В мене третя група. резус-фактор позитивний.
До риби я спокійний, їсти можу, але не всяку і добре оброблену, бажано морську ( щоб без кісток)
Морепродукти не їм практично зовсім, мене на них і не тягне ( навіть деякі гидую).
Молочні продукти - хіба що молоко, свіже домашнє, та й то, не часто. Кисломолочні продукти не люблю в принципі. їм зрідка сир ( творог), бо заю що він потрібен. Кефір - так само як і творог, не люблю, але знаю що іноді треба, бо корисне.
Сметану можу не їсти роками і не тягне, йогурти не люблю, ряжанку - навіть не знаю яка вона на смак.
М"ясо їм і люблю свинину, телятину теж можу, але менше, баранину майже ніколи не їв, яловичину не їм( бо жорстка).
Птицю можу їсти всяку, але запечену, щоб легко відділяти м"со від костей
Кролятину ніколи не їм, бо не люблю відбирати м"ясо від костей і кісточок.
Взагалі - будь-які м"ясні страви люблю добре оброблені, обов"язково щоб без єдиної кісточки, без хрящів і прожилок. Люблю м"ясо їсти готове, а не сидіть плюваться й обсмоктувать кістки. Навіть коли біля мене хтось так робить, то мені навіть гидко дивитися.
Еоли готую м"ясо на шашлики - то в мне там не лишаєиться ніяких хрящів чи кісточок. те саме й як готую м"ясо на плов.
ХОЛОДЦІ Й БУЛЬЙОНИ НЕ ЇМ ПРИНЦИПОВО, ГИДУЮ, І М"ЯСНІ І РИБНІ.
Те саме й бульйони.
Із круп люблю гречку, рис. Страви з кукурудзи не їм і не люблю. Хіба що варені цілі качани кукурудзи. Бобові теж майже не їм , ці амереканські культури моїм організмом майже не засвоюються.
Інколи люблю смажений горох. Гороховий суп теж люблю, квасоляний суп, вже майже ні.
Маринадами не захоплююсь, так деякими інколи. МАриновані помідори й яблука не люблю, огірки мариновані дуже рідко, та й то малосольні.
Із свіжих овочів і фруктів люблю: огірки, помідори, солодкий перець, часник цибуля, морква, квашена капуста. БУряки - не дуже. селеру мариновану люблю. Культову українську справу борщ їм рідко і я до неї абсолютно не фанат ( хоча й не гидую).
Улюблені фрукти: дині, черешні, виноград, персик, ананас, кавуни.
Нейтрально-позитивно сприймаю: абрикос, шовковиці, голубиця
Груші і сливи не люблю майже не їм їх. Яблука тільки окремих сортів, та й то зрідка ( джонотан)
На кисле мене абсолютно не тягне, більше тягне на солодке й соковите ))))))
.....
Отакі типові смакові особливості типового представника групи крові №3 (+ РЕЗУС) ;)))))
Взагалі-то, кажуть що не так важлива група крові, як важливо, щоб був позитивний резус-фактор.
Але я знаю, що серед киян близько 20-25% мають негативний рзус-фактор.