Це не Янека програш . І не російських аналітиків. Це програш особисто Путіна .
Знак
02 Feb 2014 22:52
IP/Host: ---.lviv.farlep.net
І цей програш наштовхує на певні сумніви в адекватності президента Росії. В його психічному здоровї.
Я з самого початку не вірив що Янек підпише в Вільнюсі ту асоціацію. (Хоча десь у вересні я відкрив тут гілочку , що в разі підписання Янек ввійде в світову історію поряд з найвидатнішими СВІТОВИМИ історичними діячами ) Також це підписання несло і янеку і ПР і економіці країни значно більше смачних плюшок , ніж угода з Росією. Але чуда не сталось. І це стало найкращим підтвердженням того , що Янек - просто путінська маріонетка . І Путін особисто приймає участь у всіх стратегічних питаннях і його слово є вирішальним . А оскільки ВСІ кроки Янека дивним чином ведуть до ще більшого погіршення його ситуації . то можна зробити висновок , що до цього призводить власне неадекватна оцінка ситуації Путіним і відповідно абсолютно не вірний план дій . І це не може не радувати , тому що сили опозиції в самій Росії також отримали шанс на перемогу .
Це я писав на ФУПі ще 2 лютого.
Ну що . Путін викопав собі величезну яму . Причому йому нема на кого скинути відповідальність. бо всі останні рішення він приймав сам . ВОни були абсолютно неправильні , в результаті їх росіяни отримували кардинально протилежні результати , і якби ці рішення приймав хтось інший , його давно б вже вигнали . А оскільки неправильні рішення продовжують прийматись , цьому є лише одне рішення - їх приймає САМ ПУТІН.
А тепер про яму . Перші рухи лопатою ми побачили в кінці листопада . В грудні яма стла вже досить великою . а після 20 лютого ми побачили , що в яму спокійно поміщається Янукович . Але Путін не зупинився . І тепер яма стала на стільки велика , що туди влізе не лише Янек з Путіним - туди влізе весь пурінський режим .
Ну а тепер мій розвиток подій . Путін не відступиться , на крим і кримчан йому насрати . Відповідно на території півострова розгорнуться повномаштабні бойові дії. З використанням реактивної артилерії . авіації , головних калібрів чорноморського флоту і тактичних ракет. Ця війна поховає Путіна і його режим , але зітре з лиця землі міста і села Криму .
А це я писав на Дурдомі , 28 лютого.
Ще коли НІХТО не говорив про те що путін - психічно хворий . Аж коли меркель з ним поговорила , вона дійшла до такого ж висновку .