"Любой россиянин - москаль и враг Украины"
И Немцов тоже? И Явлинский? Гарри Каспаров? Макаревич?
Да их миллион, не врагов.
Це винятки. Якби їх було б мільйон, хоча б один мільйон, вони б не дозволили вбивати наших людей.
Війну з нами веде Росія в особі росіян. Вони їдуть сюди нас вбивати. Так вони виживають як нація - коли є кого вбивати. Спочатку у них були невеликі вороги - чеченці, грузини, молдавани. тепер є більший ворог - українці, бо нас мільйони, отже, воювати, а значить живитися чужою кров'ю, можна довго.
Ви б думали про те, чи всі німці фашисти в 1939-45 роках?
Зараз, саме зараз, коли війна, росіянин - це ворог України, бо вбиває нас усіх. Вбиває своїми руками і руками своїх виродків з Донбасу і Криму.
І я думаю, що відповідь "не ворог" під час війни не є правильною. Доки війна - ворог. Кожний. Оскільки кожний з них або вбиває, або дозволяє вбивати, або не перешкоджає вбивству, або просто мовчить. Тобто є різні категорії ворогів - прямі, активні вбивці та "мовчазні" вбивці.
Мабуть, після некрологів на смерть наших Героїв, прочитаних і написаних мною, стаю яструбом... Вони вже погрожують походом на Київ. І
кожний росіянин, якого побачу в Києві, буде для мене фашистом, якого треба вбити. Зараз кожний з них просто ворог, а вдома буде ворогом, якого треба знищити.
ПС Але саме "росиянин", а не "русский" як етнос. Серед наших Героїв є багато русских, але практично немає росіян (за незначним винятком, як-от москвич, похований на Лісному в Києві, але це виняток! поодинокий!)