач скрізь
« : Січня 06, 2015, 08:58:13 20:58 »
Тепер я вже не дивуюся з того, що у нас тут люди не можуть порозумітися. Ось почитайте це, там ваще капець  :smilie10:

Стисло, для тих, хто не любить посилань без опису - там обговорюють лист Яроша щодо Андруховича. Ну і далі там коменти... жах і переляк.

https://plus.google.com/app/basic/stream/z13fc1sjummcdhr2z22jevkb1t2xwpkot04

Offline Ronin

• Ветеран форума
Re: Жорстокий срач скрізь
« Reply #1 : Січня 06, 2015, 09:04:49 21:04 »
А при чому тут Ярош? Відомо, що ту "заяву" від імені ПС писала одна людина (не Ярош), сумнівної репутації.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #2 : Січня 06, 2015, 09:08:10 21:08 »
Я почитав заяву - наполовину ахінея.
Але з Андруховича письменник як з гівна куля. В принципі, всі українські письменники ніц не варті. Скільки я не брався читати співвітчизників - завжди плювався.
А що тут є тонкі поціновувачі того нездари?

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #3 : Січня 06, 2015, 09:08:37 21:08 »
А при чому тут Ярош? Відомо, що ту "заяву" від імені ПС писала одна людина (не Ярош), сумнівної репутації.

Ну там фотка його, може він якісь каменти давав. Хоча хто номер один у ПС? В будь-якому випадку він причетний до того листа.

Я не звинувачую Яроша або ПС, вони у чомусь праві. Андруховича не читав, тому не можу і його звинуватити. Але накал страстей у каментах - ось що жахливо.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #4 : Січня 06, 2015, 09:10:21 21:10 »
Я поціновувач.
Но вопрос не в этом, а том, что это письмо -  маразм.
Осталось еще чморить всех подряд как в россиюшке.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #5 : Січня 06, 2015, 09:14:07 21:14 »
Я поціновувач.

Серйозно чи так щоб про всяк випадок захистити свого? Цеж суцільний водопад свідомості.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #6 : Січня 06, 2015, 09:15:49 21:15 »
Ну там фотка його, може він якісь каменти давав. Хоча хто номер один у ПС? В будь-якому випадку він причетний до того листа.

:fp2

Я напишу пост проти вступу України в НАТО - і причеплю фотку Обами. Це буде означати, що Обама проти вступу Українив Нато?!? ;) Думаю, що Ярош і досі не в курсі тої заяви - він на фронті і зайнятий більш нагальними справами, ніж літературна критика.

Читаємо, знайомимось з "героєм". На кожну "Свободу" знайдуться свої мохніцькі та фаріони.

http://gazeta.ua/articles/culture/_avtor-zayavi-pravogo-sektoru-pro-andruhovicha-spivpracyuvav-z-kdb-vinnichuk/602158

Цитувати
Автор заяви "Правого сектору" про Андруховича співпрацював з КДБ - Винничук

Автором заяви "Правого сектору" проти Юрія Андруховича є Петро Іванишин, який послідовно виступає проти вступу в ЄС і в НАТО.

Про це у своєму Facebook написав відомий український письменник Юрій Винничук.

"Він був 10-тим номером у списку ПС. Його батько створив "Тризуб", який підтримував Кучму, аграріїв і ЗАЄДУ. Василь Іванишин також співпрацював з КГБ, пишучи закриті рецензії на Калинців, на мене й на інших літераторів. На основі цих рецензій приймалися судові рішення", - зазначив Винничук.

Також письменник вказав, що Іванишин раніше висував Андруховичу звинувачення у пропаганді гомосексуалізму.

Як відомо, 3 січня "Правий сектор" оприлюднив заяву, де назвав Юрія Андруховича і його однодумців "агітаторами космополітизму та сепаратизму". І що їхні заяви призвели до "кривавої російсько-української війни"

Ця заява викликала великий суспільний резонанс.
« Останнє редагування: Січня 06, 2015, 09:17:50 21:17 від Ronin »

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
« Reply #7 : Січня 06, 2015, 09:16:02 21:16 »
Я поціновувач.

Серйозно чи так щоб про всяк випадок захистити свого? Цеж суцільний водопад свідомості.
Серйозно.
Зрозуміло, що це не для всіх, але він - людина талановита і цілком проукраїнська.
А автор того пасквіля від ПС ще Джеймса Джойса не бачив.
У загальному випадку я симпатик ПС, але це було зайве.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline pin2

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #8 : Січня 06, 2015, 09:20:37 21:20 »
і я поціновувач!  :smilie1:

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #9 : Січня 06, 2015, 09:21:34 21:21 »
Я поціновувач.

Серйозно.
Зрозуміло, що це не для всіх, але він - людина талановита і цілком проукраїнська.
А автор того пасквіля від ПС ще Джеймса Джойса не бачив.
У загальному випадку я симпатик ПС, але це було зайве.

І джойс лайно, я читав. Мені здається клієнти цього лайна - несформовані люди, часто з претензіями на самогеніальність, в пошуках самоідентичності. З віком проходить.
« Останнє редагування: Січня 06, 2015, 09:23:52 21:23 від DeadHead »

Offline entp

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
« Reply #10 : Січня 06, 2015, 09:22:25 21:22 »
московіада - цілком достойний твір
і не тільки він

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
« Reply #11 : Січня 06, 2015, 09:22:51 21:22 »
І джойс лайно, я читав. Мені здається клієнти цього лайна - несформовані люди, часто з претензіями на самогеніальність. З віком проходить.
:smilie5: Не всі з цим погодяться, особливо щодо Джойса  :smilie5:
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #12 : Січня 06, 2015, 09:25:44 21:25 »
І джойс лайно, я читав. Мені здається клієнти цього лайна - несформовані люди, часто з претензіями на самогеніальність. З віком проходить.

Та я що, люблю поговорити про класиків. Тим більше я їх перечитав більше ніж будь хто на цьому форумі. Може не найбільше але вже точно в 3-ку ввійду. І Лоуренса йопану трилогію...зараз домучую Lowry. Мля яке то лайно. Тільки Хайнлайн друзі, тільки хардкоре!

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #13 : Січня 06, 2015, 09:26:18 21:26 »
Читаємо, знайомимось з "героєм". На кожну "Свободу" знайдуться свої мохніцькі та фаріони.

http://gazeta.ua/articles/culture/_avtor-zayavi-pravogo-sektoru-pro-andruhovicha-spivpracyuvav-z-kdb-vinnichuk/602158

Автором заяви "Правого сектору" проти Юрія Андруховича є Петро Іванишин, який послідовно виступає проти вступу в ЄС і в НАТО.

Ну, і де була служба безпеки ПС? Яким чином лист від агента КГБ видали за лист від ПС?

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #14 : Січня 06, 2015, 09:32:55 21:32 »

Ну, і де була служба безпеки ПС? Яким чином лист від агента КГБ видали за лист від ПС?

А чого ти про Фаріон гілку не створюєш? Актуальність приблизно така ж, тобто нульова.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
« Reply #15 : Січня 06, 2015, 09:34:39 21:34 »
 До речі, Ярош в курсі  :smiley25:
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
« Reply #16 : Січня 06, 2015, 09:35:43 21:35 »

Та я що, люблю поговорити про класиків. Тим більше я їх перечитав більше ніж будь хто на цьому форумі. Може не найбільше але вже точно в 3-ку ввійду. І Лоуренса йопану трилогію...зараз домучую Lowry. Мля яке то лайно. Тільки Хайнлайн друзі, тільки хардкоре!
Старший Даррелл - от де жесть!
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #17 : Січня 06, 2015, 09:37:03 21:37 »
А чого ти про Фаріон гілку не створюєш? Актуальність приблизно така ж, тобто нульова.

Та Фаріон - то вже минуле, а от Ярош це зараз. Але ж тема не про Яроша чи Андруховича, а про те що українці така дивна нація, вони так красиво гризуться між собою, щоо інколи з москалями простіше знайти спільну мову.

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #18 : Січня 06, 2015, 09:37:10 21:37 »

:fp2

Я напишу пост проти вступу України в НАТО - і причеплю фотку Обами. Це буде означати, що Обама проти вступу Українив Нато?!? ;) Думаю, що Ярош і досі не в курсі тої заяви - він на фронті і зайнятий більш нагальними справами, ніж літературна критика.

Цитувати
Автор заяви "Правого сектору" про Андруховича співпрацював з КДБ - Винничук

"Він був 10-тим номером у списку ПС. Його батько створив "Тризуб", який підтримував Кучму, аграріїв і ЗАЄДУ. Василь Іванишин також співпрацював з КГБ, пишучи закриті рецензії на Калинців, на мене й на інших літераторів. На основі цих рецензій приймалися судові рішення", - зазначив Винничук.

Також письменник вказав, що Іванишин раніше висував Андруховичу звинувачення у пропаганді гомосексуалізму.

