Автор Тема: СУП - не ФУП :) (навеяно уходящими)  (Прочитано 18607 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: СУП - не ФУП :) (навеяно уходящими)
« Reply #90 : Січня 08, 2015, 12:26:01 12:26 »
Я пробовал сделать только одно - абсолютно проукраинский форум. Подобрал для этого дела правильных модераторов. Но народ не хочет быть абсолютно проукраинским, поэтому случился "дрейкогейт". Всё, после этого я ничего не хочу, просто чтобы был форум, куда можно зайти поговорить. ФУП - не вариант, новый фуп, любі друзі - это уже не тот фуп что мы знали раньше. Да, его растаманчик сделал классно, респект. Но раньше там было комфортно, до того как Притула вышла с косой в начале прошлого года, да и раньше у неё бывали неслабые залёты, собсно, чё возник СУП - после бана Лірника. Но теперь то уже не фуп, то фупло какое-то.

От не треба Україною прикриватися. Ви хотіли зробити путінізм по-українськи тут на форумі. Оскільки прихильників укропутінізму тут дуже мало, фактично ви з Дрейк посилено вбивали форум  :fp "Одеський дворик" - це якраз той СУП, до якого ви прагнули. Замість того, щоб вбивати існуючий живий форум, міг би спокійно тут на хостингу розгорнути паралельний порожній форум і отримав би той результат, до якого прагнув. Ну не примусили б ви всіх стати в свої стрункі ряди - народ просто пішов би звідси геть.

Svo1973, давайте не будем ярлыки навешивать. Не хотел он сделать путинизм по-украински, это очень обидная и резкая формулировка, думаю, стоит за нее извиниться.
Админ искренне хотел создать проукраинский форум, просто не всегда получается так, как задумывал. Вначале он относился к форуму, как ребенку, которого нужно научить отличать хорошее от плохого, а теперь относится как к повзрослевшему ребенку, имеющему право на самостоятельное мышление.
Форум эволюционирует и админ тоже.  :smilie1:

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
« Reply #91 : Січня 08, 2015, 12:26:48 12:26 »
Якби ви вчились так, як треба,

То й мудрість би була своя...

:(

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #92 : Січня 08, 2015, 12:41:07 12:41 »
Svo1973, давайте не будем ярлыки навешивать. Не хотел он сделать путинизм по-украински, это очень обидная и резкая формулировка, думаю, стоит за нее извиниться.

Хто не з владою - той проти України. Це не путінізм? Саме Путін постійно просуває тезу "Росія - це я, хто не зі мною - той проти Росії". Відкрию страшний секрет - навіть більшість юльків, яких вони так ненавидять, за Україну та проти Росії. Але він з Дрейк їх ВСІХ записали у "вороги" незрозуміло на яких критеріях. Так, там є придурки. Але повно нормальних людей. Як і в провладному таборі. Я не належу ні до одного табору, і зі сторони, чесно кажучи, не бачу ніякої різниці між цими двома таборами. І ті, і ті наломали дров стільки, що потягами не вивезеш  :fp Все почалося з того, що Ющенко у 2005-му дав посаду прем'єра Юльці, а не Порошенку. А Порошенко за її спиною почав показувати, що вона - іграшковий прем'єр, а все вирішує він. А та образилася, і пішла вразнос. І пішли обидві сторони ламати дрова, так що Україна до сих пір вигрібає... :(

Админ искренне хотел создать проукраинский форум, просто не всегда получается так, как задумывал. Вначале он относился к форуму, как ребенку, которого нужно научить отличать хорошее от плохого, а теперь относится как к повзрослевшему ребенку, имеющему право на самостоятельное мышление.

Я бачив намір створити провладний форум з суцільним одобрямсом. Навіть якщо херня твориться.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #93 : Січня 08, 2015, 12:41:47 12:41 »
Stavlish - я вам задав питання як часто і де ви були в Росії ?

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #94 : Січня 08, 2015, 12:49:15 12:49 »
Stavlish - я вам задав питання як часто і де ви були в Росії ?
Питання не бачив.
Бував у Мск та Спб. Востаннє був давно. Саме на дні Норд-Осту. Жодного бажання туди їхати знову, відряджень туди намагаюсь уникати  :smilie5:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #95 : Січня 08, 2015, 12:54:07 12:54 »

Я бачив намір створити провладний форум з суцільним одобрямсом. Навіть якщо херня твориться.

А сейчас форум провластный со всеобщим одобрямсом? А почему до сих пор не закрыт?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #96 : Січня 08, 2015, 12:55:31 12:55 »
я б вам радив виїхати хоча б за 500 метрів від Ленінграду )) я не кажу про Урал )) Росіяни не здатні працювати. Хоча в них є багато позитивних рис - але працювати вони не будуть. Це розуміє Путін і російська інтелігенція. Росія вимирає і спивається.

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #97 : Січня 08, 2015, 12:55:38 12:55 »
А сейчас форум провластный со всеобщим одобрямсом? А почему до сих пор не закрыт?

Зараз - ні. Але постійні спроби "причесати" чи "закрити, якщо не вийде" - напружують, якщо чесно. Так ніби весь час дамоклів меч висить над форумом.

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #98 : Січня 08, 2015, 12:58:41 12:58 »
Ех, як би все пішло по іншому, якби в 2005-му добили ригів. Тоді і Ахмет втік в Монако, і БТРи в ботанічному саду були. А потім все пішло наперекосяк :(

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #99 : Січня 08, 2015, 01:03:31 13:03 »

Зараз - ні. Але постійні спроби "причесати" чи "закрити, якщо не вийде" - напружують, якщо чесно. Так ніби весь час дамоклів меч висить над форумом.

Ну какой же тогда это путинизм? Украина - не Россия, а Путин - не Ющенко.
Не висит уже давно никакой дамоклов меч. Сейчас, как мне кажется, основная угроза существованию форума вовсе не волюнтаризм админа, а нехватка интересных активно пишущих авторов.

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #100 : Січня 08, 2015, 01:08:39 13:08 »

Ну какой же тогда это путинизм? Украина - не Россия, а Путин - не Ющенко.
Не висит уже давно никакой дамоклов меч. Сейчас, как мне кажется, основная угроза существованию форума вовсе не волюнтаризм админа, а нехватка интересных активно пишущих авторов.
... или нерешительность (боязнь, нежелание - хз) форумчан создавать неполитические ветки, которые, на самом деле, могли бы оживить СУП.

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #101 : Січня 08, 2015, 01:19:21 13:19 »
... или нерешительность (боязнь, нежелание - хз) форумчан создавать неполитические ветки, которые, на самом деле, могли бы оживить СУП.

Нам треба свого Наффі завести на форумі  :gigi:

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #102 : Січня 08, 2015, 01:41:06 13:41 »
Висновок - так собі ???
Починайте, добродію  ;D

Offline vs

• Hero Member
« Reply #103 : Січня 08, 2015, 01:42:21 13:42 »

от кого я там в ігнор ставив одним з перших купно з олдвудом. Там ще скрипт був щоб і їхніх гілок не видно було, дуже допомагало.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #104 : Січня 08, 2015, 01:48:57 13:48 »
Підтримую ТС в тому, що вважати СУП другим ФУПом, така сама безглузда помилка, як вважати Україну, іншою Росією.
Або ми окремий форум, або мепивий форум.
Пригадую як створювася ДД, і як боротьба із цією шкідловю ідеєю другого ФУПа, дозволила вижити і вирости цьому форуму.
Правда ДД від початку створювався як зовсім окремий і зовсім інший проєкт.
От саме це і дозволило йому вижити.
Правда початковий задум, не лише не мав нічого спільного з його нинішнім станом, але і був прямо протилежний тому чим він є зараз.
Але хто і для чого віддав форум юлькам під пропагнадистку площадку, це окрема історія.
Форму після цього дуже значно деградував, але тим не менше вижив, саме завдяки вдалому старту і тій енергії та початковому напряму, яку дали початкові ідеї.
Ще дуже допомогло те, що форум був сформований з юзерів двох інших форумів, Обоза та ФУПа.
І обозівці дуже мало переймались ФУПом, а адміни ДД, та значна частина юзерів всіляко боролись з ФУПодрочерством. Часом аж до маразмів та перегибів. Дійшли до того що довший час писали не ФУП а ФАП в сенсі фапання(маструбуациї) на ФУП а не в сенсі що це форум Притули.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #105 : Січня 08, 2015, 01:50:50 13:50 »

от кого я там в ігнор ставив одним з перших купно з олдвудом. Там ще скрипт був щоб і їхніх гілок не видно було, дуже допомагало.

Ігнор дуже хороша річ.
Що до Нафіка, то сам його не люблю, але людина корисна для форума, не дивлячись не деякі маразми.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #106 : Січня 08, 2015, 01:57:35 13:57 »
Що до Нафіка, то сам його не люблю, але людина корисна для форума, не дивлячись не деякі маразми.

Я його гілки вгадую, не дивлячись на автора  ;D

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #107 : Січня 08, 2015, 02:02:27 14:02 »

Ну, дуже сильно розвиваючи цю думку можна дійти до того, що і олд-вуд "корисний для форума". А чо - теж створює гілки, які дуже "оживляють" життя на форумі!  :smilie8:

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
« Reply #108 : Січня 08, 2015, 02:08:34 14:08 »
ТС, держите плюсик  :smiley24:

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #109 : Січня 08, 2015, 02:12:15 14:12 »

Offline Skynet

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #110 : Січня 08, 2015, 02:19:53 14:19 »

Бо тут трохи люблять чморити людей, які створюють гілки (на чиюсь думку нецікаві, не в тему, не актуальні, не на тій мові, інформація з "неправильного" джерела, копіпасти, срачові і т.д.)
От хоча б кота як зацькували, що він забагато гілок плодить.
Ну от кому ті його гілки заважають?
Нехай навіть 2/3 із них більшості нецікаві, то вони й потонуть, в чому проблема?
Зате залишаються 1/3 нормальних гілок.
Злату теж з цього приводу діставали.
Ліпше нехай будуть "зайві" гілки, ніж нестача гілок. Я так вважаю. :shuffle:

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #111 : Січня 08, 2015, 02:21:05 14:21 »
Ну, дуже сильно розвиваючи цю думку можна дійти до того, що і олд-вуд "корисний для форума". А чо - теж створює гілки, які дуже "оживляють" життя на форумі!  :smilie8:

Ну Нафік кидав провокативні гілки на неполітичні теми. Частина з них призводила до бурхливих дискусій. А посралич кидав гілки про те, як він посрав, а останнім часом просто став ватним ботом.

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #112 : Січня 08, 2015, 02:27:48 14:27 »

Бо тут трохи люблять чморити людей, які створюють гілки (на чиюсь думку нецікаві, не в тему, не актуальні, не на тій мові, інформація з "неправильного" джерела, копіпасти, срачові і т.д.)
Нехай навіть 2/3 із них більшості нецікаві, то вони й потонуть, в чому проблема?
Коту не варто було створювати сотні гілок, через які важко продертися. Пара-трійка тем типу "про ... від Кота" зі щоденним оновленням і усі задоволені. Подивіться, як Піквіки облаштували свій куточок, що заважає так само зробити тут?

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
« Reply #113 : Січня 08, 2015, 02:34:55 14:34 »
Практически правильный форум. Нафиг нам тут "ольгинцы".

Лозунг у меня только один - "уберите хотя бы "Рому""...   Не понимаю, вы его держите как редкого зверя? Или зачем?  :smilie2:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #114 : Січня 08, 2015, 02:38:26 14:38 »
Практически правильный форум. Нафиг нам тут "ольгинцы".

