Автор Тема: Нифига себе...  (Прочитано 8775 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Нифига себе...
« Reply #30 : Січня 07, 2015, 01:57:35 13:57 »
Это понятно.
А как починили ФУП? Что значит "починили"?

Там теж була Санта-Барбара. Ініціативна група на чолі з Фомою звернулася до Притули з пропозицією зробити новий ФУП. Притула погодилася, але, підозрюю, по ходу розробки Фома виставив Притулі умови, несприйнятні для неї, і сайт uapolitics.com не став новим ФУПом, а лише його клоном. Потім частина команди на чолі з йожою та растаманчиком таки зробила новий ФУП на основі того ж движка, що і СУП. На цей раз успішно, ФУП став кращим, ніж був. Особливо поява пошуку порадувала - можна знайти древні речі. Наприклад, як вперше в Інеті появились терміни "колорадська стрічка", "підкацапники", "подпиндосники", манюпас тощо - ці всі слова пішли з ФУПу  :super: В старому ФУПі все життя не було нормального пошуку  :fp

А еще там опять появилась регистрация спустя много лет.

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #31 : Січня 07, 2015, 01:58:07 13:58 »
Чтоб найти какую-то толковую мысль на ФУПе, нужно перелопатить кучу мусора.

Кто бы говорил...
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #32 : Січня 07, 2015, 01:59:29 13:59 »

Кто бы говорил...

Ні, там реально бувають засилля ольгінців та посраличів. Заходиш на першу сторінку - половина тем від ольгінців, друга половина - від посралича  :fp

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #33 : Січня 07, 2015, 02:01:53 14:01 »

Так, це стало "останнім цвяхом" у кришку труни всяких "альтернативних самих справжніх фуп-ів" - яких було декілька.

Ну, але то таке - справа смаку та амбіцій. Я новий ФУП регулярно почитую (стара шкідлива звичка  :gigi:), але йти туди щось не тягне. Може то старість...  :smilie8:
« Останнє редагування: Січня 07, 2015, 02:03:47 14:03 від Ronin »

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #34 : Січня 07, 2015, 02:03:00 14:03 »
Ну итоговый результат неплохой: монополия ФУПа разрушена, есть несколько конкурирующих форумов.
Это всех стимулирует развиваться и дает свободу желающим подбирать для себя наиболее подходящий форум: хочешь - здесь пиши, хочешь - там.

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #35 : Січня 07, 2015, 02:05:20 14:05 »

Кто бы говорил...

Ні, там реально бувають засилля ольгінців та посраличів. Заходиш на першу сторінку - половина тем від ольгінців, друга половина - від посралича  :fp

Да я не о том. Таратайка там постоянно ошивается, а тут говорит, что я мол "нитакая"...

А я пойду на ФУП... Скучно тут... В споре рождается истина, а тут "тихе болото"... Черти водятся, но погоду не делают...

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #36 : Січня 07, 2015, 02:05:40 14:05 »

Так, це стало "останнім цвяхом" у кришку труни всяких "альтернативних самих справжніх фуп-ів" - яких було декілька.

Ну, але то таке - справа смаку та амбіцій. Я новий ФУП регулярно почитую (стара шкідлива звичка  :gigi:), але йти туди щось не тягне. Може то старість...  :smilie8:

Картинка в тему:

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #37 : Січня 07, 2015, 02:06:23 14:06 »

Я би не став так стверджувати. Ситуація ніби устаканилася, кожен форум отримав своїх дописувачів та аудиторію, багато дописувачів зареєстровані на двох-трьох форумах. Якщо не станеться нічого екстраординарного (типу черговий приступ Чупса перепробувати перед вірним рішенням усі невірні), то СУП цілком нормально існуватиме. Мені на СУПі подобається кольорова схема (приємна для очей), відстуність ольгінців та посралича, багато інформаційних гілок (на ФУПі таких немає).

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #38 : Січня 07, 2015, 02:06:30 14:06 »
Ну итоговый результат неплохой: монополия ФУПа разрушена, есть несколько конкурирующих форумов.
Это всех стимулирует развиваться и дает свободу желающим подбирать для себя наиболее подходящий форум: хочешь - здесь пиши, хочешь - там.

Так отож. Гілку можна закривати :)

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #39 : Січня 07, 2015, 02:08:36 14:08 »

Пока говорить о конкуренции как минимум не скромно...

103 Гостей, 84 Користувачів (10 Схованих)

Користувачі за останні 15 хвилин:

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
« Reply #40 : Січня 07, 2015, 02:08:45 14:08 »
Можно просто в Ольгино переехать и сраться без помощи интернета :)

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #41 : Січня 07, 2015, 02:08:58 14:08 »
До речі, веденню інформаційних гілок нас навчили "піквіки"  :gigi:

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #42 : Січня 07, 2015, 02:09:27 14:09 »

Я би не став так стверджувати. Ситуація ніби устаканилася, кожен форум отримав своїх дописувачів та аудиторію, багато дописувачів зареєстровані на двох-трьох форумах. Якщо не станеться нічого екстраординарного (типу черговий приступ Чупса перепробувати перед вірним рішенням усі невірні), то СУП цілком нормально існуватиме. Мені на СУПі подобається кольорова схема (приємна для очей), відстуність ольгінців та посралича, багато інформаційних гілок (на ФУПі таких немає).

Я мав на увазі не конкретну "смерть" альтернативних форумів, а скоріше "хрест на амбіціях їхніх творців стати другим Римом ФУП-ом.
До речі - а той "фупоголік" чи як він там - він ще живий? Посилання я не маю, щоб перевірити, а гуглити ліньки... :)

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #43 : Січня 07, 2015, 02:10:17 14:10 »
До речі - а той "фупоголік" чи як він там - він ще живий? Посилання я не маю, щоб перевірити, а гуглити ліньки... :)

Живий, там багато цікавих дописувачів.

