Автор Тема: Вторинність?...  (Прочитано 6466 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline liveinly

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Вторинність?...
« Reply #60 : Лютого 23, 2015, 09:24:01 21:24 »
Так все ж таки, чому у спілкуванні з кацапами ви переходите на кацапскії язик?  :smilie5:
Заело бедолагу - перезагрузись

Навіть в українському місті Одесі - у вас пам“ятник Єкатєрінє Два стоїть.  :lol: :lol: :lol:

Ти ще забув про бюстік пушкінда ва Львовє.... :weep: :weep: :weep: ФРК ПНХ
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #61 : Лютого 23, 2015, 09:24:20 21:24 »
Кіт. Я впевнений, що такий первинний хлоп,  не зганьбив себе англійською на чужині....  :weep:

« Останнє редагування: Лютого 23, 2015, 09:32:39 21:32 від finli »

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #62 : Лютого 23, 2015, 09:24:34 21:24 »
Так все ж таки, чому у спілкуванні з кацапами ви переходите на кацапскії язик?  :smilie5:

Ну давайте разберем по кацапскому языку и добровольцам.
Вот смотрите: есть Capitain Cubs, который разговаривает на русском языке и пошел добровольцем, сейчас под Донецком.
Есть Elsewhere, которая разговаривает на русском языке, занимается волонтерством и сейчас в очередном рейде, смотрит своими глазами как перемирие соблюдается.
Есть я, который тоже разговаривает на форуме на русском языке и занимается сбором и организацией посылок для того же Кабса.
Есть Feral Cat, который всех попрекает русским языком и рассказывает о том, как нужно жить.

От кого в итоге больше пользы? Я слышал, в одной умной книге написано, что нужно судить не по словам, а по делам.
Получается, что проблема вовсе не в языке общения, а в чем-то другом?

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #63 : Лютого 23, 2015, 09:25:20 21:25 »

хто ВИ?

Українці.
Щодного разу не бачив, щоб українець спілкувався з кацапом в Україні українською.

Може таки не чув, а не не бачив? Може ти ще і їш жопою? ФРК ПНХ

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #64 : Лютого 23, 2015, 09:25:40 21:25 »
Українці.
Щодного разу не бачив, щоб українець спілкувався з кацапом в Україні українською.

а треба не дивитись а слухати

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #65 : Лютого 23, 2015, 09:26:05 21:26 »

Навіть в українському місті Одесі - у вас пам“ятник Єкатєрінє Два стоїть.  :lol: :lol: :lol:

Ах так. Пушкін певно і до Львова їздив.
Ви там його Клєвєнтікам Рассіі напам“ять знаєте...  :lol: :lol:
If you are going through hell, keep going.

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #66 : Лютого 23, 2015, 09:27:28 21:27 »
Ну прям Герцен в изгнании, к-рый свое "Кто виноват?" пишет!  :hot:

А що поганого з Герценим?
Він був дуже порядною людиною.
Та з Герценом усе ОК, було і буде, за вас хвилююсь, що не винесете ви своєї ноші... :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #67 : Лютого 23, 2015, 09:32:12 21:32 »

Вот смотрите: есть Capitain Cubs, который разговаривает на русском языке и пошел добровольцем, сейчас под Донецком.
Есть Elsewhere, которая разговаривает на русском языке, занимается волонтерством и сейчас в очередном рейде, смотрит своими глазами как перемирие соблюдается.
Есть я, который тоже разговаривает на форуме на русском языке и занимается сбором и организацией посылок для того же Кабса.
Есть Feral Cat, который всех попрекает русским языком и рассказывает о том, как нужно жить.

От кого в итоге больше пользы? Я слышал, в одной умной книге написано, что нужно судить не по словам, а по делам.

Старіна,
Я написав у старттопіку щодо вторинного характеру української політики, бо на мою думку, це є одна з головних проблем - принцип “чєво ізволітє“? стосовно так званих партнерів і противників.
 І Порошенко, до речі, дуже добрий екземпляр.
На мою думку, проблема в психолочній неготовності визначити національні інтереси і діяти відповідно до них.

Але тут, зграя тролів кинулася з гавкотом на мене, бо я наважився це сказати із-за бугра.
Я просив їх, щоб вони просто ігнорували гілку, якщо не можуть заперечити по суті.

Щодо мови, то ви мою думку знаєте - допоки російська мова домінуватиме в Україні, не буде ані спокою, ані перспективи відірватися від х...ла, чи хто прийде на його місце.
Австріі чи Ірландіі не буде.

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #68 : Лютого 23, 2015, 09:32:44 21:32 »

Ах так. Пушкін певно і до Львова їздив.
Ви там його Клєвєнтікам Рассіі напам“ять знаєте...  :lol: :lol:

Що сказати хотів, вторинний? Загалом Старина дуже влучно навів тобі конраргумент на твої мовні закидони, цілком його підтримую, окрім того, з його слів (суто мій висновок), ти є непотріб, точніше вторинний непотріб, тому ФРК ПНХ.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #69 : Лютого 23, 2015, 09:34:52 21:34 »
Старіна

Ти єдиний за кого він тут може зачепитися. Інші просто глумляться ...собаки такі  :weep:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #70 : Лютого 23, 2015, 09:35:55 21:35 »
(click to show/hide)
Що сказати хотів, вторинний? Загалом Старина дуже влучно навів тобі конраргумент на твої мовні закидони, цілком його підтримую, окрім того, з його слів (суто мій висновок), ти є непотріб, точніше вторинний непотріб, тому ФРК ПНХ.

Із Старіною проблем нема - він розумний чоловік, і з ним приємно спілкуватися.

Вчи русскій язик. Це єдине, що тобі треба знати.  :lol:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #71 : Лютого 23, 2015, 09:36:21 21:36 »
 :lol: :weep:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #72 : Лютого 23, 2015, 09:38:43 21:38 »
Рефат Чубаров пише на Фейсбуку українською. Чому Бутусов пише російською?

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #73 : Лютого 23, 2015, 09:39:16 21:39 »
(click to show/hide)

Із Старіною проблем нема - він розумний чоловік, і з ним приємно спілкуватися.

Вчи русскій язик. Це єдине, що тобі треба знати.  :lol:

На відміну від тебе, вторинний, я володію і російською і англійською і арабською і ще трішки хорватською і польською тому посмійся на свій статевий орган  :weep:  ФРК ПНХ

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #74 : Лютого 23, 2015, 09:39:41 21:39 »
Рефат Чубаров пише на Фейсбуку українською. Чому Бутусов пише російською?

У нас вільна країна (с)

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #75 : Лютого 23, 2015, 09:41:09 21:41 »
Все...я пішов.Більше не можу... :lol:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #76 : Лютого 23, 2015, 09:42:43 21:42 »

Так ти так і не сказав, скільки на місяць Хуйлу данини платиш.... :Sho_za:

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
« Reply #77 : Лютого 23, 2015, 09:43:37 21:43 »
Говорящая пл украински Фарион приносит Украине столько вреда, сколько не приносит весь русскоговорящий Харьков
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #78 : Лютого 23, 2015, 09:45:03 21:45 »

Старіна,
Я написав у старттопіку щодо вторинного характеру української політики, бо на мою думку, це є одна з головних проблем - принцип “чєво ізволітє“? стосовно так званих партнерів і противників.
 І Порошенко, до речі, дуже добрий екземпляр.
На мою думку, проблема в психолочній неготовності визначити національні інтереси і діяти відповідно до них.

Але тут, зграя тролів кинулася з гавкотом на мене, бо я наважився це сказати із-за бугра.
Я просив їх, щоб вони просто ігнорували гілку, якщо не можуть заперечити по суті.

Щодо мови, то ви мою думку знаєте - допоки російська мова домінуватиме в Україні, не буде ані спокою, ані перспективи відірватися від х...ла, чи хто прийде на його місце.
Австріі чи Ірландіі не буде.

Так про мову це я почав в цій гілці і добровольців розповідати?  :snoozer_05:
Якщо американці не перестануть спілкуватись англійською, то не буде ані спокою, ані перспективи відірватися від Британії  :weep: (це так, ліричний відступ).

За стартовою темою. Ви розумієте, що Україна - це молода держава. А молоді держави завжди більше звернені до свого внутрішнього світу, бо вони тільки стають на ноги. Ви хочете побачити сильну політику, там де політики нещодавно зовсім не існувало. Так не буває. Саме трагічні події минулого року дають ідеологічну основу для існування національної політики. Зараз вона найбільш виражена, ніж у будь-які попередні роки.

Але є обставини, які обмежують можливості України в прийнятті рішень: це наслідок помилок, що робились в попередні роки та геополітичної ситуації, що склалася зараз. Країна не існує у вакуумі. Президент повинен обирати не найбільш популярні рішення, а найбільш ефективні. Чи були вони найкращими - покаже час.

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #79 : Лютого 23, 2015, 09:45:14 21:45 »

Так ти так і не сказав, скільки на місяць Хуйлу данини платиш.... :Sho_za:

Ти не сказав скільки обамі платиш, що, це повинно когось тримати біля тебе? Іди в мінстеці записуйся    :lol: :lol: :lol:  ФРК ПНХ

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
« Reply #80 : Лютого 23, 2015, 09:45:56 21:45 »
ТС замути опрос кто сколько дани платит хуйлу
И главное чем. Вот ты например служишь ему всем существом и платишь ему предательством своей родины

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #81 : Лютого 23, 2015, 09:48:00 21:48 »
И главное чем. Вот ты например служишь ему всем существом и платишь ему предательством своей родины

Какой високій слог!
 :gigi:
Як там Єкатєріна ІІ - чистенько все коло неї?  :lol:

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого
« Reply #82 : Лютого 23, 2015, 09:50:24 21:50 »

Какой високій слог!
Слив засчитан

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #83 : Лютого 23, 2015, 09:51:18 21:51 »

Какой високій слог!

Ну и кто здесь тролль?
Как там Аскольд писал, забанить всех, кто отметился в этой ветке?

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #84 : Лютого 23, 2015, 09:52:41 21:52 »
Говорящая по-украински Фарион приносит Украине столько вреда, сколько не приносит весь русскоговорящий Харьков

Это - факт.
Услужливый дурак опаснее врага.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #85 : Лютого 24, 2015, 01:04:58 01:04 »

Какой високій слог!

Ну и кто здесь тролль?
Как там Аскольд писал, забанить всех, кто отметился в этой ветке?

Напевно що в слідуючий раз я так і зроблю.
Не всіх підряд звичайно, а самих активних.
Бо реально гидко бачити як толпа дружно буцає ногами лежачого.
Що саме гірше, ніхто не навіть не пробує навести якихось аргументів чи включити мозок, істерики і лайка, і все це рефлекторно як в собаки Павлова.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #86 : Лютого 24, 2015, 01:20:00 01:20 »
Мне кажется украинцы слишком прямые и простые (хитрость - миф). Украинцы на деле большие христиане чем "каноничные" (для меня например это одно из открытий последнего времени).
А государство можно было создать только с некоторой долей подлости, обмана, страха и насилия. "Русский мир" был и остается в этом сильнее нас.

Но сейчас наступили иные времена. Может быть мир поменялся в сторону большей силы и веса правды и открытости.
Может быть поэтому мы смогли создать наконец свое государство именно сейчас. Украина - продукт эволюционного витка цивилизации. В этом смысле она современнее. Есть надежда, что "современность" может стать нашим прочным фундаментом.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #87 : Лютого 24, 2015, 01:30:27 01:30 »
Мне кажется украинцы слишком прямые и простые (хитрость - миф). Украинцы на деле большие христиане чем "каноничные" (для меня например это одно из открытий последнего времени).
А государство можно было создать только с некоторой долей подлости, обмана, страха и насилия. "Русский мир" был и остается в этом сильнее нас.

Но сейчас наступили иные времена. Может быть мир поменялся в сторону большей силы и веса правды и открытости.
Может быть поэтому мы смогли создать наконец свое государство именно сейчас. Украина - продукт эволюционного витка цивилизации. В этом смысле она современнее. Есть надежда, что "современность" может стать нашим прочным фундаментом.

Українці набагато більш християни. І в Україні набагто біьлше християн чисто кількісно.
Більше того те що в Росії видають за християнство, дуже часто ним ніразу не є.
Хоча реально святих людей там також було багато.
Це дуже все непросте питання насправді.
Але тим не менше, християн в Россії дуже мало.
Трохи більше є агресивних ідіотів які напиваються на Великдень, закусивши фарбовани яйцем, але говоити що вони християни, можна з дуже великою натяжкою. Більшисть з них взагалі має більш ніж смутне уявлення про те що таке християнство.
І це насправді дуже сумно.

Що до моралі і чесності, то малесенький острівний народ британці, створили таку могутню імперію, лише завдяки моралі і порядності, які були похідними саме від їх релігії, християнства.
Більше в них зовсім нічого небуло.
« Останнє редагування: Лютого 24, 2015, 01:32:43 01:32 від Askold »

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #88 : Лютого 24, 2015, 01:47:46 01:47 »
...
Українці набагато більш християни. І в Україні набагто біьлше християн чисто кількісно.
Більше того те що в Росії видають за християнство, дуже часто ним ніразу не є.
Хоча реально святих людей там також було багато.
Це дуже все непросте питання насправді.
Але тим не менше, християн в Россії дуже мало.
Трохи більше є агресивних ідіотів які напиваються на Великдень, закусивши фарбовани яйцем, але говоити що вони християни, можна з дуже великою натяжкою. Більшисть з них взагалі має більш ніж смутне уявлення про те що таке християнство.
І це насправді дуже сумно.

Що до моралі і чесності, то малесенький острівний народ британці, створили таку могутню імперію, лише завдяки моралі і порядності, які були похідними саме від їх релігії, християнства.
Більше в них зовсім нічого небуло.

Наверное дело было именно том, что они на острове, где было легче защищаться.

Offline Loge

• Hero Member
« Reply #89 : Лютого 24, 2015, 01:51:25 01:51 »
Угорщина, Румунія, Словакія, Болгарія...і т.д

ТС - типова безмізка  діяспора, яка давно втратила відчуття того, що коїться по за межами  США.

Пригадайте, як ви просрали румунам частину свого шельфу.

На жаль, за останні 23 роки українці в черговий раз просрали майбутнє своєї країни і своїх дітей... Проте батьківщину не вибирають, а отже будемо боротись за неї кожний на своєму місці! Хто в Україні, хто в діаспорі.:upa

Не варто звертати уваги на сявок, що намагаються Вас щоразу облаяти. :gb: