Автор Тема: До участі у 3G-тендері допустили трьох операторів  (Прочитано 4131 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline mahnovets

• Ветеран форума

До тендера на придбання ліцензій на зв`язок третього покоління (3G) допустили трьох операторів - «Київстар», «МТС Україна» і «Астеліт» (life:). Про це повідомили у прес-службі Тендерного комітету Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації (НКРЗІ).
«За підсумками голосування, претендентами на участь у тендері було визнано дев`ять заявників по трьох лотах (три суб`єкти господарювання). До жодного із заявників рішення про відмову у визнанні претендентами на участь у тендері ухвалено не було», - повідомляється на сайті.
Регулятор також повідомляє, що оператори зобов`язані сплатити тендерну гарантію не пізніше ніж за три робочих дні до дати початку конкурсу (16 лютого).
Нагадаємо, що 1 грудня 2014 року Кабінет міністрів України підписав розпорядження про затвердження умов конкурсу на придбання ліцензій на 3G-зв‘язок. Документ передбачає проведення тендеру на право отримання ліцензій на 15 років в усіх регіонах України за трьома лотами одночасно. При цьому Кабмін збільшив стартову вартість ліцензії на 3G до 2,7 млрд гривень з раніше передбачуваних 2,443 млрд. Крім того, трьом операторам, що перемогли, необхідно буде взяти на себе витрати, пов`язані з проведенням конверсії, загальна вартість якої оцінювалася в 1,6 млрд грн. При цьому передбачається, що сума може змінюватися залежно від інфляції.
http://www.hromadske.tv/society/do-uchasti-u-3gtenderi-dopustili-trokh-operatoriv/
Народ от як ви думаєте, що ніхто в світі не схотів розвивати телекомунікації в Україні крім кацапів і іх прихлєбателя Ахмєтова? Знову Сєніни манси.
Батя, мы стараемся ...

Offline Stan

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Же през шаблю маєм права!
З практичної точки зору вигідно, коли твій мобільний провайдер надає послуги 3G. Бо інакше треба ще нову сім-карту і часто інший девайс тільки для 3G, що не дуже зручно.

Offline Cortex

• Hero Member
Вангую 3g в 2016 по 300грн в місяць. Ну в нас просто не може бути по іншому :lol:

Offline Ливси

• Hero Member
  • Цинизм - это неприятный способ говорить правду.
После демарша с картой Украины МТС должен сосать салуп! :Ganba:
sine ira et studio

Offline div

• Ветеран форума
После демарша с картой Украины МТС должен сосать салуп! :Ganba:

:smiley15:

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
Вангую 3g в 2016 по 300грн в місяць. Ну в нас просто не може бути по іншому :lol:

Та вряд ли, думаю, что максимум 20гр к нынешним ценам на тарифы с безлимитным интеренетом

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
З практичної точки зору вигідно, коли твій мобільний провайдер надає послуги 3G. Бо інакше треба ще нову сім-карту і часто інший девайс тільки для 3G, що не дуже зручно.

Согласен, приход какого-нибудь Orange, Tele2, T-Mobile конечно же хорошо. Но когда твой номер знаю кучу народа, то лучше 3G поиметь на привычном КС или МТС.

Astronaut

• Гість

Согласен, приход какого-нибудь Orange, Tele2, T-Mobile конечно же хорошо. Но когда твой номер знаю кучу народа, то лучше 3G поиметь на привычном КС или МТС.
Твой номер никто не знает если ты живешь в лесу в хижине. А тут наверное ни одной украинской компании если посмотреть, так что без разницы  :smilie7:

Offline dimoto

• Ветеран форума
а в это время Самсунг тестирует 5G  :smilie1:

Offline PamTam

• Ветеран форума
предлагаете подождать еще чуть-чуть и продавать лицензии сразу на него?  :gigi:

Offline Cortex

• Hero Member

Та вряд ли, думаю, что максимум 20гр к нынешним ценам на тарифы с безлимитным интеренетом
Подивись тарифи тримоба сьогодні. 300-500 гривень за безлімітний інтернет*. Зірочка значить що є обмеження на денну норму, ціни без ПФ, швидкість не гарантована(заявлено 7мбіт - отримаєш в кращому випадку 1-2) національний роумінг(шедевр маркетингу) оплачується окремо - тобто зайшов в провулок де тримоб не тягне - плати тариф по гривні мегабайт на швидкості 64кб/с. Весело просто пи*дець. Інтернет від олігархів і для олігархів.
« Останнє редагування: Січня 16, 2015, 07:13:51 19:13 від Cortex »

Offline dimoto

• Ветеран форума
предлагаете подождать еще чуть-чуть и продавать лицензии сразу на него?  :gigi:
предлагаю обьявить войну Южной Корее и сразу сдатся.
выйдет дешевле чем покупать лицензии на 5G
 :smilie1:

Offline serginio

• Ветеран форума

До тендера на придбання ліцензій на зв`язок третього покоління (3G) допустили трьох операторів - «Київстар», «МТС Україна» і «Астеліт» (life:). Про це повідомили у прес-службі Тендерного комітету Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації (НКРЗІ).
«За підсумками голосування, претендентами на участь у тендері було визнано дев`ять заявників по трьох лотах (три суб`єкти господарювання). До жодного із заявників рішення про відмову у визнанні претендентами на участь у тендері ухвалено не було», - повідомляється на сайті.
Регулятор також повідомляє, що оператори зобов`язані сплатити тендерну гарантію не пізніше ніж за три робочих дні до дати початку конкурсу (16 лютого).
Нагадаємо, що 1 грудня 2014 року Кабінет міністрів України підписав розпорядження про затвердження умов конкурсу на придбання ліцензій на 3G-зв‘язок. Документ передбачає проведення тендеру на право отримання ліцензій на 15 років в усіх регіонах України за трьома лотами одночасно. При цьому Кабмін збільшив стартову вартість ліцензії на 3G до 2,7 млрд гривень з раніше передбачуваних 2,443 млрд. Крім того, трьом операторам, що перемогли, необхідно буде взяти на себе витрати, пов`язані з проведенням конверсії, загальна вартість якої оцінювалася в 1,6 млрд грн. При цьому передбачається, що сума може змінюватися залежно від інфляції.
http://www.hromadske.tv/society/do-uchasti-u-3gtenderi-dopustili-trokh-operatoriv/
Народ от як ви думаєте, що ніхто в світі не схотів розвивати телекомунікації в Україні крім кацапів і іх прихлєбателя Ахмєтова? Знову Сєніни манси.

юмс перетворилось на мтс саме через ВИХІД іноземців

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Цитувати
Я  в курсі що кацапи для тебе не іноземці, у нас трохи по іншому >:(
Батя, мы стараемся ...

Offline liveinly

• Ветеран форума
Так ахмет і так має 3g ( Укртелеком), нафіга йому ще?
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline serginio

• Ветеран форума
Цитувати

вийобуєшся?
ну-ну

Offline serginio

• Ветеран форума

а скільки там абонентів?
на лайфі - мільйони

Offline liveinly

• Ветеран форума

а скільки там абонентів?
на лайфі - мільйони

Я в тому сенсі, що в нього вже є ліцензія на 3g, там він не зробив по людськи, і тут  викупить і похерить.

Offline serginio

• Ветеран форума

Я в тому сенсі, що в нього вже є ліцензія на 3g, там він не зробив по людськи, і тут викупить і похерить.

ну 2 мільярди під ногами не валяються...

Offline Старина Z

• Ветеран форума
Слушайте, ну ведь операторы сотовой связи - это не благотворительные организации.
Лицензия стоит практически 4,3 млрд грн (2,7 млрд + 1,6 - конверсия частот). Также нужно инвестировать в оборудование для базовых станций.
Кто за всё это заплатит? Пользователи новой услуги.

Она первые несколько лет не может быть дешевой. Только за счет перекрестного субсидирования, которое является крайне нежелательным для операторов, поскольку услуги передачи данных последнее время являются более рентабельными, чем услуги голосовой связи.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Цитувати

Цитувати
вийобуєшся?
ну-ну
С чего ты взял шо я выйобуюсь? Я тебя за язык не тянул
МТС Украина была первой на украинском рынке компанией, начавшей предоставлять услуги мобильной связи. Образована 11 ноября 1992 года как совместное предприятие Украинская Мобильная Связь. В настоящий момент является дочерней компанией международного оператора связи ОАО «Мобильные ТелеСистемы» (Россия). Работает под брендом МТС. Ранее также использовались бренды UMC и SIM-SIM, Джинс, Jeans и Ecotel.[3] Собрание акционеров ОАО «МТС» приняло решение о реорганизации ПрАО «МТС-Украина», в форме присоединения к ОАО МТС в виде макрорегионального филиала «Украина».
Батя, мы стараемся ...

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован

Подивись тарифи тримоба сьогодні. 300-500 гривень за безлімітний інтернет*. Зірочка значить що є обмеження на денну норму, ціни без ПФ, швидкість не гарантована(заявлено 7мбіт - отримаєш в кращому випадку 1-2) національний роумінг(шедевр маркетингу) оплачується окремо - тобто зайшов в провулок де тримоб не тягне - плати тариф по гривні мегабайт на швидкості 64кб/с. Весело просто пи*дець. Інтернет від олігархів і для олігархів.
Пользуюсь, вынужденно, 3мобом 300 грн в месяц, никаких ограничений, скорость до 5 Мбит (местность не позволяет больше). В принципе доволен. До этого был Интертелеком 270 грн, безлимит, скорость 1-2 МБита, падал частенько, каналы перегружены, после подъема цен в два раза были посланы.
Ник зарезервирован

Offline Старина Z

• Ветеран форума

Пользуюсь, вынужденно, 3мобом 300 грн в месяц, никаких ограничений, скорость до 5 Мбит (местность не позволяет больше). В принципе доволен. До этого был Интертелеком 270 грн, безлимит, скорость 1-2 МБита, падал частенько, каналы перегружены, после подъема цен в два раза были посланы.

Летом 2014?

Offline Matvik

• Hero Member
Питання в іншому - якого хріна така дорога ліцензія?

Offline serginio

• Ветеран форума
С чего ты взял шо я выйобуюсь? Я тебя за язык не тянул

я тут не математичні теореми о 10 ночі доводжу
нє хуй прискіпуватись до слів

Offline liveinly

• Ветеран форума
Періодично користуюсь Інтертелекомом,швидкість 2,5-3 Мбіт/с , трафік,1,5 ГБ на добу при переборі (такого ще не було) обмеження до 128 кбіт,безліміт,плата тільки в тому випадку,якщо хоч раз на добу підключився,складає щось біля 8 грн.

Offline serginio

• Ветеран форума
Питання в іншому - якого хріна така дорога ліцензія?

чого дорога?
нехай платять

Offline serginio

• Ветеран форума
Періодично користуюсь Інтертелекомом,швидкість 2,5-3 Мбіт/с , трафік,1,5 ГБ на добу при переборі (такого ще не було) обмеження до 128 кбіт,безліміт,плата тільки в тому випадку,якщо хоч раз на добу підключився,складає щось біля 8 грн.

8 грн/доба?
тобто якщо цілий місяць 240?

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован

Летом 2014?
Да. июнь.
« Останнє редагування: Січня 16, 2015, 09:13:06 21:13 від Некто_2 »
Ник зарезервирован

Offline Старина Z

• Ветеран форума

Летом 2014?
Да.

Думаю, что их чудесная акция по внезапному повышению цен привела к обратному эффекту с точки зрения валовой прибыли - я тоже перешел на другого оператора в это время.