Лозунг у меня только один - "уберите хотя бы "Рому""...   Не понимаю, вы его держите как редкого зверя? Или зачем?  :smilie2:

він вже тут як домашня тваринка ))

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #115 : Січня 08, 2015, 02:43:07 14:43 »

Коту не варто було створювати сотні гілок, через які важко продертися. Пара-трійка тем типу "про ... від Кота" зі щоденним оновленням і усі задоволені. Подивіться, як Піквіки облаштували свій куточок, що заважає так само зробити тут?

У Піквіків все, як кажуть, розкладено по поличкам. Там же, як мені здалось, більшість жінок, а жінки люблять порядок, а не балаган. :) Також, на Піквіку, нема чмиріння яке буває тут в Загальних обговорюваннях. Ну може було але я не помічала. Якщо хтось пише не у тому треді, модератор про це ввічливо нагадає.

Offline Skynet

• Hero Member
« Reply #116 : Січня 08, 2015, 02:46:10 14:46 »

Не знаю. Мені особисто котячі гілки ніколи не заважали, як і будь-які інші гілки.
Якщо гілка мені не цікава, я її просто не читаю (як, наприклад, простині на будь-яких мовах).
А деякі юзери, навпаки, люблять читати гілки з простинями.
Я люблю читати Вейдера, а хтось не любить і навіть регулярно на нього стукає модераторам.
І трохи срачу теж люблю почитати, а багатьом срач чомусь сильно заважає.
Ну можна ж просто не читати нецікаві тобі гілки, не висуваючи претензій до автора, це ж не важко.
А якщо вже хтось дуже дістав, то можна висловити свої претензії в коректній формі, а не так, як це було з котом.
Усі ми різні, любимо різні речі, треба бути толерантнішими один до одного.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #117 : Січня 08, 2015, 02:46:37 14:46 »

Ну Нафік кидав провокативні гілки на неполітичні теми. Частина з них призводила до бурхливих дискусій. А посралич кидав гілки про те, як він посрав, а останнім часом просто став ватним ботом.

Ну хто б сперечався! Он, кожна поява Турча на цьому форумі теж дуже сильно його пожвавлює...  :gigi:

Не знаю, я не люблю провокативних гілок, тим більше що конкретно по Наффіку - він таки досить передбачуваний (для тих, хто багато років читав ФУП).

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #118 : Січня 08, 2015, 02:51:12 14:51 »

У Піквіків все, як кажуть, розкладено по поличкам. Там же, як мені здалось, більшість жінок, а жінки люблять порядок, а не балаган. :) Також, на Піквіку, нема чмиріння яке буває тут в Загальних обговорюваннях. Ну може було але я не помічала. Якщо хтось пише не у тому треді, модератор про це ввічливо нагадає.
Сувора модерація - спадщина ФЕРу. На ФЕРі, наприклад, неможна відповідати на модераторіал (зауваження модератора червоним кольором), а тут нещодавно цілі дискусії СУПчиків з Елсі були - анархія  :smilie5:

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #119 : Січня 08, 2015, 02:52:52 14:52 »
У Піквіків все, як кажуть, розкладено по поличкам. Там же, як мені здалось, більшість жінок, а жінки люблять порядок, а не балаган. :)

Порядок?!?! Ну не знаю, я туди як заходжу, то в мене єдина асоціація - хаос, що панує якраз у жіночих сумочках (до питання про любов до порядку!  :gigi:), де щоб щось знайти треба весь вміст сумочки вивернути на стіл.  :smilie7:

Одна аномальна кільксть закріплених гілок (половина з яких як мінімум не актуальні) чого варта.... Свого часу ми тут прийняли правильне рішення обмежувати кількість закріплених гілок, бо тоді страждає вигляд першої сторінки.

Також, на Піквіку, нема чмиріння яке буває тут в Загальних обговорюваннях. Ну може було але я не помічала. Якщо хтось пише не у тому треді, модератор про це ввічливо нагадає.

От це правда, немає де правду крити! :(