Угорщина, Румунія, Словакія, Болгарія...і т.д
ТС - типова безмізка діяспора, яка давно втратила відчуття того, що коїться по за межами США.
Пригадайте, як ви просрали румунам частину свого шельфу.
Якщо діаспора безмізка, то ви мали б гордо вімовитися від матеріальної та політичної підтримки діаспори.
Не діаспора ж винна, що такі як ви патріоти посрали хуйлу найбільшу територію в Європі, і подовжуєте справно сплачувати йому гроші, на які вбивають ваших співгромадян.
Ти вже газ відключив і в добровольці записався?

А ты в добровольцы записался?
А по поводу шельфа - нормальное решение, цивилизованное. Теперь все могут добывать нефть и газ и нет территориального спора. Только Румыния добывает, а Украина - нет.
Я не записався. Але той пан тут на всі заставки емігрантів (я до них не належу) проклинає із-за відсутності в них патріотизму.
То я грішним ділом подумав, що той палкий пан вже на фронті косить ворогів з кулемета. 
Ти не переводи тему на інших, бо ті що в Україні, в більшості своїй не збираються косити і ховатись від війська, а ти емгрогерой, не перестаєш нас вчити , як нам жити і роздавити поради , вдаючись до так званої глибокої аналітики.А чи не краще, власним прикладом і неприхованим героїзмом і пожертвою теплим і ситим життям, приїхати до неньки, взяти до рук кулемет і ......Ні? Тоді ФРК ПНХ