Автор Тема: Останній нормальний росіянин загинув в 1990 році (((  (Прочитано 4100 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
я не агресивний, а справедливий. Мене завжди вбиває любов землячків до всього кацапського. І потім вони дивуються,чому кацапи на голову сіли і оселедцем по пиці шмагають.

а чому ДО ВСЬОГО??
так я полюбляю вірші єсєніна і буду їх любити навіть якщо кацапи вб'ють всю мою сім'ю
навйщо плутати хуй з пальцем??

Offline Vols

• Hero Member
Я до этого года еще слушал Агату Кристи (все остальные расеяне надоели еще раньше по разным причинам). В этом году песенки на русском не воспринимаются вообще.
Аналогічно. Ще до агресії рашки якось час від часу слухав того ж Цоя, Талькова, але зараз змінилося те відчуття. Наче щось зламалось в середині. Чуже. Навіть ті пісні, що подобались.
Хоча кожен має право слухати, те що йому подобається.
Ну, а серед молоді вже мало хто знає хто такий Цой. Так що все нормально.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline serginio

• Ветеран форума
В этом году песенки на русском не воспринимаются вообще.

так шо треба викинути сотні пісень тільки тому що вони на російській?
а шо робити тим хто послуговується англійською чи іспанською?
там десятки країн з таким НАВОРОТОМ подій ...

Offline UMC

• Hero Member
  • ~зв'язковий~
я не агресивний, а справедливий. Мене завжди вбиває любов землячків до всього кацапського. І потім вони дивуються,чому кацапи на голову сіли і оселедцем по пиці шмагають.

Не треба пересмикувати. Не до всього кацапського, а до певних проявів в мистецтві. Цой, на відміну від того ж Булгакова, не був помічений в антиукраїнських настроях. Скільки тут тащиться від майстра і маргарити?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Так то совкорусскомірниє тащаться. Тут напевно більшість таких і то треба лікувати.  :smilie5:
If you are going through hell, keep going.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
Так то совкорусскомірниє тащаться. Тут напевно більшість таких і то треба лікувати.  :smilie5:
Тут все так херово, засилие и т.п. И явно никаких перспектив. Может махнуть на все и пойти куда нибудь, заняться более перспективным делом?
Ник зарезервирован

Offline aleart

• Hero Member
В этом году песенки на русском не воспринимаются вообще.

так шо треба викинути сотні пісень тільки тому що вони на російській?
а шо робити тим хто послуговується англійською чи іспанською?
там десятки країн з таким НАВОРОТОМ подій ...
Я кажу про свої відчуття. Пісні на російській  викликають фізичний біль, як від звуку металу по склу, або коли мнуть пінопласт, якщо розумієте. Був на концертах Алисы, Нау, Браво, Агаты Кристи  в Донецьку доречі. Болить,нажаль, я там навчався.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Принципово різниці між Кобзоном і Цоєм нема...

дядя пєтя ти дурак?

Як казав мій дід - вік живи, вік учись, а дурнем помреш. Може я й дурень, але на відміну від тебе - не підкацапник.

А Цоя гнусавий голосок чув пару разів на магнітофоні в далекі 80-ті. Той же Кобзон - тіко навпаки. Пізній сово лише з претензією.

Для мене культура - це Солов'яненко, Дмитро Гнатюк, Івасюк...
За те мене називали щірим, свідомітом, нацюком, а на цьому форумі - вишиватником.  :smilie7:

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован

дядя пєтя ти дурак?

Як казав мій дід - вік живи, вік учись, а дурнем помреш. Може я й дурень, але на відміну від тебе - не підкацапник.

А Цоя гнусавий голосок чув пару разів на магнітофоні в далекі 80-ті. Той же Кобзон - тіко навпаки. Пізній сово лише з претензією.

За те мене називали щірим, свідомітом, нацюком, а на цьому форумі - вишиватником.  :smilie7:
Благодаря, в том числе и Цою ты смог оказаться там где ты есть, а не прозябаешь в совке. И не благодаря Кабздону, который с ним одно и то же. Если ты этого не понимаешь, то правильно тебя здесь называют.
Ник зарезервирован

Offline aleart

• Hero Member
Некто_2   :smiley24:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

дядя пєтя ти дурак?

Благодаря, в том числе и Цою ты смог оказаться там где ты есть, а не прозябаешь в совке. И не благодаря Кабздону, который с ним одно и то же. Если ты этого не понимаешь, то правильно тебя здесь называют.

Ти шось таке цікаве куриш благодаря цою, підкацапничку. Тобто Стус і Чорновіл, Сахаров і Новодворська - це мєлкіє шлєпєра епохі Віктора Цоя.  :lol:

Це вже клініка... :smilie2:

Offline serginio

• Ветеран форума
Ти шось таке цікаве куриш благодаря цою, підкацапничку. Тобто Стус і Чорновіл, Сахаров і Новодворська - це мєлкіє шлєпєра епохі Віктора Цоя.

на хуя ти пиздиш те чого чувак не писав?
і як цой заперечує новодворську сахарова і стуса?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Скільки років Цою дали за дисиденство? Нагадайте... :lol:

Offline serginio

• Ветеран форума
Скільки років Цою дали за дисиденство? Нагадайте...

і до чого це?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ну так той мудрагель Дехто два каже, що я мушу бути вдячний Цою за щось. :smilie5:

Offline serginio

• Ветеран форума
Ну так той мудрагель Дехто два каже, що я мушу бути вдячний Цою за щось. :smilie5:

знов пересмикування - ТАКОГО він не писав
але цой був частиної НЕФОРМАЛЬНОЇ субкультури яка протистояла радянському офіціозу і це - ФАКТ

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Йопт які складні формулюваннячка для мого хлопського розуму!  :smilie5:
Яким боком той цой до Украіни? Він шо, другий Івасюк?  :smilie10:

Offline UMC

• Hero Member
  • ~зв'язковий~
Ладно, хлопці, я спригую. Кіт такий кіт  :laugh:

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован

дядя пєтя ти дурак?

Ти шось таке цікаве куриш благодаря цою, підкацапничку. Тобто Стус і Чорновіл, Сахаров і Новодворська - це мєлкіє шлєпєра епохі Віктора Цоя.  :lol:

Це вже клініка... :smilie2:
Я так понимаю, что детей-подростков у тебя нет, иначе ты бы знал, что Стус, Чорновол, Сахаров (кацап? :consul) и Новодворская это не их формат. И в зрелом возрасте они все равно будут с ностальгией вспоминать каких нибудь наркоманов-металлистов, а слушать, возможно, и Соловьяненка.
А вообще, тот кот который тут по будням мне больше нравится, он по крайней мере не упоротый мудак.
Ник зарезервирован

Offline serginio

• Ветеран форума
Йопт які складні формулюваннячка для мого хлопського розуму!  :smilie5:
Яким боком той цой до Украіни? Він шо, другий Івасюк?  :smilie10:

а хіба це тема цой і україна??

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ви на мене нудьгу наганяєте. Кацапізмом. І я від того починаю царапатися. Біда в тому, що вся затія із Майданом, як мені здається, є приреченою, бо кацапізм в Украіні не викорінити.
Тих, хто загинув, і хто ще загине - дуже шкода...
Бо коли вони гинуть від куль кацапів, інші з кацапами тогують, в гості іздять, слухають кацапські пісні, дивляться кацапське ТБ.

Чергові Крути, одним словом... :smilie2: