Автор Тема: СУП - не ФУП :) (навеяно уходящими)  (Прочитано 18642 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Irris

• Ветеран форума
Re: СУП - не ФУП :) (навеяно уходящими)
« Reply #150 : Січня 08, 2015, 04:10:53 16:10 »
Кстати вспомнил, еще одним правилом ФЭРа (ЕМНИП) было использование аватарок с реальными портретами форумчан.

Що, точно ?! Ну, зі мною би це не проканало...  :bl
Сходіть туди і переконайтесь. Ось гілка про французьку трагедію: http://club443.ru/index.php?showtopic=190738 (там багато форумчан відзначилось)
Якщо аватарка є, то це реальне фото.
а как это можно проверить? :smilie8:
можно ж поставить фотографию другого человека

Offline Skynet

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #151 : Січня 08, 2015, 04:11:29 16:11 »
А мені не подобається, як на Піквіках - декілька довжелезних гілок.
Я і наших довгих гілок не читаю.
А деякі, виявляється, тільки заради них і ходять на форум.

Якщо брати гостей, то по статистиці, переважна більшисть саме в такі гілки і заходять.

Гості може і читають довгі гілки, але обговорення йдуть переважно в коротких.
Як я і написала вище, всі ми різні, комусь подобається одне, комусь інше (ну а я, як завжди, належу до меншості  :smilie1:)

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #152 : Січня 08, 2015, 04:11:33 16:11 »
Кстати вспомнил, еще одним правилом ФЭРа (ЕМНИП) было использование аватарок с реальными портретами форумчан.

Що, точно ?! Ну, зі мною би це не проканало...  :bl
Сходіть туди і переконайтесь. Ось гілка про французьку трагедію: http://club443.ru/index.php?showtopic=190738 (там багато форумчан відзначилось)
Якщо аватарка є, то це реальне фото.
а как это можно проверить? :smilie8:
можно ж поставить фотографию другого человека
И если это выплывет - забанят.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Аля_С

• Ветеран форума
  • Step By Step
« Reply #153 : Січня 08, 2015, 04:12:59 16:12 »
Перевага окремих гілок в тому, що їх можна закрити, або перенести в смітник, якщо стають вже дуже срачові.
А що робити в такому випадку з однією великою гілкою?
Крім того, якщо багато гілок, можна читати не все, а лише те, що цікавить, а що не цікавить, пропускати, а в довжелезній гілці доводиться читати все.
А якщо не був декілька днів на форумі, то у нас - заходиш і бачиш відразу по назві гілок останні новини, йдеш на сторінку далі і бачиш новини попереднього дня (по даті), а на Піквіках звідки починати ту велику гілку перелопачувати і чи буде бажання це робити?
Маєш рацію. Зато у нас точно знаеш, якого типу інфа де знаходится.
Якщо мені шось терміново потрібно знайти - то я дивлюсь скрізь. Меня взагалі подобаєтся, що є 2 типи форуму на одному ресурсі. І велий шанс знайти шось цікаве чи потрібне.
Країна злих українців, місто початку революції гідності.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #154 : Січня 08, 2015, 04:13:17 16:13 »
Це він від зловредності пише, не звертайте уваги.

Це такий фейспалм, якому смайлика ще не придумали  :ap

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #155 : Січня 08, 2015, 04:13:20 16:13 »
Ну в торбі може бути все в купі, а от в сумочках є декілька відділів як мінімум. Гріх не скористатись. :)

Ну, ті жіночі сумочки, що я бачив - то було щось неописуємоє!  :smilie8: При цьому самі хозяйки в усьому іншому тримали ідеальний порядок - але як мені пояснили, жіночі сумочки то така частина Всесвіту, де Лад та Порядок не існують за означенням. :)
« Останнє редагування: Січня 08, 2015, 04:44:59 16:44 від Ronin »

Offline Аля_С

• Ветеран форума
  • Step By Step
« Reply #156 : Січня 08, 2015, 04:16:17 16:16 »
Настійливо пропоную втарабанити рекламу гостям та тим, хто мало пише. Скажімо, щоб реклама відмикалася після 20-го посту. Щоб народ щось писав. А то реєструються і сидять як роялі в кущах  :fp2
Який ти жорстокий та підступний.

Інколи я жалкую, що стільки читачів, а дописувачів - меньше . А потів вилазять та кажуть: Здрасте, мы вас регулярно читаем, но стесняемся/подставить свое   писать. А деякі як потім розпишуться, і цікаву інфу видають....