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #44 : Січня 07, 2015, 02:10:47 14:10 »

Ага, и в этом весь СУП... Если разговор не нравится модераторам - тему можно закрывать...  :gigi:

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
« Reply #45 : Січня 07, 2015, 02:11:26 14:11 »

Я мав на увазі не конкретну "смерть" альтернативних форумів, а скоріше "хрест на амбіціях їхніх творців стати другим Римом ФУП-ом.

От это что ли? http://uapolitics.com/

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #46 : Січня 07, 2015, 02:11:55 14:11 »
До речі, веденню інформаційних гілок нас навчили "піквіки"  :gigi:

Ну, без "піквіків" нам би було завісім туго. І статистику прийшлось би (грубо) ділити на пополам, і нормального модератора не було би звідки взяти... Та й якби не було "піквіків", то може Чупс давно би СУП прикрив як проект...  :smilie8:

Offline Skynet

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #47 : Січня 07, 2015, 02:11:55 14:11 »
Там стала цифра під тисячу постійно. Але ніколи не бачив більше 1300. Тобто це максимум для них.

26.10.2014

Користувачів Online: 373

Гостей: 1400

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #48 : Січня 07, 2015, 02:13:14 14:13 »

Ага, и в этом весь СУП... Если разговор не нравится модераторам - тему можно закрывать...  :gigi:

:Sho_za:

Ви щось плутаєте, любезний - де ви тут модератора побачили?

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #49 : Січня 07, 2015, 02:19:59 14:19 »

Я не о конкретном случае, а о тенденции...

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
« Reply #50 : Січня 07, 2015, 02:21:20 14:21 »
Да я не о том. Таратайка там постоянно ошивается, а тут говорит, что я мол "нитакая"...

А я пойду на ФУП... Скучно тут... В споре рождается истина, а тут "тихе болото"... Черти водятся, но погоду не делают...

Таратайка не ошивается нигде, кроме СУПа.
Не надо меня в очередной раз путать с неким "тарадайкой" - мужеского полу, насколько я знаю. К слову, плагиатор ника, скорее, он, а не я - я на ФУПе под своим ником была зарегина еще в 2003-2004 годах, после чего он благополучно обвалился в очередной раз, с пропажей всех регистраций, и больше регистрироваться там, а тем более - отсиживаться в "лягушатнике" для новичков, у меня желания не возникало.

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #51 : Січня 07, 2015, 02:24:47 14:24 »
Не все йогурты одинаково полезны  :ap

Согласен. Видно йогурт "СУП" и есть - без вкуса, без цвета, без запаха(С)... Поэтому никто его и не ест...

Всі сіль артемівську з підвалів їдять.
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #52 : Січня 07, 2015, 02:27:09 14:27 »

Пока говорить о конкуренции как минимум не скромно...

103 Гостей, 84 Користувачів (10 Схованих)

Користувачі за останні 15 хвилин:

Есть мейнстрим, есть нишевые форумы. У СУПа своя устойчивая аудитория, у ФУПа своя, у Фупоголика - своя.
Когда ФУП падает, народ перекочевывает сюда или на Фупоголик.
В чем нескромность-то? В том, что количество пользователей отличается в несколько раз? Это не говорит об отсутствии конкуренции.

Offline Tech

• Hero Member
« Reply #53 : Січня 07, 2015, 02:28:38 14:28 »
Джентльмены уходят молча.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #54 : Січня 07, 2015, 02:29:54 14:29 »

Я не о конкретном случае, а о тенденции...

Были демоны, были. Но они самоликвидировались  :smilie5:
(С) "Иван Васильевич меняет профессию"

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #55 : Січня 07, 2015, 02:33:30 14:33 »
Таратайка не ошивается нигде, кроме СУПа.
Не надо меня в очередной раз путать с неким "тарадайкой" - мужеского полу, насколько я знаю.

Могыбть-могыбыть...

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #56 : Січня 07, 2015, 02:34:37 14:34 »
Джентльмены уходят молча.

Джентельмены на политические форумы не ходят... :shuffle:
 :lol:

Offline Skynet

• Hero Member
« Reply #57 : Січня 07, 2015, 02:35:16 14:35 »
СУП був дуже гарним форумом весною, і ще на початку літа. Мав прекрасні перспективи.
Але адміністрація вирішила будувати форум однодумців і зачищати його від інакомислячих під приводом, що ті вата, юльки, кремлеботи, провокатори, панікери і т.д. Результат закономірний.
А голосування показало, що народ (навіть із тих, хто залишився) не хоче форуму однодумців.

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #58 : Січня 07, 2015, 02:38:13 14:38 »
СУП був дуже гарним форумом весною, і ще на початку літа. Мав прекрасні перспективи.
Але адміністрація вирішила будувати форум однодумців і зачищати його від інакомислячих під приводом, що ті вата, юльки, кремлеботи, провокатори, панікери і т.д. Результат закономірний.
А голосування показало, що народ (навіть із тих, хто залишився) не хоче форуму однодумців.

Так и я ж о том - в споре рождается истина... А дружное "Одобрям/Не одобрям!" - это не форум, а секта...

Offline Skynet

• Hero Member
« Reply #59 : Січня 07, 2015, 02:39:27 14:39 »

Так и я ж о том - в споре рождается истина... А дружное "Одобрям/Не одобрям!" - это не форум, а секта...

:smiley15: