Автор Тема: Пока вы тут балаболите депутаты работают. Шоб у них ручки не болели.  (Прочитано 4072 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Два штришка из фейсбука:

Vitaliy Shabunin
8 хв. · Змінено ·
КОАЛІЦІЯ ЗАБЛОКУВАЛА прийняття змін до закону про Антикорупційне Бюро. Зранку законопроект 1660-д викинули з порядку денного. Це при тому, що ще вчора комітет Соболєва проголосува політичний компроміс всіх фракці коаліції. Наголошую, що з цим компромісом погодилися ВСІ фракції коаліції.
Для нардепів, які блокують прийняття цього закону:
1) ми зробимо ваші прізвища відомими всій країні і далеко за її межами;
2) ми зосередемося на дослідженням саме ваших кампаній та нерохумості (особливо за кордоном);
3) під цей закопроект підв'язаний наступний транш МВФ, без якого курс долара буде навіть не 30 грн. І пояснювати це людями будете саме ви.
Ось зміни, яких так бояться народні депутати:
- Посадовець, який не може пояснити своє майно, має віддати його державі і сісти.
- Міністр, який підозрюється у топ-корупції і збирається втекти, може бути заарештований на 24 години до рішення суду.
- В Антикорупційне бюро не можна брати тих, хто вже відповідав за боротьбу з корупцією.
- Створюється окрема незалежна антикорупційної прокуратури, керівників та працівнків якої набирають на відкритому конкурсі (з трансяцією он-лайн).
- Гарантії достойних зарплат працівника НацБюро та Антикорупційної прокуратури.

Borislav Bereza
10 хв. ·
Идёт обсуждение законопроекта 0934 о лицензировании. Министр говорит - голосуйте за законопроект. А фракция, чей лидер сейчас премьер-министр, не голосует. Думаете это бред? Нет, это реалии украинского парламентаризма. Просто НФ не дали провести поправки к закону 1580, в которых они были заинтересованы...лично. А проблемы страны? Проблемы подождут. И то, что сейчас война они не вспоминают. Запоминайте избиратели, запоминайте.
Батя, мы стараемся ...

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Пидорасы Реформаторы ведь... Не?

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
так МВФ бабла подогнал, какое АКБ? :lol:
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
Та ну, 367а поправка депутата Пінзеника не набрала голосів...

Працюємо далі...

375.... поправка...

Offline natusya

• Ветеран форума
ігнор Квант

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
1580...

Про упрощение условий ведения бизнеса.

Голосуют..

260 - принято...

Ну, могут, если хотят...  :smiley25:

Offline Askold

• Ветеран форума
А чому дивуватись якщо половина парламенту це бувші юльки, я вже не кажу про явних та перефарбованих синяків яких так само є досить.
Сумно це все, хоча і далеко не безнадійно, бо прогрес таки є.

Offline PamTam

• Ветеран форума
1580...

Про упрощение условий ведения бизнеса.

Голосуют..

260 - принято...

Ну, могут, если хотят...  :smiley25:
вероятно, это не задевает их личные интересы

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Андрій Парубій ‏@AndriyParubiy now42 seconds ago

Щойно включили в порядок денний на сьогодні питання про національне антикорупційне бюро.Це успіх. Сподіваюсь сьогодні приймем !
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
Андрій Парубій ‏@AndriyParubiy now42 seconds ago

Щойно включили в порядок денний на сьогодні питання про національне антикорупційне бюро.Це успіх. Сподіваюсь сьогодні приймем !

Ну, после 16.00 посмотрим.

Offline Tvladrat

• Hero Member
- Посадовець, який не може пояснити своє майно, має віддати його державі і сісти.
- Міністр, який підозрюється у топ-корупції і збирається втекти, може бути заарештований на 24 години до рішення суду.

Ну собственно это нику соответствует. Только:

1. Сесть ЗА ЧТО? С таким успехом в селе будут лупить тех, у кого машина и кто не сможет пояснить откуда она. А чё - то же самое!
2. "збирається втекти" - это как определяется? Что такое "топ-корупція"?

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо

1. Сесть ЗА ЧТО? С таким успехом в селе будут лупить тех, у кого машина и кто не сможет пояснить откуда она. А чё - то же самое!

Должностных лиц??   Ну и правильно.

Принцип один - если ты идешь на гослужбу или в выборные органы - ты обязан предъявить ВСЕ, ЧТО ЕСТЬ У ТЕБЯ И РОДСТВЕННИКОВ, и жить только на зарплату.

Не выходит - никто не держит. увольняйся и делай что угодно.   

Offline liveinly

• Ветеран форума

а що паганого в тому,що єплан-чиновник сяде за те,що не зможе пояснити джерело прибутку?
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline Tvladrat

• Hero Member
Должностных лиц??   Ну и правильно.

Принцип один - если ты идешь на гослужбу или в выборные органы - ты обязан предъявить ВСЕ, ЧТО ЕСТЬ У ТЕБЯ И РОДСТВЕННИКОВ, и жить только на зарплату.

Не выходит - никто не держит. увольняйся и делай что угодно.

Так кто спорит? Перед приемом на госслужбу - декларация, все что есть - прописал. Если подходит - берут. Если наворовал потом - сядет.

Offline Tvladrat

• Hero Member
а що паганого в тому,що єплан-чиновник сяде за те,що не зможе пояснити джерело прибутку?

Ну ладно, пусть по-твоему все чиновники - ебланы (насколько я понял, сори если неправильно понял). Но сажать-то за что?

У ЛЮБОГО гражданина если провести обыск, можно всегда что-то найти. То, что послужит поводом для вопроса "А откуда собственно?". И что? Сажать?

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо

Ну ладно, пусть по-твоему все чиновники - ебланы (насколько я понял, сори если неправильно понял). Но сажать-то за что?

У ЛЮБОГО гражданина если провести обыск, можно всегда что-то найти. То, что послужит поводом для вопроса "А откуда собственно?". И что? Сажать?

Вы больной...???

Astronaut

• Гість
Вы больной...???
Угу, а еще на "работу" пришел. Отдыхать, лечиться надо  :smilie7:

Offline mahnovets

• Ветеран форума

Зая, ты дураком не прикидывайся
Цитувати
Пятиэтажный особняк в Кенсингтоне в Великобритании сейчас принадлежит дочери экс-президента Украины Елены Пинчук.
Дом Елены Пинчук по оценкам специалистов аналитического центра "Индикаторы рынка недвижимости" занял шестое место в рейтинге самой дорогой недвижимости мира,
У тебя тоже такое можна найти?
У кого суп жидкий, а у кого жемчуг мелкий.
Батя, мы стараемся ...

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Работа кстати продолжается

12 февраля 2015.
Вечернее заседание.
Угадавшему хозяина мобилки - сюрприз от меня;)
Hanna Hrabarska ФБ

До приза далеко. лично я даже затрудняюсь определить пол депутата по рукам.
Батя, мы стараемся ...

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Ну и хорошем:

Єгор Соболєв
31 хв. ·
Все законодавство, щоб нищити корупціонерів, створено.
Посадовець, який не може пояснити своє майно, має віддати його державі і сісти.
Міністр, який підозрюється у топ-корупції і збирається втекти, може бути заарештований на 24 години до рішення суду.
В Антикорупційне бюро не можна брати тих, хто вже відповідав за боротьбу з корупцією. А ті, хто справді буде боротися, отримуватимуть платню на рівні 20 тисяч гривень для детектива.
Тепер значно важливіше і складніше змусити правоохоронні органи та суди виконувати антикорупційне законодавство.
Крок за кроком йдемо далі, друзі
Батя, мы стараемся ...

Offline liveinly

• Ветеран форума

зрозумів ти не правильно,не всі,а переважною більшістю.Тобі вже писали,перед призначенням на посаду,декларація,яка також повинна перевіритись і навіть по результатам декларації,привиявленні невідповідності прибуток-витрата,посадка.На рахунок будь-якого громадянина,взагалі,м'яко кажучи,ти загнув,в мене наприклад,все,що є,зароблено чесно,як і в переважної кількості форумчан.
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline natusya

• Ветеран форума
Работа кстати продолжается

12 февраля 2015.
Вечернее заседание.
Угадавшему хозяина мобилки - сюрприз от меня;)
Hanna Hrabarska ФБ

До приза далеко. лично я даже затрудняюсь определить пол депутата по рукам.

я подсмотрела в ФБ :shuffle: он сам признался
мачо Константиновский
ігнор Квант

Offline mahnovets

• Ветеран форума
А меня колечко скромное смутило на безымянном пальчике, как бы не очень мальчюковое.
Батя, мы стараемся ...

Offline natusya

• Ветеран форума
Это тот чувак, который продал свой ролс-ройс и деньги вложил в Армию
кажется и сам немного поволонтерил
у которого сеть ресторанов и большой любитель женского полу
и любит фотографироваться голым  :smilie5:
наш человек  :upa

ігнор Квант

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Это тот чувак, который продал свой ролс-ройс и деньги вложил в Армию
кажется и сам немного поволонтерил
у которого сеть ресторанов и большой любитель женского полу
и любит фотографироваться голым  :smilie5:
наш человек  :upa
Я бы не спешил с "нашим", биография у мачо богатая http://politica-ua.com/killer-yaponchika-koshelek-yacenyuka/
Батя, мы стараемся ...

Offline natusya

• Ветеран форума
Я бы не спешил с "нашим", биография у мачо богатая http://politica-ua.com/killer-yaponchika-koshelek-yacenyuka/
+
про Семенченко интересно :smilie7:
ігнор Квант

Offline Matvik

• Hero Member
Так що там з законами антикорупційними? Як я зрозумів, таки прийняли ті поправки, що Соболєв вимагав?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Зая, ты дураком не прикидывайся

От ти злий: останній полемічний прийом у хуйлят з рук вибити намагаєшся.  :weep: Ти не махновець, ти прям бандерівець якийсь.  :Vedy_sebe:

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован

Большей глупости я не слышал. На все, что у меня есть я могу дать объяснения. И никто не сможет меня за них посадить.
Правда я не чиновник.
Ник зарезервирован