Як відомо, 3 січня "Правий сектор" оприлюднив заяву, де назвав Юрія Андруховича і його однодумців "агітаторами космополітизму та сепаратизму". І що їхні заяви призвели до "кривавої російсько-української війни"

Ця заява викликала великий суспільний резонанс.

Чекайте, чекайте але заголовок "Автор заяви "Правого сектору" про Андруховича співпрацював з КДБ " - не відповідає змісту повідомлення! Яка б-дь робить такі вкиди?  :smilie9:

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #19 : Січня 06, 2015, 09:41:21 21:41 »

Так це якісь Вінничук звинувачує не автора заяви, а його батька у тому що він начебто працював на КДБ! У нас уже син за батька відповідає????  :Sho_za:
А ще він звинуває його батька в тому що той створив Тризуб, який виступав за Кучму, але справа в тому що головою Тризубу став потім Ярош. Тобто цей Вінничук може і Яроша назвати агентом КДБ!  :Sho_za:

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #20 : Січня 06, 2015, 09:42:08 21:42 »
ofenhofr пиріжок за доскіпливість
Але це абсолютно пофіг))) Нікчеми обідилися на ПС

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #21 : Січня 06, 2015, 09:43:42 21:43 »

Хм. так заява ПС про Андруховича - це правильна заява чи ні? Заяву писав агент кгб чи не агент? Ви там з Роніним якось розберіться.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #22 : Січня 06, 2015, 09:44:54 21:44 »
Так це якісь Вінничук....

Далі можна не читати.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #23 : Січня 06, 2015, 09:45:48 21:45 »

Хм. так заява ПС про Андруховича - це правильна заява чи ні? Заяву писав агент кгб чи не агент? Ви там з Роніним якось розберіться.

заява - ахінея, як можна андруха звинувачучати в пропаганді гомосексуалізму? в пропаганді поганого смаку так, але гомосексуалізму?! Ахінея!

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #24 : Січня 06, 2015, 09:48:19 21:48 »
Так це якісь Вінничук....

Далі можна не читати.

Нє ну чого ж, давай і про виню поговоримо. На мою скромну думку винничук - це така собі львівська кнайпа, продукт для туристів, пише байки про львів які на львівській хвилі підслуховує. Там теж такі видумщики такі видумщики. Я їх люблю по дорозі на роботу послухати, цікаво яку ще ахінею придумають екскурсоводи

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #25 : Січня 06, 2015, 09:48:29 21:48 »
заява - ахінея, як можна андруха звинувачучати в пропаганді гомосексуалізму? в пропаганді поганого смаку так, але гомосексуалізму?! Ахінея!

Ну я не читав Андруховича, тому не можу сказати.

Але ще раз хочу зрозіміти - навіщо так сратися, а не спробувати знайти загальні точки порозуміння.

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #26 : Січня 06, 2015, 09:51:35 21:51 »

Вінничук звинувачує батька автора заяви, що той нібито агент КДБ. Тобто Вінничук якби проти совка, але сам взяв сталінський принцип, що син за батька відповідає  :fp

Offline taras

• Jr. Member
  • **
« Reply #27 : Січня 06, 2015, 09:52:17 21:52 »
І мені Андрухович подобається. Після Гончара, Загребельного це був як ковток свіжого повітря (я його вперше читав десь в кінці 90-их).

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #28 : Січня 06, 2015, 09:52:30 21:52 »

Блін, Чупс - ти не намагайся створити "драйв" там, де його немає. Читати вмієш? Немає ніякої "заяви ПС" - є заява однієї людини від імені ПС, яка давно має "особистий зуб" на Андруховича і не вперше на нього наїзжає. Я особисто не є фаном Андруховича (не мій автор), але як мінімум не вважаю, що зараз доречний час для подібних розборок. Знайшли, блін, найбільшу проблему в країні...

P.S. Взагалі до до болю знайомий почерк - у часи кризи і купи невідкладних реальних проблем раптом хтось від імені українських націоналістів "вдало і вчасно" вилазить то з мовним питанням, то з "моральним обліком товаріща Андруховіча". Таке враження, що сценарії таких вкидів в одному місці пишуть - і я навіть здогадуюсь де.
« Останнє редагування: Січня 06, 2015, 09:56:28 21:56 від Ronin »

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
« Reply #29 : Січня 06, 2015, 09:53:00 21:53 »

Ну я не читав Андруховича, тому не можу сказати.

Але ще раз хочу зрозіміти - навіщо так сратися, а не спробувати знайти загальні точки порозуміння.
Так порозуминня не є метою, метою є срач  :laugh: "Ми хороші, ви погані", оце все)))
Ад пуст. Все бесы здесь.