Автор Тема: Брешуть як дихають.  (Прочитано 599 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Брешуть як дихають.
« : Січня 11, 2015, 04:41:32 16:41 »
Мабудь в той день, коли влада за день нічого не збреше, піду до церкви свічку запалю.
http://www.eurointegration.com.ua/articles/2015/01/11/7029508/

....Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ України, керівник апарату Сергій Чеботар, Україна зможе користуватися перевагою, яку досі країни отримували лише на етапі вступу до Євросоюзу.
"Нові номерні знаки країн Європи, які використовуються на етапі набуття членства в Європейському союзі, в Україні будуть введені вже з 31 березня цього року", -
процитував міліцейського посадовця офіційний сайт МВД.
"Це пов'язано з підписанням Угоди про асоціацію України з Євросоюзом", - повідомила низка інших ЗМІ, посилаючись на інформацію ДАІ.

......"В Угоді про асоціацію немає жодних норм щодо зовнішнього вигляду реєстраційних номерів автомобілів. Навіть в ЄС немає гармонізації з цього приводу. Єдина норма – наявність символу ЄС з лівого боку", - заявили у представництві, де, як виявилося, також звернули увагу на дивні заяви МВС.
Власне, про той факт, що в ЄС немає єдиного стандарту номерів, знає будь-хто, хто час від часу подорожує Європою....
Батя, мы стараемся ...

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Брешуть як дихають.
« Reply #1 : Січня 11, 2015, 04:56:20 16:56 »
Причем брехать у них тоже плохо получается

Offline Kikker

• Ветеран форума
Re: Брешуть як дихають.
« Reply #2 : Січня 11, 2015, 05:38:18 17:38 »
Звичайне поєднання імітації реформ із злочином в особливо великих розмірах. Справжня реформа була б тоді, коли б менти передали виготовлення номерних знаків усім бажаючим гаражам, що пройдуть сертифікацію, і скасували вимоги міняти номер при кожній зміні власника машини.

З власного досвіду: Коли мені захотілося поміняти погнутий і подряпаний номерний знак на власній машині, я пішов до магазину запчастин, де мені за дві хвилини відкатали на пресі новенький, який я отримав на руки, здавши старий.