Автор Тема: Совпадєніє? А чому кота вирішили пресувати саме зараз?  (Прочитано 5985 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Я думаю просто співпало :gigi:. За котом по гілкам скаче група свідків шоколадного покращення. Чомусь кіт активно не подобається саме прихильникам Петра Олексійовича і саме в період арешту Ліпецької мануфактурки і роззброєння правого сектору. Ну що ж солодкоїжкам треба віддати належне. дещо їм вдалося - колись жвавий політичний форум перетворено на болото з лейтмотивом- та що у нас он у кацапів взагали жопа, ну в нас теж поганенько, але про це не варто говорити, бо депресуємо.
Батя, мы стараемся ...

Offline noxious

• Hero Member
О Боже!
Он раскрыл НАШ план.
Надо его ликвидиравать!
А ещё лучше намешать в нем феназипама со спазмолгоном и выдать за психа, шоб никто ему не поверил...

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Праліне з помадкою намішайте, а зверху товстий товстий шар щоколаду.
Батя, мы стараемся ...

Offline noxious

• Hero Member
Не ёрничай!
Не стоило тебе лезть в разборки шоколадной секты с муднем.
Лес рубят, махновцы летят...
Мне тебя даже как-то по человечески жалко: оказался не в то время, не в том месте.
Думаю, что как символ искреннего сочувствия в феназипам и спазмолгон иногда будем виагру добавлять...

Offline Stavlish

• Ветеран форума
ТС, я искренне надеюсь, что ты шутишь.  ???
Я не самый большой гонитель Кота, но фигурант - это канал 112 с "Шустер лайв" на СУПе. Это так, чтобы образно, но цензурно, выразиться.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Орки полізуть в атаку , це вже питання якщо не днів , то тижднів .
Черговий Мінськ - ( ... ) . Порох сцить , бо народ може не зрозуміти , але як типовому українському політику,  йому чхати що там думає якийсь народ до тих пір,  поки в нього немає парабелуму , а в ПС парабелум є . Складається враження , що Порох така ж мерзота як і Янукович . Я б не хотів щоб так було , але мої хотєлкі це мої хотєлкі .
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline noxious

• Hero Member
Я не самый большой гонитель Кота, но фигурант - это канал 112 с "Шустер лайв" на СУПе. Это так, чтобы образно, но цензурно, выразиться.

При чем с четким негативным фильтром и гиперболизацией любой йухни до вселенского трабла...

Offline noxious

• Hero Member

Орки полізуть в атаку , це вже питання якщо не днів , то тижднів .
Черговий Мінськ - ( ... ) . Порох сцить , бо народ може не зрозуміти , але як типовому українському політику,  йому чхати що там думає якийсь народ до тих пір,  поки в нього немає парабелуму , а в ПС парабелум є . Складається враження , що Порох така ж мерзота як і Янукович . Я б не хотів щоб так було , але мої хотєлкі це мої хотєлкі .

предложения твои по оркам?

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Не ёрничай!
Не стоило тебе лезть в разборки шоколадной секты с муднем.
Лес рубят, махновцы летят...
Мне тебя даже как-то по человечески жалко: оказался не в то время, не в том месте.
Думаю, что как символ искреннего сочувствия в феназипам и спазмолгон иногда будем виагру добавлять...

Ну не варто так песимістично, а то ти з купки любителів полизати солоденькє, вже каральний загін зробив. Їх навіть коти не бояться, позлипалось у них все :gigi:
Батя, мы стараемся ...

Offline reema

• Ветеран форума
О Боже!
Он раскрыл НАШ план.
Надо его ликвидиравать!
А ещё лучше намешать в нем феназипама со спазмолгоном и выдать за психа, шоб никто ему не поверил...

Всьопрапало !!! :weep:
Prosperity is based on people and ideas

Offline noxious

• Hero Member
Ты б как-то определился: или секта увязывает свои действия с десантниками ВСУ и как минимум является реальной всилой или ты просто заприпизделся в первом посте...

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
Якщо в " міровом масштабє " , то Мінська - 1 вистачає з головою . А якщо по мєждусобойчику , то хай Шоколад займається корупцією в мусарні і в військоматах , а не використовує ЗСУ поза зоною АТО в поліцейських операціях . А то ж воно получається , що ПС - НВФ , а тут рибу заворачівалі .
А якщо ще ближче по " орках " , то хай послухає думку бійців 93 - ї , а не мужака муденко і дозволить повернути ПС в Піски . На початок . Звичайно , ах что ж станєт говоріть княгіня мар'я алєєксєвна , то тут погоджуюсь , якщо Президента України яйця з чоколяти , то сцяти мар'ю алєксєвну нормуль , бо можна чєпчиком по мармизі отримати . Ось оце і є сумно .

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Ты б как-то определился: или секта увязывает свои действия с десантниками ВСУ и как минимум является реальной всилой или ты просто заприпизделся в первом посте...
Ну припустимо ти ще не прокинувся, тому спокійно пояснюю - секта кого? Ага, правильно,  реального головнокомандуючого, і да десантники теж його. Секта це так, білий шум партійного штабу, а реальна сила в інтернеті це Цукенберг ну ще компартія Китаю.
Батя, мы стараемся ...

Offline noxious

• Hero Member
to cheshuntt

нифига не понял.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
to cheshuntt

нифига не понял.

Ну і ладно .

Offline noxious

• Hero Member
Ну припустимо ти ще не прокинувся, тому спокійно пояснюю - секта кого? Ага, правильно,  реального головнокомандуючого, і да десантники теж його. Секта це так, білий шум партійного штабу, а реальна сила в інтернеті це Цукенберг ну ще компартія Китаю.

Ну и кот тоже сила, нє?

Offline zedd

• Sr. Member
1. коррупцией в мусарне должен заниматься Аваков
2. З'єднання, військові  частини  і  підрозділи, у тому числі чергові сили, Збройних Сил України в мирний час мають право застосовувати і використовувати зброю та бойову техніку для забезпечення  під  час  проведення антитерористичної операції виконання завдань щодо припинення діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп)

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Так, шоколадні, кота не чипати, бо перспективи в вас погані, всі аргументи будуть вибиті з ваших липких рук в один день:

Читатель газеты The Washington Post предложил присоединить Украину к Америке. По его мнению, выиграют от этого оба народа. Украинцы будут счастливы стать частью США, а у американцев появится курорт в Европе и военные базы под боком у России.
В редакцию газеты The Washington Post написал ироничное письмо американец Рей из города Шарлотсвилл. В нем он призывает Америку не накладывать экономических санкций на Россию, а сделать Украину 51-м штатом США, сообщает Ино-ТВ.
По его мнению, у украинцев и американцев много общего: они ненавидят и боятся Россию. «К тому же, на Украине много украинцев - и в США много украинских американцев. Мы практически родственники», - пишет автор письма.
Рей уверен, что если предложить эту возможность украинцам, то они уж точно ухватятся за такой шанс. Ведь в таком случае за каждым их шагом будет следить АНБ, они смогут объедаться на День благодарения, и на их земле опять будет размещено ядерное оружие. Америка же получит курорт в Европе и разместит военные базы под боком у России, продолжает автор.
Если же российский президент попытается присоединить еще одну соседнюю страну, США лишь стоит спросить у населения, хотят ли они стать американцами, заключает автор.http://www.korr.com.ua/news/item/3534-amerikanets-predlozhil-sdelat-ukrainu-51-m-shtatom/3534-amerikanets-predlozhil-sdelat-ukrainu-51-m-shtatom.html
Батя, мы стараемся ...

Offline Stavlish

• Ветеран форума
Кажется, мы даже знаем этого "американца Рея из города Шарлотсвилл"  :smilie5:

Offline free UA

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

:smiley24: :laugh:

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
2. З'єднання, військові  частини  і  підрозділи, у тому числі чергові сили, Збройних Сил України в мирний час мають право застосовувати і використовувати зброю та бойову техніку для забезпечення  під  час  проведення антитерористичної операції виконання завдань щодо припинення діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп)

Мусарня і ЗСУ це чоколядна парохія .
По другому пункту , то повністтю погоджуюсь , залишилсь об'явити режим Антитерористичної Операції в Дніпропетровській області . Почєму сцим ?

Offline mahnovets

• Ветеран форума

По другому пункту , то повністтю погоджуюсь , залишилсь об'явити режим Антитерористичної Операції в Дніпропетровській області . Почєму сцим ?

Не підказуй, там такі стратеги що ще виконають.
Батя, мы стараемся ...

Offline entp

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде

При чем с четким негативным фильтром и гиперболизацией любой йухни до вселенского трабла...

О! Вміє людина чітко формулювати суть!

Offline reema

• Ветеран форума

А Америка хоть в курсе?  :weep:
Может там надо референдум провести?!  :super: :lol:
Prosperity is based on people and ideas

Offline zedd

• Sr. Member
тебя корова родила? :fp2 чоколядной парафией мусарня была по конституции 1996 года. сейчас Авакян это Беня

там написано "в месте проведения" или "во время проведения"? а ну смотри внимательно:

З'єднання, військові  частини  і  підрозділи, у тому числі чергові сили, Збройних Сил України в мирний час мають право застосовувати і використовувати зброю та бойову техніку для забезпечення  під  час  проведення антитерористичної операції виконання завдань щодо припинення діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп)

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Принаймні це хоч чесно і відповідало б задекларованим принципам " ПС - по понятіям , ми - по закону " .
Бо зараз " ПС - по понятіям і ми тожє по понятіям , але наші понятія правільнєє ,  бо у нас стволи ширєє " . Не минуло і року , а вже з'явились малєнькіє Петри Фьодоровічі .

Offline zedd

• Sr. Member

Принаймні це хоч чесно і відповідало б задекларованим принципам " ПС - по понятіям , ми - по закону " .
Бо зараз " ПС - по понятіям і ми тожє по понятіям , але наші понятія правільнєє ,  бо у нас стволи ширєє " . Не минуло і року , а вже з'явились малєнькіє Петри Фьодоровічі .
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП :smiley24:

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

там написано "в месте проведения" или "во время проведения"? а ну смотри внимательно:

Це " хуйловщинка " . Можна вдертись в Кємскую волость і списати що у нас " во врємя провєдєнія " і все законно . Дякую що звернули увагу , я аж прозрів . А то народ не може визначитись . Були заяви " Порох Хуйло " , але якось " робко " .
Причому тут Бєня . Хто в нас Бєня? Мусарня кому зараз підпорядкована Президенту чи Уряду ?

Offline Sudar

• Hero Member
Правий Сектор і на Майдані провокації влаштовував.
Все хотів Янека прогнати.
А з ним вже майже домовилися.
І зараз з моторолою миритись не хоче.
Пора, пора вже той Правий Сектор того, «при задержании», як Сашка Білого.
А заодно і Кота з форуму.
А тоді ще припинити ущімленіє язика, і воду в Крим з потягами.
І заживемо.
« Останнє редагування: Квітня 29, 2015, 11:25:14 11:25 від Sudar »

Offline finli

• Ветеран форума
ВСУ - чоколядна армія
Нац Гварія. - чоколядні менти
Волонтери країни - чоколядні посіпаки
Я нікого не забув з чоколядної навали...? :fp2

Сцуко, який фенозепам...?Та тут лютий фімоз мозкової квасолини ... :laugh:

« Останнє редагування: Квітня 29, 2015, 10:38:18 10:38 від finli »