Автор Тема: Розвели як кошенят  (Прочитано 4524 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Розвели як кошенят
« : Лютого 17, 2015, 05:39:33 17:39 »
Українська правда retweeted
Дмитрий Смирнов ‏@dimsmirnov175 7m7 minutes ago

Ожидается, что Владимир Путин сделает заявление о происходящем в Дебальцево.

Отже, хуйло виходить на сцену в позі миротворця і гаранта і люб“язно пропонує українській стороні відвести війська з району Дебальцевого із метою збереження людських життів. Очевидно, що за даної ситуації іншого варіанту для української сторони вже не буде.
Європа аплодує стоячи.

Виникає питання - про що президент України домовлявся в Мінську?
If you are going through hell, keep going.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
Re: Розвели як кошенят
« Reply #1 : Лютого 17, 2015, 05:42:28 17:42 »
Європа аплодує стоячи. - што?

Вообще, прогноз, что Дебальцево хуйлисты будут использовать как повод свалить Порошенко оправдался на все сто.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #2 : Лютого 17, 2015, 05:44:17 17:44 »
А геніальний Порошенко не міг передбачити саме такого сценарію?
Чому всі бачили, а він не бачив?

Offline noxious

• Hero Member
« Reply #3 : Лютого 17, 2015, 05:45:24 17:45 »
Вообще, прогноз, что Дебальцево хуйлисты будут использовать как повод свалить Порошенко оправдался на все сто.

Самое интересное, что именно вопящие чего-то ждали от этих переговоров, хотя им часами доказывали невозможность достижения нормального результата.
Теперь же они вопят, что ничего не выполняется.
парадокс...

Offline noxious

• Hero Member
« Reply #4 : Лютого 17, 2015, 05:45:48 17:45 »

та, мать, потому что не для перемирия были эти переговоры!

Offline Селюк

• Full Member
« Reply #5 : Лютого 17, 2015, 05:47:29 17:47 »
Немає парадоксу.
Вони саме цієї ситуації чекали. :smilie7:

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #6 : Лютого 17, 2015, 05:47:47 17:47 »
Я не считаю его гениальным.
Просто диванные Клаузевицы как всегда.
И с Дебальцево что делать ясно, и переговоры как вести.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 17, 2015, 05:48:18 17:48 »

Тому, що Україна не є самостійним гравцем і нічого не вирішує насправді. Все вирішує Меркель, також впливає Обама. Згадайте квітень і Женеву, де українські пропозиції від уряду навіть ніхто не дивився і у заключному документі про Крим не було ні слова.
Ну як дурники, їй Богу, відкрийте очі.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #8 : Лютого 17, 2015, 05:48:29 17:48 »
Не треба шукати чорну кішку в темній кімнаті. Особливо коли її там нема.
Всі оці мантри про останнє попередження Хуйлу - лажа. В Мінську ті ідіоти таки вірили в тимчасове перемир“я. Хуйло може піти на тимчасове перемир“я лише на власних умовах. Його умовою було Дебальцеве. От після його захоплення, він тимчасово це зробить.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 17, 2015, 06:00:18 18:00 »
Не треба шукати чорну кішку в темній кімнаті. Особливо коли її там нема.
Всі оці мантри про останнє попередження Хуйлу - лажа. В Мінську ті ідіоти таки вірили в тимчасове перемир“я. Хуйло може піти на тимчасове перемир“я лише на власних умовах. Його умовою було Дебальцеве. От після його захоплення, він тимчасово це зробить.

Пиши Меркель листи, бо це не українці вирішують. Меркель не хоче розвалу Росії, бо німцям це не вигідно. Обама сам казав, що рішення про поставку Україні зброї прийметься після згоди Меркель, бо Україною курує Німеччина та її партнери.
Скажу більше, ми могли би купити зброю у Китая, у них є все, що нам потрібно і нам це вигідно, але нам це не дозволяють. Почитайте, що мілпорталі хлопці пишуть. І включайте мізки, не будеть наївним і тупим. Мисліть на крок вперед і проводьте аналогії. Ви ж в темі усіх новин, важко висновки зробити? Якщо немає "чим", то без істерик, бо це вже не смішно.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #10 : Лютого 17, 2015, 06:03:00 18:03 »
#DankeFrauRibbentrop
« Останнє редагування: Лютого 17, 2015, 06:11:33 18:11 від Адам Жоржович »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #11 : Лютого 17, 2015, 06:12:38 18:12 »
Nastya Stanko ‏@StankoNastya 4m4 minutes ago

Виглядає все на те, що росіяни просто тягнуть час, поки "ДНР" не взяв Дебальцеве, бо перемовини в спільному центрі тривають з 9 ранку і досі
0 replies 9 retweets 0 favorites

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #12 : Лютого 17, 2015, 06:12:46 18:12 »
+100500

#ThankYouFrauRibbentrop  :smilie9:
... і хай Росія згине як держава

Offline МастерТук

• Full Member
« Reply #13 : Лютого 17, 2015, 06:17:18 18:17 »
Хуйло в Мінську намагалися загнати  в хорватський варіант розвитку подій. І наче вийшло. Але Хуйло теж це розуміє і намагається зламати цей сценарій. Він добре усвідомлює свій ресурс(до осені) і знає що час працює проти нього. Тому і йде на загострення весь час піднімаючи планку шантажу Заходу. Повільний сценарій Заходу вже тріщить по всіх швах. Час прискорюється і вимагає швидких рішень.

"Добрим словом і пістолетом можна зробити значно більше ніж тількі добрим словом"(Аль Капоне)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #14 : Лютого 17, 2015, 06:19:48 18:19 »
Проблема в тому, що Обама принципово не хоче йти на конфронтацію і уникає її всіма способами. Тому для нього це було велике полегшення, коли Меркель і Оланд так би мовити взяли ініціативу.
Чому Обама так ставиться до Росії можна легко зрозуміти із його біографії. Його батьки познайомилися до речі на заняттях з російської мови. Яке ставлення у “прогресивних“ американців було до Москви і СССР у 1970-80 не буду навіть коментувати. І ще один штрих - Франк Маршал Девіс як духовний (і не лише) батько Обами.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #15 : Лютого 17, 2015, 06:23:18 18:23 »
Треба самим піднімати ставки. Потрібно нанести  удар по Горлівці сьогодні вночі.

Offline МастерТук

• Full Member
« Reply #16 : Лютого 17, 2015, 06:25:57 18:25 »
Треба самим піднімати ставки. Потрібно нанести  удар по Горлівці сьогодні вночі.

Це дозволить Хуйлові ще вищче підняти ставки. Не забувайте що військовий ресурс у нього значно вищий. Постійна єскалація - це те що йому потрібно.

Offline svo1973

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #17 : Лютого 17, 2015, 06:26:20 18:26 »
Європа аплодує стоячи. - што?

Всі знали про це. Порошенко знав про це. Генштаб знав проце. Але разом з тим дозволили Хуйлу спокійно розіграти його карти. Звичайно, Порошенко не звалиться від цього. Але Хуйло наніс йому серйозний ляпас в очах усіх. Причому не тільки йому, а й всій країні. І весь його Генштаб зараз виглядає зграєю ідіотів. І це при тому, що всі навколо - від журиків до бійців - говорили, що його Генштаб зграя ідіотів. Просто констатація фактів.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #18 : Лютого 17, 2015, 06:27:25 18:27 »
Проблема в тому, що Обама принципово не хоче йти на конфронтацію і уникає її всіма способами. Тому для нього це було велике полегшення, коли Меркель і Оланд так би мовити взяли ініціативу.
Чому Обама так ставиться до Росії можна легко зрозуміти із його біографії. Його батьки познайомилися до речі на заняттях з російської мови. Яке ставлення у “прогресивних“ американців було до Москви і СССР у 1970-80 не буду навіть коментувати. І ще один штрих - Франк Маршал Девіс як духовний (і не лише) батько Обами.

Похуй на Обаму. Головне щоб не було масових жертв в Дебальцевому бо тоді Порошенку вже ніхто не допоможе. Це буде його кінець. Всі ці інформаційні вкиди це хуйня. Є розвідка, вона повинна знати  чи є сили в жополченців взяти Дебальцево. Якщо є , треба атакувати, якщо ні - стояти в обороні.
« Останнє редагування: Лютого 17, 2015, 06:36:19 18:36 від OlegSky »

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #19 : Лютого 17, 2015, 06:28:28 18:28 »
Я, до речі, не звалюю всю вину на Порошенка. Основні винуватці - Обама, Меркель та Олланд. Саме вони вирішили ще раз зіграти в російську рулетку "перемир'я", а Пороха просто нагнули... :(

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #20 : Лютого 17, 2015, 06:28:58 18:28 »

Це дозволить Хуйлові ще вищче підняти ставки. Не забувайте що військовий ресурс у нього значно вищий. Постійна єскалація - це те що йому потрібно.

Заїбеться. Якщо ми піднімемо ставки, то не буде куди Обамі діватися і прийдеться впрягатися. Бо  повномасштаба війна це піздець Європі.

Offline Чорна Сотня

• Hero Member
« Reply #21 : Лютого 17, 2015, 06:29:52 18:29 »

Тому, що Україна не є самостійним гравцем і нічого не вирішує насправді. Все вирішує Меркель, також впливає Обама. Згадайте квітень і Женеву, де українські пропозиції від уряду навіть ніхто не дивився і у заключному документі про Крим не було ні слова.
Ну як дурники, їй Богу, відкрийте очі.

Т.е. это европейские пидары планируют, сколько солдат Украины сдать в плен, где какой котел сделать, кому куда пос...ть сходить? Так по вашему?
Нема Сили не від Бога.  Ісідор. Екзарх Грузії.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #22 : Лютого 17, 2015, 06:32:02 18:32 »
Я, до речі, не звалюю всю вину на Порошенка. Основні винуватці - Обама, Меркель та Олланд. Саме вони вирішили ще раз зіграти в російську рулетку "перемир'я", а Пороха просто нагнули... :(

Я думаю тут не лише це, а й те що і ВР і уряд просрали масу часу і не зробили реально кроків ані в напрямку реформ, ані в напрямку боротьби із хуйлостаном.
Все залишається як і раніше - ні війни, ні миру, ні агресії, ні блокади ворога...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #23 : Лютого 17, 2015, 06:32:25 18:32 »

Потрібен танковий удар по Горлівці зі сторони Константинівки. Дуже шкода, що в Україні купа бариг і жодного полководця. :smilie2:
« Останнє редагування: Лютого 17, 2015, 06:33:59 18:33 від OlegSky »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #24 : Лютого 17, 2015, 06:33:24 18:33 »
Проблема в тому, що Обама принципово не хоче йти на конфронтацію і уникає її всіма способами.

Такий самий соплежуйний пиздюк сидів у Білому Домі коли совок заліз в Афган. Але завдяки правильним дядькам у Конгресі зброя пішла до моджахедів через ЦРУ вже у 80му.

Offline МастерТук

• Full Member
« Reply #25 : Лютого 17, 2015, 06:34:15 18:34 »

Я думаю що причини дій Обами інші. Хуйло дуже багато вклав зусиль в те щоб вбити клин між Європою і США. І це дало певні результати. Європа сама потягнула на себе ковдру щодо вирішення української кризи. Думаю що навіть виставили США якись вимоги щодо цього і дядюшка Сем вимушений чекати, щоб не розірвати стосунків з своїми союзниками. Крім того Хуйло зробив вже своєю пропагандою США головним винуватцем в ситуації в Україні. Мабуть вважають, що головною протидією ціому месиджу буде неявна участь США в вирішенні кризи.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #26 : Лютого 17, 2015, 06:36:50 18:36 »
При такому плануванні військових операцій зброю можуть і не дати при всьому бажанні.

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #27 : Лютого 17, 2015, 06:40:12 18:40 »
При такому плануванні військових операцій зброю можуть і не дати при всьому бажанні.

Так. Те що було на Вуглегірському фланзі плацдарму - а точніше що взагалі ніхрена там не було, це просто дико. Та й на протилежному також. Ніяких укріплень, ніяких ешелонів захисту. Взагалі ніхрена...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #28 : Лютого 17, 2015, 06:40:28 18:40 »
(click to show/hide)
Я думаю що причини дій Обами інші. Хуйло дуже багато вклав зусиль в те щоб вбити клин між Європою і США. І це дало певні результати. Європа сама потягнула на себе ковдру щодо вирішення української кризи. Думаю що навіть виставили США якись вимоги щодо цього і дядюшка Сем вимушений чекати, щоб не розірвати стосунків з своїми союзниками. Крім того Хуйло зробив вже своєю пропагандою США головним винуватцем в ситуації в Україні. Мабуть вважають, що головною протидією ціому месиджу буде неявна участь США в вирішенні кризи.

Обама ніколи не був і не є прагматиком. Він - типовий ідеолОг. На цьому побудована вся його політика - на ідеології.
Він бачить Америку як головне джерело зла у світі.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #29 : Лютого 17, 2015, 06:42:49 18:42 »

Наша проблема це не відсутність зброї, а небажання генералітету воювати. Вони просто цього не вміють робити і не хочуть.
Живуть по принципу "А може якось обійдеться". На жаль, я думаю, нічого не обійдеться. Є логіка подій, яка говорить, що в Лугандоні декілька десятків тисяч жополченців, які не складуть зброю в будь-якому разі. Так що або ми їх знищимо, або...
 А ось другого або немає. Тому що їх просто немає куди дівати, а мирно жити за 3000 грн. вони вже не будуть.  Якщо б це була регулярна армія то інша справа. Військовим наказав, вони відійшли.  А так...
« Останнє редагування: Лютого 17, 2015, 06:44:50 18:44 від OlegSky »