Автор Тема: Останній нормальний росіянин загинув в 1990 році (((  (Прочитано 4108 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline UMC

• Hero Member
  • ~зв'язковий~
Цой - живий  :super: Не уявляю Цоя на концерті за Крим, хоч убийте

Последний концерт Виктора Цоя и группы "Кино" на стадионе Лужники в Москве, 24 июня 1990 г.

Інша Росія, яка ще не зажерлася на нафті, без хйюла і кіселя. Бабло згубило нарід  :smilie2:

« Останнє редагування: Січня 10, 2015, 04:21:02 04:21 від UMC »

Offline UMC

• Hero Member
  • ~зв'язковий~
Петербург - це Цой, а не Пуйло.

Сьогодні хто там? Глюкоза? А було

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Цой не Цой. Яка ріжниця?
 Не набридло колупатися в тій гупі гною під назво Рассійа?  Таке враження, що варто москалям сказати, що вони помилился і не мають до вас претензій, ви кинетеся ім на шию із сльозами прощення і любові.
Гидко... :smiley23:
If you are going through hell, keep going.

Offline UMC

• Hero Member
  • ~зв'язковий~
Цой не Цой. Яка ріжниця?
 Не набридло колупатися в тій гупі гною під назво Рассійа?  Таке враження, що варто москалям сказати, що вони помилился і не мають до вас претензій, ви кинетеся ім на шию із сльозами прощення і любові.

звідки такі висновки?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Висновки від спостережень. Ніяк ваш брат не може розпрощатися з русскім міром. Я б розумів якби то була Політковська чи Новодворська, а то якийсь Цой. Чого він корейською не співав?  :smilie5:

Гарантую, що по закінченні цієі катавасіі незалежно від результату украінці за кілька років все забудуть і буде як було. Як з голодомором... Все забули і простили.
« Останнє редагування: Січня 10, 2015, 05:31:05 05:31 від Feral Cat »

Offline UMC

• Hero Member
  • ~зв'язковий~
Ні, тут не те. В 91-м там танками задушили пару людей, в серпні. Вони теж боролись за свободу. В нас все пройшло тихо. Потім наші шляхи розійшлись остаточно в світоглядному плані. Цой був двигуном протесту, якого немає в них зараз. Хоч сам був аполітичним, але вплив мав. І те що кореєць на вигляд "чурка" заслужив таку повагу - теж показник.

Цитувати
Инцидент в Чайковском тоннеле на Садовом кольце (под Калининским проспектом) 21 августа 1991 года — один из ключевых моментов августовского путча, когда в центре Москвы произошло столкновение защитников Белого дома — сторонников президента России Бориса Ельцина с колонной бронетехники Таманской дивизии, выполнявшей указания военного коменданта Москвы, назначенного ГКЧП, приведшее к гибели трёх человек.

Цитувати
    В 2005 году на встречу бывших участников событий на Горбатом мосту и на мероприятие на Ваганьковском кладбище в память погибших в инциденте в тоннеле на Садовом кольце пришли лишь около 60 человек[215][216]. Тогдашний лидер СПС Никита Белых на траурном мероприятии заявил:

«    Очень больно, что все завоевания, которые были в 1991 году, на сегодняшний день девальвируются и дискредитируются. Чем дальше от нас события августа 1991 года, тем абстрактнее граждане понимают свободу. И совершенно по-другому свободу понимает власть.
« Останнє редагування: Січня 10, 2015, 06:16:12 06:16 від UMC »

Offline Nalogovik

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
Цой не Цой. Яка ріжниця?
Нажаль я не можу "мінусувати" але дуже хотілося..Б.
С друзьями надо делиться, а врагов разделять и отделывать.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ну то на...бнися головою об стінку. Полегшає... :moskali:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
ферал правий - плюсую

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
Цой не Цой. Яка ріжниця?
Нажаль я не можу "мінусувати" але дуже хотілося..Б.
Я за тебя поставлю.
Ник зарезервирован

Offline Milena

• Hero Member
Не набридло колупатися в тій гупі гною під назво Рассійа? Таке враження, що варто москалям сказати, що вони помилился і не мають до вас претензій, ви кинетеся ім на шию із сльозами прощення і любові.
(click to show/hide)

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
Не набридло колупатися в тій гупі гною під назво Рассійа? Таке враження, що варто москалям сказати, що вони помилился і не мають до вас претензій, ви кинетеся ім на шию із сльозами прощення і любові.
(click to show/hide)
А по факту Обамоненавистник бо бензин не подешевеет. :weep:
Ник зарезервирован

Offline Milena

• Hero Member
(click to show/hide)
А по факту Обамоненавистник бо бензин не подешевеет. :weep:
Да, есть такая проФФесия - ненавистник.

Offline Palermo

• Hero Member
Цой - живий  :super: Не уявляю Цоя на концерті за Крим, хоч убийте
люди меняются. вполне себе представляю. Весь воприс в том, где бы он оказался до Крыма, на какой стороне: обласканный хуйлом или в опале.

Offline Martyn

• Full Member
Кінчев тоді теж бунтарь був.
а зараз - гидко дивитися

Offline svit

• Ветеран форума
Кінчев тоді теж бунтарь був.
а зараз - гидко дивитися

А Дмитрий Киселёв взагалі був одним з лідерів вільного рос. телебачення. Разом з Мітковою.

Offline vs

• Hero Member
так - важко сказати де був би зараз Цой. Він був талант стихійний, від Бога, не такий як БГ або навіть Макар або Шевчук,
коли є чітке сприйняття себе як митця. Та й до тих це прийшло не відразу, в 27 багато чого було простішим.

Такий ще був Башлачов, але його творчість інколи мені чомусь нагадує Васю Ложкіна за атмосферою, тому мабуть він мав
більше шансів втриматись у рамках зараз. Але він вирішив все для себе дуже давно.
« Останнє редагування: Січня 10, 2015, 01:28:44 13:28 від vs »

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
А что, трудно предствить Цоя сейчас...?

Он бы вырос в классического рашиста...

Группа крови на рукаве, мой порядковый номер... Пожелай мне удачи...

Но если есть еще в кармане пара сигарет...

Это идеология Лугандона

:smiley23:

Offline Milena

• Hero Member
Ванговать назад. :hot: садомазохисты :super:

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
В 1990 мне "пачка сигарет" нравилась...

Особенно, когда я сидел тупо в облденевшем Волгограде в январе при - 35 С и втыкал на эту гнилую Волгу... :(

Ждал поезда на Киев... :(

Да пошли эти москали все в свой сталинград  и там чтобы сдохли.

Нет более противного города на свете...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Цой, пой, пєй, х..й... Як ви вже задовбали вашою русской культурой! Вони вас градами і напалмом, а ви шмарклі розмазуєте за цоями, і кричите що не совки ви. Може й не совки, але підкацапники точно... :smiley23:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Принципово різниці між Кобзоном і Цоєм нема... :moskali:

Offline Skynet

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Цой, пой, пєй, х..й... Як ви вже задовбали вашою русской культурой! Вони вас градами і напалмом, а ви шмарклі розмазуєте за цоями, і кричите що не совки ви. Може й не совки, але підкацапники точно... :smiley23:

Кіт, ти чому сьогодні такий агресивний? :smilie11:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
 я не агресивний, а справедливий. Мене завжди вбиває любов землячків до всього кацапського. І потім вони дивуються,чому кацапи на голову сіли і оселедцем по пиці шмагають.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован

Кіт, ти чому сьогодні такий агресивний? :smilie11:
Если Вы не заметили, то по воскресеньям, тот кто за кота всегда такой. Кому охота париться по воскресеньям на работе.
Ник зарезервирован

Offline shifr

• Hero Member
Не хотілося Вас засмучуватися, але Цой ніякий не росіянин, максимум - Хомо Советикус, а взагалі то - кореець.  :rotate:

Offline aleart

• Hero Member
Я до этого года еще слушал Агату Кристи (все остальные расеяне надоели еще раньше по разным причинам). В этом году песенки на русском не воспринимаются вообще.

Offline free UA

• Ветеран форума
я не агресивний, а справедливий. Мене завжди вбиває любов землячків до всього кацапського. І потім вони дивуються,чому кацапи на голову сіли і оселедцем по пиці шмагають.
на жаль – це точно.  :smilie2:
+100000

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
на жаль – це точно.  :smilie2:
+100000
Ну и что тут точного? Передергивание на передергивании. Не любовь, не до всего, не до кацапського.
Ник зарезервирован

Offline serginio

• Ветеран форума
Принципово різниці між Кобзоном і Цоєм нема...

дядя пєтя ти дурак?