Я теж соромлюсь писати, особливо на основному. Но я над цим працюю.  :smiley25:
« Останнє редагування: Січня 08, 2015, 04:19:31 16:19 від Аля_С »

Offline Аля_С

• Ветеран форума
  • Step By Step
« Reply #157 : Січня 08, 2015, 04:16:50 16:16 »
Якщо брати гостей, то по статистиці, переважна більшисть саме в такі гілки і заходять.
Які саме? Коротки чи довгі?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #158 : Січня 08, 2015, 04:16:57 16:16 »
Настійливо пропоную втарабанити рекламу гостям та тим, хто мало пише. Скажімо, щоб реклама відмикалася після 20-го посту. Щоб народ щось писав. А то реєструються і сидять як роялі в кущах  :fp2

а який зміст в беззмістовних постах ? фвіавіпа фіваівпаві івпаівп віаппвіпа і так 20 раз

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #159 : Січня 08, 2015, 04:17:30 16:17 »
Я теж соромлюсь писати, особливо на основному. Но я над цим працюю.  :smiley25:
И это пишет человек, у которого почти 12 тыс сообщений  :lol:
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Аля_С

• Ветеран форума
  • Step By Step
« Reply #160 : Січня 08, 2015, 04:21:11 16:21 »
Я ж говорю - я над этим работаю.  :smilie5:
А вот ветки заводить - еще пока очень стесняюсь.

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #161 : Січня 08, 2015, 04:21:12 16:21 »
А мені не подобається, як на Піквіках - декілька довжелезних гілок.
Я і наших довгих гілок не читаю.
А деякі, виявляється, тільки заради них і ходять на форум.

Гості може і читають довгі гілки, але обговорення йдуть переважно в коротких.
Як я і написала вище, всі ми різні, комусь подобається одне, комусь інше (ну а я, як завжди, належу до меншості  :smilie1:)

Добре що ми різні, і одні доповнюють інших.
Що до гілок, то в нас є і довгі і короткі і грубі і тонші, на любий смак і вибір. :)

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #162 : Січня 08, 2015, 04:33:57 16:33 »
До речі, помітив, що чим далі, тим частіше для мене форум бере верх над фільмами-серіалами-книгами-театрами. Після форуму страсті-мордасті в фільмах-книгах-серіалах виглядають якимись несерйозними. А сюжети в них просто курять бамбук перед нинішніми новинами (на жаль, напевне...)  :shuffle: Це як в Слов'янську, коли щойно пішли гіркіни з бабаями, повернувся кінопрокат і там була реклама якогось голівудського бойовика на афішах  :fp

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #163 : Січня 08, 2015, 04:37:56 16:37 »
Фактично форум - це щось типу театру, тільки ти ще й сам можеш в будь-який момент випертися на сцену та зіграти якусь роль на свій розсуд  :gigi:

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #164 : Січня 08, 2015, 04:39:56 16:39 »
Фактично форум - це щось типу театру, тільки ти ще й сам можеш в будь-який момент випертися на сцену та зіграти якусь роль на свій розсуд  :gigi:
Ага, гремучая смесь вуайеристов с эксгибиционистами.  :smilie5:

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
« Reply #165 : Січня 08, 2015, 04:42:41 16:42 »
Это параллельные вселенные, какой смысл сравнивать.

???

:smiley24:

Offline Аля_С

• Ветеран форума
  • Step By Step
« Reply #166 : Січня 08, 2015, 05:00:36 17:00 »
:lol:
Театр мне как то больше понра.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #167 : Січня 08, 2015, 05:06:28 17:06 »

Чорт - фото Алена Делона не проканає... :(  :laugh:

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #168 : Січня 08, 2015, 05:17:18 17:17 »
:lol:
Театр мне как то больше понра.
В театре фальшь, а тут страсти недетские :gigi:
Батя, мы стараемся ...

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #169 : Січня 08, 2015, 05:21:38 17:21 »

Тут можна. Кевін Спейсі в нас вже є  :)

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #170 : Січня 08, 2015, 05:38:50 17:38 »
Я ж говорю - я над этим работаю.  :smilie5:
А вот ветки заводить - еще пока очень стесняюсь.

А Вы попробуйте на основном форуме, может во вкус войдете  :smilie3:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #171 : Січня 08, 2015, 05:40:05 17:40 »

В моей аватарке наверное тоже засомневались бы, хотя как они докажут, что я - это не я. :smiley16:

Offline leonpod

• Hero Member
« Reply #172 : Січня 08, 2015, 06:15:46 18:15 »
Після уходу Дрейк СУП для мене щось втратив. Вона нутром відчувала ворогів. І вносила щось живе, чого я більше не помічаю тут.

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #173 : Січня 08, 2015, 06:23:46 18:23 »
Ну в торбі може бути все в купі, а от в сумочках є декілька відділів як мінімум. Гріх не скористатись. :)

Ну, ті жіночі сумочки, що я бачив - то було щось неописуємоє!  :smilie8: При цьому самі хозяйки в усьому іншому тримали ідеальний порядок - але як мені пояснили, жіночі сумочки то така частина Всесвіту, де Лад та Порядок не існують за означенням. :)

Ronin, а чого це ви лазили по жіночим сумочках? У мене тільки діти можуть перевірити чи нема блискучої копійки. А в дитинстві я дивилась, що у старшої сестри в сумці і чим більше було тим краще. Тіні, лаки, помади. Цікаві речі для маленької дівчинки. :) Ну а ви? І я так зрозуміла сумочок ви передивились море.  :shuffle: :smilie3:

