Автор Тема: Пам'ятаєте Запоріжжя рівно 1 рік тому?  (Прочитано 640 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline massii

• Hero Member
Пам'ятаєте Запоріжжя рівно 1 рік тому?
« : Квітня 05, 2015, 05:10:48 17:10 »
Запоріжжя мене тоді вразило!

Валентина Валентина Пчёлка Крайнова

вгадайте місто))))))))))))))) сьогодні рівно рік, як у Запоріжжі , козаки почали до Великодня готуватись))))... Хочу сказати , що пишаюсь вами співвітчизники , УКРАЇНЦІ , славні потомки козаків , ви справжні і це саме ви , в той складний час , внесли ВАГОМИЙ вклад в злам повзучій сепаратистській гідрі , що підтримана рашистським агресором , розповзалась по нашій землі . Це ви звичайні , гідні люди , не шкодуючи ні свого здоров"я а часом і життя , показали ворогам , хто дійсно є хозяїном в вашому місті .., пишаюся вами , славлю вас , наснаги і сил тому осередку активістів і волонтерів , що і тепер несуть невпинну варту спокою славного УКРАЇНСЬКОГО міста .. СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
Re: Пам'ятаєте Запоріжжя рівно 1 рік тому?
« Reply #1 : Липня 18, 2015, 05:15:07 17:15 »
не знала куди запостити

Taras Bilka у Проспект Ленина Запорожье
18 хв ·

Вчергове гарно здивований Запоріжжям. Щойно в маршрутці. Заходе дядько і з порога водію:
- Чого у вас такі маршрутки убиті? Їхати ж не можна!
- Так війна ж в країні, - відповідає водій.
- А, ну да. Задовбали все на війну звалювати, - озвучує пасажир думки всіх тих, хто в салоні.
Через 5 хв. На наступній зупинці в маршрутку заходить пасажир. Очевидно, друг водія. Питає як справи і все таке.
- О, а чого ти на цьому убитому трандулеті ганяєш???
- Ну так..., - відповідає водій.
- А новий мерс де?
- Та віддав. Я ж казав...
- Реально віддав? На шару?
- Реально.
- І де він зараз?
- Возить допомогу. Десь під Широкіне вчора поїхав...
І якось стало неприємно, шо я 5 хв тому був солідарний з іншим пасажиром. Маршрут #80.
Quo Vadis