Важко бути європейцями - девіз нашого сьогодення...
Власне сітуейшн;
Сьогодні. Бандерштат. Неподалік левандівщини.
Привіз дитину на танці, підхо димо до закладу ( заклад, не дивлячись ні на що і територія біля нього ,напрочуд охайна) біля входу купа дітвори із батьками , ідилія . Хтось на танці ,хтось із, хтось просто гуляє у скверику навпроти входу.
І от підходимо і я бачу три контрацептіва ватной наружності + дирка такой же наружності . Посеред іділії ,прямо перед входом , за трийцять п'ять метрів від не менш опрятного райвідділку міліції ,як нівчому не бувало бухають матюгаються і просто ведуть себе визивающе . Сотруднікі міліції, в формі і без , то і діло проходять повз не обращая вніманія.
Тож саме роблять і батьки дітей поруч .
Я. Проводжу дитьо повз та відводжу на танці . Після повертаюсь і їду неподалік за папіросами та ще по деяких справах.
Ні , вмене звичайно виникла перша думка , не хороша для контрацентівів, але вирішую почекати.
Повертаюсь за пів год. Гандони і далі там і поводять себе ще нагліше. Папаші ростом під два метри дєлают від що ніху.. не відбувається. Йду повз них , прямо в райвідділ .
Прохідна ,черговий :
- Добрий день .
- Добрий . Звертаю вашу увагу на .... і показую пальцем на гандонів. Додаю предвкушая стандартну відповідь .
Прямо під вашим носом , білий день , шо за х..я?
- Де ,га , шо.
додаю:
- Ні звичайно , я можу і сам , але там такий контінгєнт що вам мене прийдеться закрити після цього ,бо говорити там кагбе нема з ким ну ви поняли.
- Добре-добре.
Виходжу ,засікаю час .
4 хв. виходять троє з відділку і прямують до культуроотдихающіх.
Бесідують ,на повишених. Піздюкі збирають вєщі ( бутилки , пластік,куски закуся ) і уйо..т нах. й.
Я . Спостерігаю весь цей час за реакцією папаш і мамаш.
Реакція на ліце- ух ти які молодці мєнти , ти диви , радість , правда без оплесків( не голівуд все ж таки ).
Мораль басні . Власне важко поводити себе по європейськи нашому люду.
ПС. Забігаючи на перід , закиди "жівущіх па панятіям" тіпа нє красіва стучать.Колись і сам так робив - ( зразу пиздив) , але зараз подорослішав шолі х.з. + виховний момент для всіх учіствующіх.
ППс. Не лінуйтеся самі робити європу , тут і вже.