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #174 : Січня 08, 2015, 06:36:58 18:36 »
А хіба погано мати рекламу на форумі? Я заходила на багато форумів які і виживають за рахунок реклами. Звичайно не ті форуми де голі баби блимають і подібне, а від компаній з хорошою репутацією і в такому місці де її видно але не заважає. Піквіки точно могли б мати реклами від магазинів з ґаджетами, супермаркетів, бутіків. Я бачила, що на великих форумах реклама не заважає. Часто пропонують знижки ра товари, бескоштовні книги в замін на відгук, товари розраховані на дітей (дитяча їжа, товари для школи, одяг), для сімей (подорожі, готелі) та інші. Відчуваю, що зараз мені тут  надають.  Я з миром.  :smiley15:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #175 : Січня 08, 2015, 06:37:18 18:37 »

Ronin, а чого це ви лазили по жіночим сумочках? У мене тільки діти можуть перевірити чи нема блискучої копійки. А в дитинстві я дивилась, що у старшої сестри в сумці і чим більше було тим краще. Тіні, лаки, помади. Цікаві речі для маленької дівчинки. :) Ну а ви? І я так зрозуміла сумочок ви передивились море.  :shuffle: :smilie3:

Вот и я говорю, если бы не с сумок, а с шапок начинал - был бы уже не последним человеком в Ростове  :weep:

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #176 : Січня 08, 2015, 06:43:00 18:43 »
...І я так зрозуміла сумочок ви передивились море.  :shuffle: :smilie3:

Не треба, лише декілька!  :gigi: І не лазив, а був свідком "методики пошуку" (шляхом попереднього вивертання всього на стіл), причому у радикально різних жінок методика повторювалась.  :smilie8: На 2-3-й раз мене то зацікавило (я ж таки вчений у минулому!) і я поцікавився, чи не можна то все "складати акуратно, тоді і вивертати не потрібно". На що від усіх отримав приблизно однакову відповідь, що я "нічого не розумію, дамські сумочки спеціально так сконструйовані, що як не складай туди все акуратно, коли треба щось знайти - там усе вже переплуталось в один комок і без "великого витряха" нічого не знайти".

З того часу в мене особливе ставлення до жіночих сумочок, туди я і не заглядаю - може то портали у інший Всесвіт?  :shuffle:

Offline Margo

• Hero Member
« Reply #177 : Січня 08, 2015, 07:01:43 19:01 »

Не треба, лише декілька!  :gigi: І не лазив, а був свідком "методики пошуку" (шляхом попереднього вивертання всього на стіл), причому у радикально різних жінок методика повторювалась.  :smilie8: На 2-3-й раз мене то зацікавило (я ж таки вчений у минулому!) і я поцікавився, чи не можна то все "складати акуратно, тоді і вивертати не потрібно". На що від усіх отримав приблизно однакову відповідь, що я "нічого не розумію, дамські сумочки спеціально так сконструйовані, що як не складай туди все акуратно, коли треба щось знайти - там усе вже переплуталось в один комок і без "великого витряха" нічого не знайти".

З того часу в мене особливе ставлення до жіночих сумочок, туди я і не заглядаю - може то портали у інший Всесвіт?  :shuffle:

Цікаво, що робиться  в барсєтках?  У вас мабуть такої речі нема але у багатьох чоловіків є. Мені згадався момент про містер Біна коли у нього ручка потекла на носовичок і він потім картину нею витер. А ж багато чоловіків тримають різні речі в кишенях: ключі, ручку, копійки, гребінець, кондоми. Вам завдання Ronin, як вченому у минулому, понаблюдати за чоловічими кишенями. Тільки здалеку будь-ласка.  :smiley15:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #178 : Січня 08, 2015, 07:03:26 19:03 »

Цікаво, що робиться  в барсєтках?  У вас мабуть такої речі нема але у багатьох чоловіків є. Мені згадався момент про містер Біна коли у нього ручка потекла на носовичок і він потім картину нею витер. А ж багато чоловіків тримають різні речі в кишенях: ключі, ручку, копійки, гребінець, кондоми. Вам завдання Ronin, як вченому у минулому, понаблюдати за чоловічими кишенями. Тільки здалеку будь-ласка.  :smiley15:

А откуда Вы знаете, что есть в мужских карманах? А?  :shuffle:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #179 : Січня 08, 2015, 07:11:44 19:11 »
А хіба погано мати рекламу на форумі? Я заходила на багато форумів які і виживають за рахунок реклами. Звичайно не ті форуми де голі баби блимають і подібне, а від компаній з хорошою репутацією і в такому місці де її видно але не заважає. Піквіки точно могли б мати реклами від магазинів з ґаджетами, супермаркетів, бутіків. Я бачила, що на великих форумах реклама не заважає. Часто пропонують знижки ра товари, бескоштовні книги в замін на відгук, товари розраховані на дітей (дитяча їжа, товари для школи, одяг), для сімей (подорожі, готелі) та інші. Відчуваю, що зараз мені тут  надають.  Я з миром.  :smiley15:

Якщо знайдете такі компанії - будете у долі  :smilie3:

І не треба б було збирати на хостинг. Це, до речі, гарна ідея.

Є ще один варіант - гугль адсенс, але там хлопці суворі - одна-єдина фотка голої дівчини - і вони закривають акаунт.