Автор Тема: СУП - не ФУП :) (навеяно уходящими)  (Прочитано 18609 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
Re: СУП - не ФУП :) (навеяно уходящими)
« Reply #60 : Січня 08, 2015, 11:05:22 11:05 »
Ющенко не представник тої самої системи

Ющенко їздив на "Королі" і не має міліардних статків - хоча міг мати

Offline Margo

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #61 : Січня 08, 2015, 11:06:19 11:06 »
Якщо накласти умову "тільки власні думки", то відразу зникнуть усі наші тематичні гілки (АТО, Мордор, та інші). А багато хто ради них сюди і ходить і форум втримався тільки завдяки ним.

Обговорення ж власних думок без культури обговорення моментально скочується у "необоснований перехід на особистості" і далі стрімко прямує в болото срачу різного ступеня банонебезпечності. Я вже мовчу, що в декого "власні думки" такі, що краще б вони їх тримали при собі.

Зазвичай нормальний формат (як на мене самий природній) - це стартовий топік у вигляді якоїсь новини (99% це перепост зі ЗМІ, бо не самим же новини вигадувати - хоча буває і таке :gigi:) а потім вільне обговорення, ті самі "власні думки".

+

Offline liveinly

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #62 : Січня 08, 2015, 11:07:58 11:07 »
Гєна. Якщо тебе Елс забанить за антисемітизм, то потім не питай - а за что?

Поки не забанили, якщо встигну спитати - Порошенко зло, ну а хто ж добро?

люля  :smilie1:
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #63 : Січня 08, 2015, 11:09:15 11:09 »
Ющенко не представник тої самої системи

Ющенко їздив на "Королі" і не має міліардних статків - хоча міг мати

Геню,а звідки ви знаєте,що Ющенко має,а що ні ?
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #64 : Січня 08, 2015, 11:12:30 11:12 »
\\Все з тобою ясно, далі нецікаво.\\

так я С шник і математик )) я вигравав обласні олімпіди по фізиці і математиці )) сам тридешник )) маю абсолютно холодний і калькулятивний розум. Значну частину життя провів в європі. Бачив різні нації в різних ситуаціях. Сволотніше і підліше і ницієше українців є тільки албанці і поляки. Але це мене не робить менше Українцем і жінка Українка і дитина Української нації )) І вибрав я місце проживання Україну, хоча міг вибрати любий кусок світу. Я розумію що в деяких з моїх слів іде когнитивний дисонанс )) Але я Українець і це моя земля яку я буду захищати, іншої в мене не має.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #65 : Січня 08, 2015, 11:15:19 11:15 »
а деяким кадрам - в основному це ті які "типу Алекс тут в нас на форумі розсказує які Україгці богообрані - і розсказує як при мобілізації вони відразу втічуть в Ізраїль" пояснять мені чого в мене в Умані знову вибрали Яценко ?

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #66 : Січня 08, 2015, 11:19:52 11:19 »
а деяким кадрам - в основному це ті які "типу Алекс тут в нас на форумі розсказує які Україгці богообрані - і розсказує як при мобілізації вони відразу втічуть в Ізраїль" пояснять мені чого в мене в Умані знову вибрали Яценко ?

Неужели еврейский заговор?  :smilie10:

Геннадий, давайте не будем оффтопить и бить по болезненным местам национального самосознания в этой теме? Вы помните, чем закончилась предыдущая подобная тема FeralCat? Чуть форум не похоронили. Давайте будем думать о последствиях своих слов.
Спасибо.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #67 : Січня 08, 2015, 11:20:14 11:20 »
\\Геню,а звідки ви знаєте,що Ющенко має,а що ні ?\\

коли хотіли знайти гімно - то знайшли мобільний телефон в його сина )))

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #68 : Січня 08, 2015, 11:20:20 11:20 »
\\Все з тобою ясно, далі нецікаво.\\

так я С шник і математик )) я вигравав обласні олімпіди по фізиці і математиці )) сам тридешник )) маю абсолютно холодний і калькулятивний розум. Значну частину життя провів в європі. Бачив різні нації в різних ситуаціях. Сволотніше і підліше і ницієше українців є тільки албанці і поляки. Але це мене не робить менше Українцем і жінка Українка і дитина Української нації )) І вибрав я місце проживання Україну, хоча міг вибрати любий кусок світу. Я розумію що в деяких з моїх слів іде когнитивний дисонанс )) Але я Українець і це моя земля яку я буду захищати, іншої в мене не має.

А яка репутація у "старшого брата"?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #69 : Січня 08, 2015, 11:23:06 11:23 »
та задовбали )) я нічого не маю проти ні проти євреїв ні навіть не повірите проти росіян - тому що вони всі захищають інтереси власної нації - тут я їх розумію - а нам потрібно вчитись захищати свої інтереси. Все.

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #70 : Січня 08, 2015, 11:26:58 11:26 »
Я їх євреїв поважаю більше чим українців як вам не дивно. Просто в нас інтереси можуть в дечому не сходитись. На справді - знову будеш чупа дивуватись я зневажаю українців - хоч і сам 100% Українець

Нам не всеодно хто живе в Україні аби поважали її культуру, мову як свою і на голову не сідали зі своїми уставами? Приклад, етнічні групи в Франції, Великобританії. Вчасно місце не вказали і результат.

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #71 : Січня 08, 2015, 11:32:24 11:32 »
та задовбали )) я нічого не маю проти ні проти євреїв ні навіть не повірите проти росіян - тому що вони всі захищають інтереси власної нації - тут я їх розумію - а нам потрібно вчитись захищати свої інтереси. Все.

+

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #72 : Січня 08, 2015, 11:37:35 11:37 »
+
А які національні інтереси росіян у паплюженні пам"яті голодомору, у загарбаному криму та зкривавленому донбасі? Я про реальні національні інтереси, а не про хворобливі забаганки хуйла, на сторожі яких стоїть військо "штабс-капітанів"  :smilie11:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #73 : Січня 08, 2015, 11:39:32 11:39 »
\\А які національні інтереси росіян у паплюженні пам"яті голодомору, у загарбаному криму та зкривавленому донбасі? Я про реальні національні інтереси, а не про хворобливі забаганки хуйла, на сторожі яких стоїть військо "штабс-капітанів"  :smilie11:\\

це проміжні єтапи - їм потрібна Україна - вся

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #74 : Січня 08, 2015, 11:42:08 11:42 »
\\А які національні інтереси росіян у паплюженні пам"яті голодомору, у загарбаному криму та зкривавленому донбасі? Я про реальні національні інтереси, а не про хворобливі забаганки хуйла, на сторожі яких стоїть військо "штабс-капітанів"  :smilie11:\\

це проміжні єтапи - їм потрібна Україна - вся
Я розумію кінцеву мету, але де тут національні інтереси саме громадян РФ?

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #75 : Січня 08, 2015, 11:42:32 11:42 »
Я їх євреїв поважаю більше чим українців як вам не дивно. Просто в нас інтереси можуть в дечому не сходитись. На справді - знову будеш чупа дивуватись я зневажаю українців - хоч і сам 100% Українець

Нам не всеодно хто живе в Україні аби поважали її культуру, мову як свою і на голову не сідали зі своїми уставами? Приклад, етнічні групи в Франції, Великобританії. Вчасно місце не вказали і результат.
Офигеть просто.
Ну огласите список национальностей, которым можно жить в Украине и как им вести себя для этого.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #76 : Січня 08, 2015, 11:43:08 11:43 »
Важно, чтобы СУП был площадкой комфортного общения, а не полигоном для выпаса троллей и бригадных боев. Важна атмосфера форума, а здесь она появляется, ящетаю  :buba:

на жаль СПІЛКУВАННЯ як раз і не вистачає
дуже багато тем почина.ться з простого перепощування повідомлень інших інтернет-ресурсів
де ВЛАСНІ думки, спостереження, факти нарешті?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #77 : Січня 08, 2015, 11:47:03 11:47 »
\\Я розумію кінцеву мету, але де тут національні інтереси саме громадян РФ?\\

Ви були в Росії ?

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #78 : Січня 08, 2015, 11:51:42 11:51 »
+
А які національні інтереси росіян у паплюженні пам"яті голодомору, у загарбаному криму та зкривавленому донбасі? Я про реальні національні інтереси, а не про хворобливі забаганки хуйла, на сторожі яких стоїть військо "штабс-капітанів"  :smilie11:

Я по-іншому на це дивилась.  :smilie1: Росіяни відстоюють свої інтереси, а ми повинні свої (хоча не так фанатично бо у них вже зашкалює  і не бачать, де добро, а де зло).

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #79 : Січня 08, 2015, 11:53:51 11:53 »

Офигеть просто.
Ну огласите список национальностей, которым можно жить в Украине и как им вести себя для этого.

:smilie10: :smilie11:

Якраз я і написала, що мені всеодно хто у нас живе аби любили Україну. Що тут не зрозумілого і офігеть, я не знаю.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #80 : Січня 08, 2015, 11:55:27 11:55 »
Для неї це незрозуміло і офігеть напевно ))

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #81 : Січня 08, 2015, 11:58:21 11:58 »
+

Я по-іншому на це дивилась.  :smilie1: Росіяни відстоюють свої інтереси, а ми повинні свої (хоча не так фанатично бо у них вже зашкалює  і не бачать, де добро, а де зло).
"Путін - молодець, він обстоює національні інтереси Росії, а наша влада - усі злодії" - одна з найдавнішіх тез нашої вати. Не варто вподоблятися  :bt

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #82 : Січня 08, 2015, 12:00:01 12:00 »
Путін молодець для Росії - ми ж не Росія. Для нас Росія ворог

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #83 : Січня 08, 2015, 12:00:31 12:00 »

Офигеть просто.

Якраз я і написала, що мені всеодно хто у нас живе аби любили Україну. Що тут не зрозумілого і офігеть, я не знаю.
Ви написали "нам не всеодно...", див. вище.
Ну і приклад... Сумнівний, мяко кажучи.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #84 : Січня 08, 2015, 12:05:47 12:05 »
А по поводу "проукраинского" форума, здесь важно не допустить подмену понятий.

Во-первых, у разных украинцев может быть разная точка зрения по поводу путей развития страны и борьбы с существующими трудностями. Это абсолютно естественно. В споре рождается истина (в споре, но не в сраче).

Во-вторых, "проукраинский" форум не тождественно "провластный". Потому что власть тоже совершает ошибки и общественный контроль - это очень важный механизм демократии, который реализуется далеко не в последнюю очередь через форумы как среду, формирующую общественное мнение. Предметная и конструктивная критика власти - это большое благо в том числе для самой власти.

Форум не может полноценно существовать в виде сонма одинаковых мнений, в нем нет конкуренции идей, а значит - нет стимула к общению, нет жизни. Это - психология, а не чья-то прихоть. Коммунизм ведь невозможен не потому, что враги мешают его построить, а потому что он противоречит некоторым аспектам человеческой психологии. Поэтому нужно определяться - или мы строим красивую витрину, за которой - пустота, или отражение общества, которое внутренне противоречиво, в котором нам не всё нравится, но оно борется за свою жизнь и свободу, и потому существует.

Мы же существуем в условиях конкуренции - закрутишь гайки и люди с самостоятельным мышлением, чья точка зрения не совпадает с точкой зрения закручивающего гайки, уйдут на альтернативные площадки. Перестанешь следить за порядком - начнется беспредел и дискуссия будет убита, опять же пойдут туда, где можно нормально общаться. Это достаточно тонкая грань и все равно будут недовольные с одного и второго полюса. И постоянно будет миграция между площадками для общения.

Чтобы людей что-то тянуло к форуму, здесь должен быть какой-то контент, который лучше чем в других местах. Интересные и социально значимые идеи и комментарии форумчан - это эксклюзивный контент, достаточно даже нескольких регулярно и интересно пишущих авторов, чтобы ресурс состоялся. Вопрос в том, чтобы эти авторы появлялись и обстановка стимулировала их творчество.

Удобно структурированная информация, собранная в других источниках - это тоже конкурентное преимущество, несмотря на вторичность непосредственно информации. Просто потому, что удобнее. Комбинация собственного контента и удачно структурированной информации дает синергический эффект. Кроме того, нужно помнить об инерционности процессов и о законе перехода количества в качество.

Сегодняшнее состояние форума (а оно неоднозначно) - это результирующий вектор многих факторов плюс сила инерции. Конечно, хотелось бы большего, но ведь могло быть и хуже. В любом случае, как говорили классики: "Спасение утопающих - дело рук самих утопающих".

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #85 : Січня 08, 2015, 12:12:18 12:12 »

Офигеть просто.

Ви написали "нам не всеодно...", див. вище.
Ну і приклад... Сумнівний, мяко кажучи.

Може не так висловилась але я мала ввиду, хіба нам не всеодно хто у нас живе в Україні аби поважали її і т.д? Не розумію, що тут не так? Ну живут у нас різні національності, ну і нехай живуть. Якщо вони інтеґріруються з українцями то тільки плюс. Повинна бути взаємна повага.

Жителі Великобританії, на приклад, все більше і більше незадоволені, що у своїй країні вони відчувають себе меньшинством.

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #86 : Січня 08, 2015, 12:12:22 12:12 »
Путін молодець для Росії - ми ж не Росія. Для нас Росія ворог
:fp   Дійсно так вважаєш?
Такий молодець! Наче драг-ділер, що підсадив дурноватого на голку.

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #87 : Січня 08, 2015, 12:13:03 12:13 »
Я пробовал сделать только одно - абсолютно проукраинский форум. Подобрал для этого дела правильных модераторов. Но народ не хочет быть абсолютно проукраинским, поэтому случился "дрейкогейт". Всё, после этого я ничего не хочу, просто чтобы был форум, куда можно зайти поговорить. ФУП - не вариант, новый фуп, любі друзі - это уже не тот фуп что мы знали раньше. Да, его растаманчик сделал классно, респект. Но раньше там было комфортно, до того как Притула вышла с косой в начале прошлого года, да и раньше у неё бывали неслабые залёты, собсно, чё возник СУП - после бана Лірника. Но теперь то уже не фуп, то фупло какое-то.

От не треба Україною прикриватися. Ви хотіли зробити путінізм по-українськи тут на форумі. Оскільки прихильників укропутінізму тут дуже мало, фактично ви з Дрейк посилено вбивали форум  :fp "Одеський дворик" - це якраз той СУП, до якого ви прагнули. Замість того, щоб вбивати існуючий живий форум, міг би спокійно тут на хостингу розгорнути паралельний порожній форум і отримав би той результат, до якого прагнув. Ну не примусили б ви всіх стати в свої стрункі ряди - народ просто пішов би звідси геть.

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #88 : Січня 08, 2015, 12:16:07 12:16 »
Я думаю, Геннадію пора живильний бан виписати  :smilie8:

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #89 : Січня 08, 2015, 12:18:02 12:18 »
+

"Путін - молодець, він обстоює національні інтереси Росії, а наша влада - усі злодії" - одна з найдавнішіх тез нашої вати. Не варто вподоблятися  :bt

Якби ще українці так добре вчили українську як це роблять росіяни бо тут ми у промасі але це "больна тєма" на нашому "проукраїнському" форумі.