Автор Тема: Щодо “обмовки“ пана президента (лінгвістична заувага)  (Прочитано 7231 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я ніколи так би не обмовився просто тому, що слово “бандери“ відсутнє в моєму словнику. Я вживаю слова - Бандера, бандерівець, бандерівці.

“бандери“ - це derogatory word, яке вживалося і вживається типовими хохлами-совками і ватою для означення прихильників самостійної України та тих, хто підтримує націоналістичні сили - зазвичай вживалося щодо “западенців“. Отже “бандери“ - це примітивне (вуличне) узагальнення із відкрито антиукраїнським ідеологічним і політичним підтекстом. Це слово, як виявилося, є у словнику президента України.

Висновки щодо його світогляду робіть самі. :smilie3:
« Останнє редагування: Березня 27, 2015, 10:06:36 22:06 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline convex

• Ветеран форума
Хвакт налицьо.

Я не розчарований, бо не зачаровувався. Президент, відповідний своїм виборцям.

Offline svit

• Ветеран форума
А я відео так досі й не бачив, лише тут дизнався про страшних бандер  :gigi:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
А я відео так досі й не бачив, лише тут дизнався про страшних бандер  :gigi:

То подивись. Чи релігія заважає?

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Щось недовго наш кіт в бані був :D
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline svit

• Ветеран форума

Та посилання дай, подивлюся.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Та посилання дай, подивлюся.

Google i youtube в поміч.

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
« Останнє редагування: Березня 27, 2015, 10:44:29 22:44 від Etobicoke Resident »

Offline svit

• Ветеран форума
Google i youtube в поміч.

А дати посилання - нє, релігія не дозволяє?

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member

Offline massii

• Hero Member
Василь Ковтун
"Цинічні бандери".

На зламі кривавої ери,
Коли в Україні війна,
Саме «цинічним бандерам»
Сьогодні найвища ціна.

Послухай мене, благаю,
Мій поводир-мільярдер,
Дозволь, я тобі нагадаю
Сутність справжніх бандер.

Бо й справді - якісь комічні
Акценти твоїх промов,
Незламні бандери «цинічні»
І знову бандити немов.

А слід було б добре знати,
Що о́рдам чекістських зграй,
Єдиний, хто зміг повстати -
Був саме бандерівський край.

То їхні незламні обіти
Гноїли чужі Соловки,
Коли Україну совіти
Давили на смерть, як вовки.

То їхні щити із фанери
Оплакував гідний Майдан,
Коли «цинічні бандери»
Злітали в небесний туман.

То їхні в АТО Бе-Те-еРи,
Всмоктавши в собі екіпаж,
Під гасло Степана Бандери
В двохсотий згорали вантаж.

І навіть, вдивляючись в небо,
Крізь тіні уявних химер,
Я бачу – крокують в потребі
Загони небесних бандер.

Від Божого роду й до тризни
Їх діло святе й вогняне
В жертовній любові Вітчизни
Рятує тебе і мене.

На зламі кривавої ери,
Коли в Україні війна,
Саме «цинічним бандерам»
Сьогодні найвища ціна.

26.03.2015р.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Дмитро Корчинський
14 hrs ·

Порошенко раніше з революціонерів зрозумів, що москалі зупинилися, тому взявся за революціонерів раніше, ніж вони за нього.

За революціонерів і за авантюристів ( за команду Коломойського), які можуть спробувати зіграти на загрозі революції.

Порошенко спирається не лише на прагматичних олігархів, бюрократію та поміркованих сепаратистів, але й на більшість народу, адже розбійників народ боїться більше, ніж ненавидить злодіїв.

Планам Порошенка загрожують три речі:
1. Ми ще живі і розуміємо його плани.
2. Москалі можуть передумати, не задовольнитися його частковою капітуляцією й захотіти повної.
3. Українська екзистенція ініціює ускладнення, навідміну від москальськї, яка тяжіє до спрощення. Янукович спробував спростити систему стосунків, тому й злетів. Спроба Порошенка стати маленьким українським Путіним протирічить природі українського суспільства.

Astronaut

• Гість
Ти цю цитату Корча у всі гілки копіюєш?  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Ні, лише у дві.

Бо вважаю її доволі влучною, що відбиває реалії поточної ситуації. Особливо в світлі вигнання Бєні і його команди. "Обмовка" є лише додатковe circumstantial evidence.  :smilie7:

Astronaut

• Гість
Ні, лише у дві.
Бо вважаю її доволі влучною, що відбиває реалії поточної ситуації. Особливо в світлі вигнання Бєні і його команди. "Обмовка" є лише додатковe circumstantial evidence.  :smilie7:
The other thread was about you. It had nothing to do with "current situation" as you put it. Anyway, what are you trying to imply with this so called circumstantial evidence ?  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Простий факт - Порошенко в зовнішній і внутрішній політиці на перше місце ставить інтереси свого візаві з Кремля. Принймні його кроки - це кроки назустріч побажанням Хуйла в першу чергу.
І ще один доказ - надзвичайна ніжність у ставленні до Ахмєтова і його курчат...

Astronaut

• Гість
Простий факт - Порошенко в зовнішній і внутрішній політиці на перше місце ставить інтереси свого візаві з Кремля. Принймні його кроки - це кроки назустріч побажанням Хуйла в першу чергу.
Let's get back to linguistics. And by the way these "proofs" are not specific, overly general, and in fact look like primitive anti Ukrainian propaganda - to the degree they're hardly acceptable as arguments  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Let's get back to linguistics. And by the way these "proofs" are not specific, overly general, and in fact look like primitive anti Ukrainian propaganda - to the degree they're hardly acceptable as arguments  :smilie7:

Я пояснив причину “обмовки“ дуже конкретно у першому пості. “Хулі не ясно?“ (с)  :gigi:

Astronaut

• Гість
Я пояснив причину “обмовки“ дуже конкретно у першому пості. “Хулі не ясно?“ (с)  :gigi:
Can you give a reference to that particular case of misspoken word? And the context?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Read the initial post.  :smiley14: It is plain and simple.

Astronaut

• Гість
I think you meant to say it's straightforward, although it's not. Suggested logic is perplexing if not bewildering without the context. Sadly you are apparently unable to explain if you're so rude. Surprise?  :smilie7:

Offline convex

• Ветеран форума
I think you meant to say it's straightforward, although it's not. Suggested logic is perplexing if not bewildering without the context. Sadly you are apparently unable to explain if you're so rude. Surprise?  :smilie7:

Так багато слів про важливість контексту і про неясність логіки, що аж цікаво, в якому контексті обмовка "цинічні бандери" може не свідчити про ватність підсвідомості пана припиздента?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
У даному разі контекст значення не має. Що має значення - це факт наявності даного слова у словарному запасі Порошенка.
Я знайомий із словом, бо чув його, але ніколи не вживав. У мене це слово не могло б вирватися, бо воно не вживається мною. Це слово відсутнє в моєму словниковому запасі вживаних мною слів, бо я ним не користуюся. Тому воно не злетить несподівано з моїх уст.
У Петі злетіло, бо це його слово.  :gigi:

Offline Nalogovik

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
Дмитро Корчинський
14 hrs ·
3. Українська екзистенція ініціює ускладнення, навідміну від москальськї, яка тяжіє до спрощення. Янукович спробував спростити систему стосунків, тому й злетів. Спроба Порошенка стати маленьким українським Путіним протирічить природі українського суспільства.
Поясніть мені будь-ласка що тут малося наувазі  :smilie10: Якщо не тяжко :fp3
С друзьями надо делиться, а врагов разделять и отделывать.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Дмитро Корчинський
14 hrs ·
Поясніть мені будь-ласка що тут малося наувазі  :smilie10: Якщо не тяжко :fp3

Українське суспільство не терпить московської моделі, бо українці більш складні створіння на відміну від кацапів. Порошенко свіїми діями щодо Коломойського та добровольців власне копіює московську модель, яка тяжіє до централізму та одновладдя. Українці це поки терплять, бо йде війна. Але на довго терпіння може не вистачити.

Astronaut

• Гість
Так багато слів про важливість контексту і про неясність логіки, що аж цікаво, в якому контексті обмовка "цинічні бандери" може не свідчити про ватність підсвідомості пана припиздента?
Я питаюся автора. Спостерігай поки що  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я тобі вже відповів.

Astronaut

• Гість
Я тобі вже відповів.
Ну то обмовився він, дай посилання, а не посилай в Гугл, знавець суспільства, а потім подивимось на твою логіку.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Astronaut

• Гість
Все ясно, знову припер лайно "Предатель и агент ФСБ Порошенко спалился". Я бачу там багато лайків - аж три, давай рекламуй далі :smilie7: